Dünya Erdoğan'la Alay Ediyor

dalga geçildiyse hepimizle geçildi
sanki almanlar akp liyi chp liyi ayırt edebilecek,ayol biz ayırt edemiyoruz ki onlar etseler
kısaca hepimiz rezil olduk

sanki almanlar akp liyi chp liyi ayırt edebilecek,ayol biz ayırt edemiyoruz ki onlar etseler

Cancağzım, bir tek sana söylemek isterim. Buna sonuna kadar katılıyorum. Rezil olan hepimiziz. Bunda hemfikiriz zaten. Şimdi bu dalga geçenlere savaş açılsa, ben de ,"biz" de sizinle geliriz yani. Onda da problem yok.
Fakat ben şahsen ilk yorumumda dediğim gibi, Akp seçmenine müstahak.
Bize değil. Biz hak etmedik yani.

Erdoganla esed i karsilastrmanz bile çok gülünç. Neyse esed le ilgili bisey demiyeyim anlaşılan sizin kiymetliniz...

Niye karsilastirmayayim? Gidisat ayni.. Kenid ogullarinin her ikisi de askerden muaf iken savas ciksin da bu milletin evlatlri gidip Suriyeliler icin, ya da kendi menfaatleri icin savassin, sehit olsun, gazi olsun diye neler yapabilecegini daha unutmadik. Daha bir kac gun once "devlet sirlarimiz nasil aciklanir" diye veryansin yaptiginiz tapenin iceriginde hedefte olan Yunan askeri miydi? Gezide olen vatandaslarimiz terorist miydi? Hani polisin destan yazdi diye odullendirildigi... Faillerinin hala bu devlette gorev basinda oldugu... Esad kendi karsiti halkina kiyiyormus da, bizimki farkli mi yapiyormus? Ne farki kaldi Esad'tan? Laf...

Dünyada diktatörlerin aldığı oy oranlarına baktığınîzda hitler ve malum ülkenin başbakanı en dùşük oyu almıştır.....mübarek %92 kenan evren %90 gibi.......ülkenin tüm denetim mekanizmalarını sıfırlayacaksın tüm medyayı kendine bağlayacaksın yargıyı piç edeceksin sonra hülooog biz kazandık........tartîşmak istiyorsan sandık kafalılığı bir kenara koyacaksın
Yozgattaki teyzeye 2045 e kadar ödemeli dünyanın en yüksek dolar faiziyle borçlanmayı daha doğrusu tahvil ihracatını anlatamazsın
Almanlar kendi işlerine baksınlar

akp seçmeni bizi rezil mi edin dedi ki
neden suçlu akp liler oldu
twitteri akp liler mi kapattı akp mi kapattı

Angela Merkel Almanyadan Erdoğanı desteklediğini belirtti bu kapatma olaylarında aynısı çünkü Almanyada da oldu fakat twitter şartları kabul etti bu şekilde kapanmadı. Bu amcanın biraz daha araştırma yapıp yayına çıkması lazım. Bir alman türk melezi olarak bu programı almanyaya yakıştıramadım.

kırmızılı yer dikkat çeker umarım

Ben hic ustume alinmadim canim. Gordugun gibi o videoda konusan hic bir CHPli, MHPli, veya baska partiden biri yok... Nedense hep AKPlileri alip roportaj yapmislar... Ayirt edememisler de nasil olmus bu? Himm? Biz ayirt edemedigimize gore bizden akillilar demek ki..

Aynen cnm haklisin sozu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kimsenin anlında akp yazmadığına göre , kimsede üzerine alınmaz yolda sokakta

akp seçmeni bizi rezil mi edin dedi ki
neden suçlu akp liler oldu
twitteri akp liler mi kapattı akp mi kapattı

Akp , kendiliğinden mi geldi peki ?
Akp = akpliler . Bunun başka açıklaması yok .

Güzelce açıklama yaptım sana ama bu sakızlı smiley'in hoş değil bilesin.

Aynen cnm haklisin sozu

Aynen canim sozu soyleyene degil soyletene bakin siz hem twitter bilmemneye gelene kdr hirsizligini konusun siz arkadaslar twitter olsada olur olmasada olur yani nefes alabilirsiniz ama ekmek as su olmassa yasayamazsiniz bunlari konusun paylasin birazcik. Ben almanyada yasiyorum angela merkel de veya alman vatandaslarinda suc yok bizim basimizdaki bunlara sebep ona baslik cokarim yazin lten ric ediyorum halan su devirde tayyipin zamaninda aclikta usuyerek olen bebekler var , onlar avrupaya girmeye calisiyorlar kapinin onundn gecemezler afedersiniz ama burda isler cok baska gerekci olalim

Böyle bir durumda bile bu topic altında akpli bilmem nelili diye birbirinizle atışıyorsunuz hem almanya adına hem türkiye adına üzülüyorum. Sanırım dünya dünya, insan insan değil artık.

Gerçekten hiç farkı yokmuşşş hatta daha betermiş esed den,ne diyelim bizi uyarıp uyandırdığınız için mutessekkiriz sizekomik misin

Akp , kendiliğinden mi geldi peki ?
Akp = akpliler . Bunun başka açıklaması yok .

Güzelce açıklama yaptım sana ama bu sakızlı smiley'in hoş değil bilesin.

ortada bir suçlu arayacaksak bunun "alman sunucu" olmasını dilerdim
tabi akp liler bile alman sunucudan daha değersiz gözünüz de ki direk at çamuru akp liye

ha bu muta nikahı işi doğrumuymuş ya.. cemaatçi bi tanıdık dediydide ihtimal vermemiştim... :26:

Gerçekten hiç farkı yokmuşşş hatta daha betermiş esed den,ne diyelim bizi uyarıp uyandırdığınız için mutessekkiriz sizekomik misin

Hayir, cok ciddiyim. Savas cigirtkanlarini destekleyenler utansin. Halkinin kirilmasina prim verenler utansin. Yanlisa hic prim vermedim. Bunca rezillige (tek tek saymama gerek var mi?) kendi menfaatleri icin prim veren, destekleyen kim varsa onlar utansin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…