• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya Erdoğan'la Alay Ediyor

ortada bir suçlu arayacaksak bunun "alman sunucu" olmasını dilerdim :ssz:
tabi akp liler bile alman sunucudan daha değersiz gözünüz de ki direk at çamuru akp liye :ssz:

Akpliler gözümde Alman sunucudan daha değerli olsaydı Alaraeycim, sizinle birlikte ben de savaşa gelirim savaş açsanız, tabi ki hepimiz rezil olduk demez, alman sunucunun yanında yani karşınızda olurdum.
Yani kusura bakma da, bu cümlemin üstüne bunu nasıl böyle çarpıtabilirsin ya da hangi düşünce gücüyle böyle algılayabilirsin ? :53:

yine konu döndü dolaştı AKP seçmenine geldi pes!
almanya dalga geçmişte rezil olmuşuz
niye rezil olacakmışız,kimmiş onlar
kendini rezil olmuş gibi hissedenlere bişey diyemem tabi :51::51:

Akpliler gözümde Alman sunucudan daha değerli olsaydı Alaraeycim, sizinle birlikte ben de savaşa gelirim savaş açsanız, tabi ki hepimiz rezil olduk demez, alman sunucunun yanında yani karşınızda olurdum.
Yani kusura bakma da, bu cümlemin üstüne bunu nasıl böyle çarpıtabilirsin ya da hangi düşünce gücüyle böyle algılayabilirsin ? :53:

akp liler yüzünden oldu yorumları yapılırsa benim de cevabım bu olur :ssz:

Erdoğan fakirler için bir şeyler yaptı ama diğerleri yapmadı. Bence videodaki en can alıcı noktaydı tüm dalgaları bir kenara bıraktığımızda. Onlar için oldukça komik bir durum. Adamların oturmuş bir düzeni, sahip oldukları hakları var zaten. Hiçbir parti gelip düzenlerini bozmaz ya da hiçbir parti gelip şunu değiştirelim ben daha iyi yapıcam demez. Radikal değişiklikler olmuyor.

Bizde her an her şey olabilir. Şimdi insanlarda güven yok. Kılıçdaroğlu gelir de ya aç kalırsam. Ya ekmeğimi karneye bağlarsa :1: Şakası bir yana her şey olabilir. Şu an iyi kötü herkesin oturmuş bir düzeni var insanlar dahasını görmek istemiyor. Korkuyorlar. Bu ülkedeki istikrarsızlıktan korkuyorlar. Bu kadarı yeter bize elimizdekini de kaybetmeyelim diyorlar. Olur olur yani kılıçdaroğlu gelince bilmem kimi için bir kanun çıkarır 1000 tane esnaf iflas eder.

Türkiye mağdur insandan geçilmiyor. Her köşede bilmem ne kanunundan ondan bundan mağdur olmuş insan var. Düzen yok ki. Yok tee bilmem ne depreminnde ev vaat edilip verilmeyenler var. Erdoğan zaten bir tek bunları tespit etse bunlara yönelik kişisel çözümler getirse işi yırtıyor. Ki öyle de yaptı. Uygulamalarını sevmiyorum ama sağolsun sayesinde bilmem nerden paramızı aldık diyen az mı. Sayesinde babacığımın da 6 tane dairesi oluyor. akpye mi oy versin. Ama sırf bu kentsel dönüşümden bir sürü oy topladılar. Gül gibi istanbulu adım adım rüşvetle yediler. Şimdi kaymaklarına bandırıyolar. Kentsel dönüşüm insanların kişisel çıkarlarına uyuyorsa erdoğanı destekliyor işte neden adam meselenin arkasını araştırsın ki ona ne. Ki böyle olmalı normal bir toplum düzeninde. Ama burası normal bir ülke olmadığından biz böyle kafayı yiyoruz.

Bu ülke evet çok da dalga geçilecek bir durumda. Siyasetçilerden öcü gibi korkuyoruz ne yapıcak diye. Chpden korkuyoruz. Mhpden korkuyoruz. Akpnin yolsuzluklarını bile bile istikrarımız bozulmasın diye ses edemiyoruz.

Şirin payzının bir yazısı vardı siyasi partiye hayır sivil topluma evet diye okumanızı tavsiye ederim.

akp liler yüzünden oldu yorumları yapılırsa benim de cevabım bu olur :ssz:

Alaraey, evet akpliler yüzünden oldu :51: :51:

Ben seni diğerlerinden ayrı tutardım hani daha objektif gelirdin. Ama sen de bir öylesin bir böylesin. Geç oldu anlamam biraz ama o benim iyiniyetimden, ne dediğin belli değil senin. :ssz:
Neyse yaaa, yav he he :51:

Ben seni diğerlerinden ayrı tutardım hani daha objektif gelirdin. Ama sen de bir öylesin bir böylesin. Geç oldu anlamam biraz ama o benim iyiniyetimden, ne dediğin belli değil senin. :ssz:

Valla benim de kafam karışıyor sorcha o başka bir üye miydi ya diyorum. Şimdi senin yorumunu okuyunca oturdu her şey.

neden ki objetktif görünce güzelce konuşayım ,:51:
objektif olmadığını görünce yav he he deyip kestirip atayım güzelmiş :51:
böyle yorumları görünce kusura bakmayın objektif olamıyorum :51:
akplilere müstehak yorumunda objektif olamam :51:

Hayir, cok ciddiyim. Savas cigirtkanlarini destekleyenler utansin. Halkinin kirilmasina prim verenler utansin. Yanlisa hic prim vermedim. Bunca rezillige (tek tek saymama gerek var mi?) kendi menfaatleri icin prim veren, destekleyen kim varsa onlar utansin.

bebek katili Esad a neden esed deniyor diye destekleyenler elin adamlarının basbakanımızla milletmzle dalga geçilmesini bir zafer edasıyla destekleyenler utansın bence:ssz:

Yaa ne kadar buyuttunuz olayi... Adam da guldurmesin kendine kardesim.. Dunya kurulali beri bu boyledir. Hele ki devlet baskanlari cok gozonunde insanlar... Onlar agizlarindan cikan lafa, yaptiklari seylere herkesten fazla dikkat etmek zorunda.. Yoksa bu sonuc kacinilmaz. Erdoganin basina bunun gelmesinden dogal birsey olabilir mi? Onda uslugbu, tarzi dolayisiyla o kadar cok hicve malzeme var ki... Nerdeyse soyledigi on seyden besi faul..

Benim cocuklugum, gencligim de ABD baskani Ronald Reagan taklitlerini seyretmekle, ona gulmekle gecti. Gerci onda yuz kizartici suclar filan yoktu, bol bol gaflari vardi. Tum dunya guldu adama, hic bir gun de sizin burda dediginiz gibi ABD diger ulkeleri kendine dusman olmakla filan suclamadi. Iste, maskeleri hala satiliyor ..

Eki Görüntüle 1056456

Halinize bakiyorum da, AKPliler kadar olmayanlarin da AKP tarzi dusunme ve fikir baskilarindan etkilendigini goruyorum. Demokrasiyi icinize sindirin, ozgur olun, hur fikriniz olsun.. Bunu kendinize yapmayin. Kendini komik duruma dusuren degil basbakan, padisah olsa gulerler medeni bir ulkede.. Biz yillarca hem disardaki, hem icerdeki siyasetcilere gulduk, bundan dogal birsey yok. Adam olsunlar, komik duruma dusmesinler. Mertebelerine uygun davranis ve konusmalarda bulunsunlar.

Onlar sizin efendiniz degil. Siz MILLETsiniz. Onlar sizin sadece vekilleriniz. ASIL sizsiniz, unutmayin...:34:

Siyasileri eleştirmek, gülmek benim için çok olağan. Eskiden bizde de vardı kukla showlar hatta Olacak O Kadar da falan hep gündem eleştirilirdi. Bunlar normal. Ama burada durum bu değil ki, Erdoğan'a gülmeleri politikalarını eleştirmeleri umurumda değil burada bir milletle bizim milletimizle dalga geçiyorlar. Ben ona kızdım en çok, belki de daha önce maruz kaldığımdan bu kadar tepkiliyim bilemiyorum. Hani bizde yeri geliyor, nasıl o veriyorlar diye birbirimizi eleştiriyoruz ama onların ne haddine?

sen zaten akp ye verdin oyunu,ben öyle biliyorumda...

Valla benim de kafam karışıyor sorcha o başka bir üye miydi ya diyorum. Şimdi senin yorumunu okuyunca oturdu her şey.

Aynen. İnsan gibi açıklama yaptım sadece ona, daha önceki yumuşak tutumlarından ötürü. Ama niyetine asla güvenmeyeceğim bir şekilde konuyu saptırma çabası çok göze batan boyuta ulaştı bende.
Bir de şu ortalığa laf söyleyip muhatap almaya bile çekimser halleriyle, korkak dövüşmekten kaçınsa fena olmayacak .

Kesinlikle niyetine inanmıyorum artık. Anca sıkıştırılınca , ortaya çok döküman çıkartılıp haksızlığı ortaya çıkmasına yakın, "ben zaten her şeyine körü körüne inanmıyorum" diye konuşuyor. Ben de onlardan birini görüp iyi niyetli sanmışım. Bu da benim insani bi hatam. :34:

Objektif baktığında Akp'lilere müstahak olduğunu görürdün ve benim o cümlemde objektif olmana gerek kalmazdı zaten :52:

Bak yine söylüyorum; Akplilere müstahak :51:

sen zaten akp ye verdin oyunu,ben öyle biliyorumda...

benim, senin onun kime oy verdiği önemli değil bu konuda aslında
o program sunucusu erdoğanı ve türk halkını tiye almış
ne kadar sevmesekte Türk başbakanı, alay ediliyorsa orda bir durulması lazım
bu konuda hepimiz yorumları olması gerekirken söz akp lilere geldi ...
olmamalıydı :50:

gerçekler acıdır :ssz::ssz:

ok-yellow-smiley-emoticon.gif

Gidip elin Alman'ına "süper güç olduk,dünyaya kafa tutuyoruz" derseniz,o da güler tabi:ssz:Ben o kadar da kızılacak birşey görmedim,adam dalga geçse de doğru noktalara parmak basıyor.

Olur mu canım Almanya çok kötü durumda kriz vurdu oraları işsizlik arttı. bizi çok kıskanıyorlar. bu programlar da hep o yüzden kıskançlıklarından. Bak bize ne kadaaaaan zengin bir ülke olduk çay kaşığınlan tüneller kazdık :ssz::51:

Olur mu canım Almanya çok kötü durumda kriz vurdu oraları işsizlik arttı. bizi çok kıskanıyorlar. bu programlar da hep o yüzden kıskançlıklarından. Bak bize ne kadaaaaan zengin bir ülke olduk çay kaşığınlan tüneller kazdık :ssz::51:
He ya hep kıskançlıktan bunlar.Çekemiyolar bizi:ssz:İnsanlar böyle konuştukça hep yalan dünya dizisi geliyo aklıma."Nursel,güzel,Nursel sarışın,Nursel'in kocası zengin,ezelim Nursel'i":1:Bizim anlam veremediğimiz şeylere onlar da anlam verememiş ki demek böyle bi program yapmışlar işte.

Back