Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa çok sevindim meryemcimmmSelam millet kizcemin kalcasi iylesmis teyzeleri ama bandaja iki ay daha devam etcekmisiz![]()
herşey dahil sanırım. sende mi katılcan kedi kızBu dünya mutfagı kategorisine tatlılarda giriyormu yoksa yemek flnmı sadece
Çok geçmiş olsun canım benimmm tez zamanda o da biter inşallahSelam millet kizcemin kalcasi iylesmis teyzeleri ama bandaja iki ay daha devam etcekmisiz![]()
Harbicimmm naber tekrar kutlarımmmherşey dahil sanırım. sende mi katılcan kedi kız![]()
herşey dahil sanırım. sende mi katılcan kedi kız![]()
diloşumm iyidir senden naber? teşekkür ederim tatlımHarbicimmm naber tekrar kutlarımmmBen geç kaldım da yine
![]()
mantık güzelmiş kankaHe gene tiramisu yapcam kazanana kadar tiramisuyla katılcam
Güzel tarif bulursam katılırım hele 1-2 tarif gelsinde![]()
İyiyim canımmcım nolsun iş başladı baya yoğun çalışıyoruz ... Gönlümün birincisiiidiloşumm iyidir senden naber? teşekkür ederim tatlımgeç olsun da güç olmasın
![]()
Marrgacım canım naberHala tarif yok![]()
Oooo ben bu yarismaya dunya mutfagiyla baslayamam yaaaa :)Marrgacım canım naberE tabi olmaz senden gelcek ilk tarif
![]()
mantık güzelmiş kankasenin bu istikrarını görenler tebrik edip oylarını sana verecektir eminim
![]()