- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
Ataturk boyleleri kandırılmasın diye laikligi getirdi ama onun da kiymetini bilmeyip adami dinsiz ilan ettiler. Bence bu millete her sey mustehak ama olan bizim.gibilere oluyor iste.Sence mi ? Deveye sormuşlar nerem doğru demiş, o hesap.
Gerçekten Samimi olarak söylüyorum. Ölçütünüz sadece din midir ? Adaletin, saygının,özgürlüğün, doğruluğun,dürüstlüğün hiç mi önemi yok ? İnsanların inançları kendilerini ilgilendiren bir durumdur. Senin kutsal kitabının böyle siyasi bir alet olması sizleri hiç endişelendirmiyor mu ? Din adı altında yapılan bütün bu yolsuzlukları görmemezlikten nasıl geliyorsunuz? Hepsine şantaj,montaj dediniz peki şu yapılan Saray da mı montaj ? Ona ne diyorsunuz ? İyi ki yaptı,yakışır,ihtiyacımız vardı. Senin ülkenin milyon dolarlık borçları varken nasıl milyon dolarlık bir saray yaptırırsın ? Nasıl o kadar aç insan varken o yatakta rahat uyursun ? Böyle birini nasıl desteklersiniz ? Ben utanırım be !
Başka adam mı var ile gelmeyin bana. 70-80 milyonluk bir ülke de adam çıkaramıyorsa bu ülke , sorun halkta !
Avrupa da orta çağ da din adamları her türlü pisliği Tanrı diye diye yapardı.Şimdi Allah Allah diyerek yapıyorlar.Sizler de alkışlıyorsunuz.
Ben bu zihniyetteki insanların inançlı olduğuna inanmıyorum. Dinin arkasına saklanan şeytanlaşmış insanlar olduklarını düşünüyorum. İnanan bir insanın yolu doğruluk ve dürüstlüktür.Yalan ya da hırsızlık değil.