- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
İyiyim canım iş güç koşturmacaOooo ben bu yarismaya dunya mutfagiyla baslayamam yaaaa :)
Iyi sayilirim kuzum sen nasilsin : )
Dilossss yeni yarismamiz basladi katil artik
teşekkür ederimmİyiyim canımmcım nolsun iş başladı baya yoğun çalışıyoruz ... Gönlümün birincisiiiDünya mutfağına oy verdim de eee şimdi nolcak Katılmak şart demi nevoş kırar kalemimi yoksaa
vayyy yıldırma politikası heeeBıktırıp nalet olsun yaaa al oyum sana al dedirtmek amaç
O zaman çıkıyım da şimdi şu dağların ardında araştıma yapayım ilginç böcekler bulmam lazımteşekkür ederimmnevoş üstüne benzin döker yakar benden söylemesi
vayyy yıldırma politikası heee
O zaman çıkıyım da şimdi şu dağların ardında araştıma yapayım ilginç böcekler bulmam lazımböcek sote yapcam çin mutfağından
Ay çnkü en güzeli bizimkidünya mutfagı denince neden akla hemen böcüklü yemekler geliyo ki
valla bilmiyorum da öyledir sanırımAy çnkü en güzeli bizimkiOnlarınki fasafisooo Ama dur yapcam ben bi dünya mutfağı yemeği .. Ama yelpaze çok geniş demii? Herşey dahil miii?
Zor olcak desenevalla bilmiyorum da öyledir sanırım
baya çekişmeli olacağı kesin. üfff evet çalışıyorumZor olcak deseneSen neler yapıyon canım çalışıyoo musun
Oy kıyamam canım bu kimyasal sonrası adet çok zor oluyor bende bu ay baya yatakta geçirdim o günleri ağrım çok oldu .. Sıcak tut ayaklarını mutlaka .. Üzülmede sakın , hayırlısı canımmbaya çekişmeli olacağı kesin. üfff evet çalışıyorumdün akşam adet oldum karnım çok ağrıyo
Ay hic yemek yapacak havadam degilimmm yaaaaa : )İyiyim canım iş güç koşturmacaHeee gördüm ama hiç öle cancanlı kotum yokki benim Yazık bana yaa Sen yaparsın yemek de yaparsın sen ham cevhersin
Ay hic yemek yapacak havadam degilimmm yaaaaa : )
Cancanli.kotunun olmasina gerek yok ki :)
Sağol kuzumOy kıyamam canım bu kimyasal sonrası adet çok zor oluyor bende bu ay baya yatakta geçirdim o günleri ağrım çok oldu .. Sıcak tut ayaklarını mutlaka .. Üzülmede sakın , hayırlısı canımmMüjdeli haberlerini duycaz inşallah
Diloş'umİyiyim canımmcım nolsun iş başladı baya yoğun çalışıyoruz ... Gönlümün birincisiiiDünya mutfağına oy verdim de eee şimdi nolcak Katılmak şart demi nevoş kırar kalemimi yoksaa
teşekkür ederimmnevoş üstüne benzin döker yakar benden söylemesi
vayyy yıldırma politikası heee
Canisin tabiDiloş'umCanım Dünya mutfağı seni bekliyor
Ben canimiyim o kadar
Kimin üstüne benzin döküp yaktımCanisin tabi
Hey corcç versene borcKimin üstüne benzin döküp yaktım
Şişe takıp kızartma yaptım doğrudur
Corc borç vermiyorHey corcç versene borc
Bugün misafirim vardı pc başına yeni geçtimNevos anim size bir msj atmistim
Corc yoksa mafya miiiCorc borç vermiyorParaları topluyor