• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya Erdoğan'la Alay Ediyor

NeverOne

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
16.262
32.579
598
34
Almanya'da ZDF kanalında yayınlanan "Heute Show" isimli programda Türkiye'de uygulanan internet sitelerine giriş yasakları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan üzerinden esprili bir dille eleştirildi.

Programın yayınlanan o bölümü sosyal medyada çok konuşuldu.

İşte o program:

[video]http://www.odatv.com/vid_video.php?id=8D0GE[/video]

http://www.odatv.com/n.php?n=dunya-erdoganla-alay-ediyor-0704141200

Bu nedi yahu? Hadi biz sevmeyiz, eleştiririz, kızarız tamam da elin Almanına ne oluyor? Bir de o yaşlı amcayı koyup gülmüşler çok sinirlendim. :47:

Bu nedi yahu? Hadi biz sevmeyiz, eleştiririz, kızarız tamam da elin Almanına ne oluyor? Bir de o yaşlı amcayı koyup gülmüşler çok sinirlendim. :47:

sabah diğer konuda da konuşuldu bu
ben de çok sinirlendim
erdoğanla değil ülkemizin insanıyla alay ediliyo resmen
bi de temsili olarak o amcayı koymaları da beni sinirlendirdi

biz her türlü eleştiriz ama yurt dışından eleştirilince benim tepem atıyo

hangi dunya su olimposun torunlari olan avrupalilar mi ?onlarin bizi sevmemesinden bizimle alay etmelerinden daha dogal ne olabilir ki?siz bde tayyip erdogan in suriyeliler filistinliler gibi ulkelerde nasil goruldugunu paylasin burda isterseniz...

sabah diğer konuda da konuşuldu bu
ben de çok sinirlendim
erdoğanla değil ülkemizin insanıyla alay ediliyo resmen
bi de temsili olarak o amcayı koymaları da beni sinirlendirdi

biz her türlü eleştiriz ama yurt dışından eleştirilince benim tepem atıyo

Aynen, sevmesem de beğenmesem de elin yabancısına laf söyletmem. Benim insanım yahu, of tepem attı amcayı görünce. Bir de fakirler için bir şeyler yaptı deyip gülüyorlar ya :47:

Acsinlar da kendi bi taraflarına gulsunler Erdoğanla değil direkt milletle alay etmişler. O amcayi koymaları da ayrı sinir bozucu

Aynen, sevmesem de beğenmesem de elin yabancısına laf söyletmem. Benim insanım yahu, of tepem attı amcayı görünce. Bir de fakirler için bir şeyler yaptı deyip gülüyorlar ya :47:

canım biz rezil oluyoruz işte
sadece bu değil pekçok konuda bunlar yapılıyo
yurt dışına gidince de kötü imajın sıkıntısını biz çekiyoruz sonra

o yüzden dış basın vs böyle şeyler yapınca çok sinirleniyorum
zaten erdoğan da değil türk halkı dalga konusu olan
yani ben öyle algıladım

Son düzenleme:
Onlar önce bulaşık durulamayi ögrensinler;)
Medeniyeti bizden görüp simdi bizi mi eleştiriyorlar. Twetir un kapatilmasi bana dolayli yoldan avrupaya one minute demis gibi hissettirdi.

ayrıca twitterı facebooku yasakladı diyolar tamam da
hamburg olaylarında da hiçbir bilgi vermeyip olayları göstermiyolardı
sanki olaylar yok gibi davranıyolardı
hatta bi kanalı olayları gösterdi diye yayından çıkarmışlar
bi tv programında yorumculardan duymuştum

o zaman kendileriyle de dalga geçsinler madem
bu şekilde kendileriyle çelişmiş olmuyolar mı

yurt dışında da kötü imajın sıkıntısını biz çekiyoruz sonra

yani ben öyle algıladım

evet bencede türk halkı nı dalga konusu yapmışlar
çok sinir bozucu , reyting uğruna yapılan saçma sapan bir program

Avrupa da türk insani ne zaman adam gibi muamele gördü ki?

yurt dışında da kötü imajın sıkıntısını biz çekiyoruz sonra

yani ben öyle algıladım

Kötü imaj falan hadi bi yere kadar tolere edebilirim, bizzat yaşadım da. Ülkende kapanıyor musun, sokağa çıkabiliyor musun diyenler bile oldu. Çok da önemsemedim. Onlar öyle sansın. Ama burada resmen bir milletle dalga geçiyorlar, çok çirkin. :19:

Avrupa bizi dalgaya almış aman ne kadar önemli herzaman yaptıkları şey değilmi sanki
onlar gitsinde kendi eksikliklerine gülsün önce
onların işi gücü türklerle,Müslümanlarla uğraşmak zaten,eskiden beri
kendi iç işleriyle bu kadar ilgilenmezler,Türkiyede bi sorunmu var hemen damlarlar akbabalar gibi
sananeki bizim ülkemizden
bizde onların acınacak hallerine gülüyoruz!

kendi ülkelerinde olan sokak olaylarını, çatışmaları görmezden gelen, ülkelerinin imajı için bir olup üstünü örten alamanlar, bizimle mi dalga geçer olmuş? biri şunlara ayna versin..

Ee ama ben burda teee ne zaman soyledim dunya bize guluyor, bu zamanda Twitter youtube mu kapatilir diye... Hatta basbakan kendi de demisti, kapatip dunyayi kendime mi guldurecem diye bir kac ay once... O zaman herkes "ooo.. hic oyle sey olur mu? Itibarimizi erdogan goklere cikardi" diyordu. Yani AKPliler oyle diyordu diyeyim. Ahanda size kanit... Yalan mi yaziyorduk biz o zamanlar... Aci da olsa, asagilayici da olsa bir erdogan gercegidir bu. Sen ulkeni sirke cevirirsen, verdigin cag otesi kararlarla kendini maskara edersen dunya alem de seyredip guler. Bundan daha dogal bir insan hali var mi? Bu heryerde boyledir...Niye gocundunuz ki simdi? Bilmiyor muydunuz? E biz demistik ya..:53:

kendi ülkelerinde olan sokak olaylarını, çatışmaları görmezden gelen, ülkelerinin imajı için bir olup üstünü örten alamanlar, bizimle mi dalga geçer olmuş? biri şunlara ayna versin..

bilincli olarak düzgün almanca konusamayan vatandaslari koymuslar :20:
aslinda bizlerde kabahat bunlar gibi olamiyoruz ülkemizdeki olaylari hemen disariya yansitiyoruz basta sagolsun medyamiz..!

Gayet normal .. Her ulke her yer cagdaslik ve gelismislik duzeyinde yururken bu recep tayyip yaptigi seyden dolayi herkes dalgada gecer gulerde .. Suc gulenlerde degil guldurenlerde . Lafi soyleyene degil soyletene bakin demisler....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bilincli olarak düzgün almanca konusamayan vatandaslari koymuslar :20:
aslinda bizlerde kabahat bunlar gibi olamiyoruz ülkemizdeki olaylari hemen disariya yansitiyoruz basta sagolsun medyamiz..!

aynen öyle. sırf hükümet düşsün diye bizi rezil etmedikleri ülke bırakmadılar. bir muhalefet liderinin ülkesini başka ülkelere şikayet ettiği görülmüş şey mi? ha ne oldu? hükümet daha da güçlendi. dünyaya madara olduğumuzla kaldık. elin sümüklü alamanı koskoca bir ülkeyle alay ediyor.
onlara bu cesareti verenler eserleriyle övünsünler..

off ya nasıl bi şeydir bu rezil olmuşuz resmen :50::50: kim bilir daha neler neelr diyorlar hakkımız da.hem devlete hem milletimize laf ediyorlar utanmadan.

Back