herkes aynı sanırımKızlar aynı benm gibi çok uyanikbenm annemde sinir olup bırak bırak diyodu benmde istediğim o tabii
Bizdeeeee : )Bızde yokya nası kulp takıcaz dusunuyoruz ıste
Margam ablana bir çeyrekte sen takarsınBak adi ceyrek kaldi onlarin
harbı altını bozdurup kk cok uzaklara kacah mıKızlar aynı benm gibi çok uyanikbenm annemde sinir olup bırak bırak diyodu benmde istediğim o tabii
Sende mi yapiyosun kiz yoksaherkes aynı sanırım
Elbısen superdı favorılerım arasındaymıssınoo bu yarısmaa super olacakkk
sen niye hemen ortak oldun ki benm altinimaharbı altını bozdurup kk cok uzaklara kacah mı
BiliyorumYok sart degıl zaten almanda ıc acıcı pek yemek yokaksam yemeklerı bıle kahvaltı tarzı
Bakalım sevdıgım bı lezzet paylasabılırım heran
aa tsk ederım cnm .. mutlu ettın benı sımdıElbısen superdı favorılerım arasındaymıssınyalnız kolyenı begenmemıstım
Benim kızım olduklarından şüphe duyuyorum vallahiKızlar aynı benm gibi çok uyanikbenm annemde sinir olup bırak bırak diyodu benmde istediğim o tabii
İlk tarifi senden alalım o zamanoo bu yarısmaa super olacakkk
o nerden cıktııısen niye hemen ortak oldun ki benm altinimaben onu bozdurup memiklerime silikon yaptircam
benım anem . babaannesıne cekmıs bu dıyo sende oyle deBenim kızım olduklarından şüphe duyuyorum vallahiBana benzemeseler karıştı diyeceğim Çok uyuşuklar her konuda
Siz niye bizi uğraştırıyorsunuzbenım anem . babaannesıne cekmıs bu dıyo sende oyle debende anneme cekmemısım cok uyusukmusum tum anneler aynı
senınkıler de babaannesıne cekmısler dmıSiz niye bizi uğraştırıyorsunuzBiraz istekli ve hızlı olsanıza
Kanki bıngıl bıngıl memiklerim olsun istiyorumo nerden cıktııı
Evet ordayım ama sımdılık alman mutfagı dusunmuyorumBiliyorumAlmanyadaydın yanlış hatırlamıyorsam birşey demek istemedim belki sahiden yapmak istiyorsun diye
Onların yemekleri pek iç açıcı değil
Ama italyan,meksika,fransız,arap yemekleri güzel olabilir