dalga geçildiyse hepimizle geçildi
sanki almanlar akp liyi chp liyi ayırt edebilecek,ayol biz ayırt edemiyoruz ki onlar etseler
kısaca hepimiz rezil olduk
Erdoganla esed i karsilastrmanz bile çok gülünç. Neyse esed le ilgili bisey demiyeyim anlaşılan sizin kiymetliniz...
Cancağzım, bir tek sana söylemek isterim. Buna sonuna kadar katılıyorum. Rezil olan hepimiziz. Bunda hemfikiriz zaten. Şimdi bu dalga geçenlere savaş açılsa, ben de ,"biz" de sizinle geliriz yani. Onda da problem yok.
Fakat ben şahsen ilk yorumumda dediğim gibi, Akp seçmenine müstahak.
Bize değil. Biz hak etmedik yani.
Angela Merkel Almanyadan Erdoğanı desteklediğini belirtti bu kapatma olaylarında aynısı çünkü Almanyada da oldu fakat twitter şartları kabul etti bu şekilde kapanmadı. Bu amcanın biraz daha araştırma yapıp yayına çıkması lazım. Bir alman türk melezi olarak bu programı almanyaya yakıştıramadım.
dalga geçildiyse hepimizle geçildi
sanki almanlar akp liyi chp liyi ayırt edebilecek,ayol biz ayırt edemiyoruz ki onlar etseler
kısaca hepimiz rezil olduk
Yaa ne kadar buyuttunuz olayi... Adam da guldurmesin kendine kardesim.. Dunya kurulali beri bu boyledir. Hele ki devlet baskanlari cok gozonunde insanlar... Onlar agizlarindan cikan lafa, yaptiklari seylere herkesten fazla dikkat etmek zorunda.. Yoksa bu sonuc kacinilmaz. Erdoganin basina bunun gelmesinden dogal birsey olabilir mi? Onda uslugbu, tarzi dolayisiyla o kadar cok hicve malzeme var ki... Nerdeyse soyledigi on seyden besi faul..
Benim cocuklugum, gencligim de ABD baskani Ronald Reagan taklitlerini seyretmekle, ona gulmekle gecti. Gerci onda yuz kizartici suclar filan yoktu, bol bol gaflari vardi. Tum dunya guldu adama, hic bir gun de sizin burda dediginiz gibi ABD diger ulkeleri kendine dusman olmakla filan suclamadi. Iste, maskeleri hala satiliyor ..
Eki Görüntüle 1056456
Halinize bakiyorum da, AKPliler kadar olmayanlarin da AKP tarzi dusunme ve fikir baskilarindan etkilendigini goruyorum. Demokrasiyi icinize sindirin, ozgur olun, hur fikriniz olsun.. Bunu kendinize yapmayin. Kendini komik duruma dusuren degil basbakan, padisah olsa gulerler medeni bir ulkede.. Biz yillarca hem disardaki, hem icerdeki siyasetcilere gulduk, bundan dogal birsey yok. Adam olsunlar, komik duruma dusmesinler. Mertebelerine uygun davranis ve konusmalarda bulunsunlar.
Onlar sizin efendiniz degil. Siz MILLETsiniz. Onlar sizin sadece vekilleriniz. ASIL sizsiniz, unutmayin...
Ben hic ustume alinmadim canim. Gordugun gibi o videoda konusan hic bir CHPli, MHPli, veya baska partiden biri yok... Nedensehep AKPlileri alip roportaj yapmislar... Ayirt edememisler de nasil olmus bu? Himm? Biz ayirt edemedigimize gore bizden akillilar demek ki..
akp seçmeni bizi rezil mi edin dedi ki
neden suçlu akp liler oldu
twitteri akp liler mi kapattı akp mi kapattı
kimsenin anlında akp yazmadığına göre , kimsede üzerine alınmaz yolda sokakta
Aynen cnm haklisin sozu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Niye karsilastirmayayim? Gidisat ayni.. Kenid ogullarinin her ikisi de askerden muaf iken savas ciksin da bu milletin evlatlri gidip Suriyeliler icin, ya da kendi menfaatleri icin savassin, sehit olsun, gazi olsun diye neler yapabilecegini daha unutmadik. Daha bir kac gun once "devlet sirlarimiz nasil aciklanir" diye veryansin yaptiginiz tapenin iceriginde hedefte olan Yunan askeri miydi? Gezide olen vatandaslarimiz terorist miydi? Hani polisin destan yazdi diye odullendirildigi... Faillerinin hala bu devlette gorev basinda oldugu... Esad kendi karsiti halkina kiyiyormus da, bizimki farkli mi yapiyormus?Ne farki kaldi Esad'tan? Laf...
Akp , kendiliğinden mi geldi peki ?
Akp = akpliler . Bunun başka açıklaması yok .
Güzelce açıklama yaptım sana ama bu sakızlı smiley'in hoş değil bilesin.
Gerçekten hiç farkı yokmuşşş hatta daha betermiş esed den,ne diyelim bizi uyarıp uyandırdığınız için mutessekkiriz sizekomik misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?