aaa çok sevindim meryemcimmmSelam millet kizcemin kalcasi iylesmis teyzeleri ama bandaja iki ay daha devam etcekmisiz
herşey dahil sanırım. sende mi katılcan kedi kızBu dünya mutfagı kategorisine tatlılarda giriyormu yoksa yemek flnmı sadece
Çok geçmiş olsun canım benimmm tez zamanda o da biter inşallahSelam millet kizcemin kalcasi iylesmis teyzeleri ama bandaja iki ay daha devam etcekmisiz
Harbicimmm naber tekrar kutlarımmmherşey dahil sanırım. sende mi katılcan kedi kız
herşey dahil sanırım. sende mi katılcan kedi kız
diloşumm iyidir senden naber? teşekkür ederim tatlımHarbicimmm naber tekrar kutlarımmmBen geç kaldım da yine
mantık güzelmiş kankaHe gene tiramisu yapcam kazanana kadar tiramisuyla katılcam
Güzel tarif bulursam katılırım hele 1-2 tarif gelsinde
İyiyim canımmcım nolsun iş başladı baya yoğun çalışıyoruz ... Gönlümün birincisiiidiloşumm iyidir senden naber? teşekkür ederim tatlımgeç olsun da güç olmasın
Marrgacım canım naberHala tarif yok
Oooo ben bu yarismaya dunya mutfagiyla baslayamam yaaaa :)Marrgacım canım naberE tabi olmaz senden gelcek ilk tarif
mantık güzelmiş kankasenin bu istikrarını görenler tebrik edip oylarını sana verecektir eminim