- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
o harbiler deki kısa üç harfli harbinin yanına sıkışmış_ler çoğul takısı benmiyimNe Değişti ki harbilere verildiği için de ben istiyorum, o zaman onların da Olmasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o harbiler deki kısa üç harfli harbinin yanına sıkışmış_ler çoğul takısı benmiyimNe Değişti ki harbilere verildiği için de ben istiyorum, o zaman onların da Olmasın![]()
Önden beni mi yollarBence seni,kendine siper eder o zalim kadin efser
Demek ki taktiklerinde hata var![]()
Taktiklerim doğru olmasa şuan o madalya sende olmazdıBence seni,kendine siper eder o zalim kadin efser
Demek ki taktiklerinde hata var![]()
Efser bizimki şey gibi oldu''Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş''Demisünnet çoçuğuna altın takılmış gibi
![]()
Nevoşum kedi uzanamadığı ete birşey diyordu neydi oBoşver bak benimde yokHiç güzel durmuyor zaten
![]()
Acaip şımardımkurban olsun kız sanamadalyada neymisssss
![]()
Arabayla gelirim taşı atar kacarim yetisemez kiiiiÖnden beni mi yollarbir ses duysun Mahalleyi havaya kaldırır ona göre
![]()
HuuuuuTaktiklerim doğru olmasa şuan o madalya sende olmazdı![]()
Az önce yazdım pis dermişNevoşum kedi uzanamadığı ete birşey diyordu neydi o
Acaip şımardım
![]()
Plakanı alır bakArabayla gelirim taşı atar kacarim yetisemez kiiii
Huuuuutüylerm urperdi
![]()
Onun kv her yere yetişir dikkatli olArabayla gelirim taşı atar kacarim yetisemez kiiii
Huuuuutüylerm urperdi
![]()
Ondan işteEfser bizimki şey gibi oldu''Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş''![]()
o harbiler deki kısa üç harfli harbinin yanına sıkışmış_ler çoğul takısı benmiyim![]()
Efser kıskandığımızı bu kadar belli etmesek iyi olacakOndan iştekulp mu yok sanki
![]()
Gördüm şimdiAz önce yazdım pis dermiş![]()
Ayyy yok hiç kıskanmadımEfser kıskandığımızı bu kadar belli etmesek iyi olacak![]()
Sence camı taşlarken madalyayıda atar mıBelli oluyor![]()
Pinko bende 2 tane madalya istiyorumBen gayet Çoğul Madalyasızım yazıyorum, sen benim cümlemdeki 3 harfli -ler e mi takıldın
![]()
Onun kv her yere yetişir dikkatli ol
Sen gözlerini kapat kendini bize bırak,sonra konu açarken bize haber verirsin![]()
Efser bu gece çay içerken boğulur ve ölürsem sendenSence camı taşlarken madalyayıda atar mı![]()
Avcunu yala hemsom atmamSence camı taşlarken madalyayıda atar mı![]()