- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa çok sevindim meryemcimmm öp yerime minik hanneyiiSelam millet kizcemin kalcasi iylesmis teyzeleri ama bandaja iki ay daha devam etcekmisiz
herşey dahil sanırım. sende mi katılcan kedi kızBu dünya mutfagı kategorisine tatlılarda giriyormu yoksa yemek flnmı sadece
Çok geçmiş olsun canım benimmm tez zamanda o da biter inşallahSelam millet kizcemin kalcasi iylesmis teyzeleri ama bandaja iki ay daha devam etcekmisiz
Harbicimmm naber tekrar kutlarımmm Ben geç kaldım da yineherşey dahil sanırım. sende mi katılcan kedi kız
herşey dahil sanırım. sende mi katılcan kedi kız
diloşumm iyidir senden naber? teşekkür ederim tatlım geç olsun da güç olmasınHarbicimmm naber tekrar kutlarımmm Ben geç kaldım da yine
mantık güzelmiş kanka senin bu istikrarını görenler tebrik edip oylarını sana verecektir eminimHe gene tiramisu yapcam kazanana kadar tiramisuyla katılcam
Güzel tarif bulursam katılırım hele 1-2 tarif gelsinde
İyiyim canımmcım nolsun iş başladı baya yoğun çalışıyoruz ... Gönlümün birincisiii Dünya mutfağına oy verdim de eee şimdi nolcak Katılmak şart demi nevoş kırar kalemimi yoksaadiloşumm iyidir senden naber? teşekkür ederim tatlım geç olsun da güç olmasın
Marrgacım canım naber E tabi olmaz senden gelcek ilk tarifHala tarif yok
Oooo ben bu yarismaya dunya mutfagiyla baslayamam yaaaa :)Marrgacım canım naber E tabi olmaz senden gelcek ilk tarif
mantık güzelmiş kanka senin bu istikrarını görenler tebrik edip oylarını sana verecektir eminim