- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Şefimle aramı bozma o birinci delii.Deli diyecektin dimi kakao ama elin sürçtü değilmi, harbi bak sana diyo üstüne alın
Ben hanım hanımcığım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şefimle aramı bozma o birinci delii.Deli diyecektin dimi kakao ama elin sürçtü değilmi, harbi bak sana diyo üstüne alın
Ben hanım hanımcığım
sana dediiiiiDeli diyecektin dimi kakao ama elin sürçtü değilmi, harbi bak sana diyo üstüne alın
Ben hanım hanımcığım
kıza eski şefim deyip bunalıma sokma zaten hasta garibimhımm nane limon ve zencefil yap Eski şefimee..
Yani o eskiye belirtmeden olmaz değil migeçmiş olsunn ŞEFİM(eski) neyin varr.
hastaydı demii.. nesi varki..acaba eski şefiminn..Ay pardon ..sana dediiiii
kıza eski şefim deyip bunalıma sokma zaten hasta garibim
Getirecegin hediyenin de pazarlığını yapıyo ya pessss,sen gel yeter aha bu da kapak,utanmadan utanoy ben sana kıyamammmm ne getireyim yamıhımaaa dile benden ne dilersenn ( ucuz şeyler iste )
Mevlam şifa versin canımcım anlarsın tabide .. ama sütlü tatlıların birincisi olmuş yeni ŞEFİME haksızlık olur. kadın sütlü nuriye açtı ayoll..Yani o eskiye belirtmeden olmaz değil mi
Boşver şef de gitsin öyle de anlarım ben anlamam sanma
Bugün tam 5 gün oldu bademciklerim şiş ve kafam da resmen elektrik akımı dolaşıyor.
Önümüzde ki yarışmalara bakacağız artık, sen de birgün külkedisine donuseceksin nasıl olsa hehehe,alacaklar o tacı o şekil apaçi kafandan,zaten yakışmıyor dasana dediiiii
kıza eski şefim deyip bunalıma sokma zaten hasta garibim
Önümüzde ki yarışmalara bakacağız artık, sen de birgün külkedisine donuseceksin nasıl olsa hehehe,alacaklar o tacı o şekil apaçi kafandan,zaten yakışmıyor da
Geçmiş olsun prensesimYani o eskiye belirtmeden olmaz değil mi
Boşver şef de gitsin öyle de anlarım ben anlamam sanma
Bugün tam 5 gün oldu bademciklerim şiş ve kafam da resmen elektrik akımı dolaşıyor.
sağol canım teşekkürederimMevlam şifa versin canımcım anlarsın tabide .. ama sütlü tatlıların birincisi olmuş yeni ŞEFİME haksızlık olur. kadın sütlü nuriye açtı ayoll..
küstün mü kızzzşaka şaka en çoook sana yakışıyorrr en çookkk sanaa
Aferin eski şefküstün mü kızzzşaka şaka en çoook sana yakışıyorrr en çookkk sanaa
sağol nevrestemgeçmek üzere sanırım,vücudum bana oyun oynuyorGeçmiş olsun prensesim
ne dimek yakında eski şef olacak yeni şefAferin eski şef
Bu aralar çabuk hasta olunuyorGeçer inşaallahsağol nevrestemgeçmek üzere sanırım,vücudum bana oyun oynuyor
canım benim ki sanırım hava değişiminden oldu,bir de bu ev ırmak kenarı daha serin,temizlik yapıcam diye açtım kapı pencereyi de,terledim soğudum,aynı anda hem diyet yapayım dedim hem akşam serinliğinde yürüyeşe çıkıp spor yaptım.sonra vücut isyan bayrağını çekti işteBu aralar çabuk hasta olunuyorGeçer inşaallah
HemşomÇok zekziyimdirZekzi nevos gelmiş
En tehlikeli hareketlerSen ondan hasta olmuşsunO hatayı hepimiz az çok yapıyoruz,sonra iyileşmek zor oluyorcanım benim ki sanırım hava değişiminden oldu,bir de bu ev ırmak kenarı daha serin,temizlik yapıcam diye açtım kapı pencereyi de,terledim soğudum,aynı anda hem diyet yapayım dedim hem akşam serinliğinde yürüyeşe çıkıp spor yaptım.sonra vücut isyan bayrağını çekti işte
He biliyom geçen biri sana nâmı değer zekzi nevos dedi ya koptum yaaaHemşomÇok zekziyimdir
Çok yoruldum Hemşom7 den beri ayaktaydım ,ayaklarım ağrıyor