Galiba öyleNevosum KK tatlilari daha çok seviyor demek ki
Valla bende tuzlu diye düşünüyordum nevosGaliba öyle
Ben tam tersi olur diye düşünmüştüm
Daha başlardayız bakalım sonuç ne olacakValla bende tuzlu diye düşünüyordum nevos
KK şaşırtıyor her ayDaha başlarda yı bakalım sonuç ne olacak
Canım benimmm,seni çok özledim nerelerdesin senhep seni aradım bebiskolarim nasıl sen nasilsin çok teşekkür ederim kuzucum
Oy kuzum Allah kolaylik versin, islerin rast gitsin inşBendeee hepinizi özledimmm ve damladım
Taşındım şehir değiştirdim onla uğraşıyorum uzun süredir ondan sessiz moddayımBebişkolar 3 yaş sendromundalar dokunma bin ah işitirsin Ayrıcaaa gözüm hep üzerinizde benden kaçamazsınız
Sunumsuz hali bu düşün.
Demek ki neymiş yasom yapamıyorum dememek lazımmışSunumsuz hali bu düşün.
Yemeğin başına bebişkoyu oturtsan kesin birinciydinBen yine yapamadımmmmm of. Neyse ki katılım güzel olmuş, tarifim de tırttı zaten
Ancak öyle kurtarırdım herhalde beybiYemeğin başına bebişkoyu oturtsan kesin birinciydin
Neydi tarifin kuzu, sen yapsan kesin mükemmel bir sunum olurduAncak öyle kurtarırdım herhalde beybi
Yani bence güzeldi aslında da,
işte bence güzel olanların da sonu malum
Kahveli Blondie idi. Bazı birinci Yasolar tarifimi tahin helvasına falan benzetmiştiNeydi tarifin kuzu, sen yapsan kesin mükemmel bir sunum olurduoyyy bebiskoyuuuu çok ısır yerimee
O Yasolar sana sanki Paris-Brest tarifini al da demişti?
Helva mi
Kime niyet kime kismetO Yasolar sana sanki Paris-Brest tarifini al da demişti?
Gevur yaso sendeO Yasolar sana sanki Paris-Brest tarifini al da demişti?
Evet, helva. Ben ne anlarım antin kuntin alafranga tariflerden.Helva mivalla tarif güzelmiş kuzu,sunumunu kim nasıl yapardın var ya off