• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya'da kayyımın hazırladığı ilk zaman gazetesi yayınlandı

ıyy iğrenç bu mizahmı şimdi -alıntı yapmıyorum ,peki ne anlatmak istemiş ve hangi gazete,mizah programı-dergi vs. yapanlar hakkında herhangi bir yaptırım uygulanmamış mı ? bunlar hakkındada bilgi verirsen memnun olurum lingen lingen
https://astrologieklassisch.wordpress.com/tag/karikatur/

Burası, burdan bakabilirsin başka karikatur de var:)
Yurtdışında basın özgürlüğünü hiç bir şekilde suistimal edemezsin... Bunu çizenler için yaptırım uygulayacak bi yasa yok

Kusura bakma da dostum mizahın m'sinden anlamıyorsun. Mizah muhaliftir, mizah müstehcendir. Bu ikisi olmazsa mizah olmaz zaten.
o zaman haklısın be dostum aman almayım ben böyle mizahı anlamak falan istemiyorum :KK53:midem kalktı resmen kendimi uçuruma doğru yuvarlanıyor gibi hissediyorum o derece yani ...Türk usulu komedi filmlerini küfürden ibaret gören ve hiçte sanatsal bulmayan kesim buna gülüyorsa işte o zaman bi çelişki var demektir. Bu karikatürün bi sözüde var ama yazamıyorum:KK22: bunu farklı yollarla ifade edememişmi sevgili karikatürist:KK12:ha gerçi bakamadım bile :KK23::-) o yüzden ne anlatmak istemiş anlayamadım bi anlatın hele o_Oörnek gösterin dedim ama bu kadar acımasız olacağınızı kestiremedim :63:

o zaman haklısın be dostum aman almayım ben böyle mizahı anlamak falan istemiyorum :KK53:midem kalktı resmen kendimi uçuruma doğru yuvarlanıyor gibi hissediyorum o derece yani ...Türk usulu komedi filmlerini küfürden ibaret gören ve hiçte sanatsal bulmayan kesim buna gülüyorsa işte o zaman bi çelişki var demektir. Bu karikatürün bi sözüde var ama yazamıyorum:KK22: bunu farklı yollarla ifade edememişmi sevgili karikatürist:KK12:ha gerçi bakamadım bile :KK23::-) o yüzden ne anlatmak istemiş anlayamadım bi anlatın hele o_Oörnek gösterin dedim ama bu kadar acımasız olacağınızı kestiremedim :63:

Mizah ve komedi filmi farkından girelim mi lamelif?

Farklı yolla ifade etmek istememiş belli ki. Erkek üreme organı görmek seni neden bu kadar rahatsız etti yahu? Alt tarafı elin kolun gözün gibi bir organ. Geerçek de değil, fotoğraf da değil, sadece karikatür.

bi anlatın hele o_Oörnek gösterin dedim ama bu kadar acımasız olacağınızı kestiremedim :63:
Merkel ve Sarkozy bataktaki Yunanistan'ı destekledikleri için yapılmış bir eleştiridir, bu. Malum bugün hala Yunanistan diye bir ülke varsa AB sayesinde var. Yoksa çoktan Türkiye'de merdivenleri yıkamaya başlamışlardı.

Mizah ve komedi filmi farkından girelim mi lamelif?

Farklı yolla ifade etmek istememiş belli ki. Erkek üreme organı görmek seni neden bu kadar rahatsız etti yahu? Alt tarafı elin kolun gözün gibi bir organ. Geerçek de değil, fotoğraf da değil, sadece karikatür.

:KK48: yani beni erkeğin sırtını kadının m......i görmekte rahatsız ediyor sephora ( hatta eşim benim uzaylı olduğumu falan düşünüyor :-)normal olmadığımı söyleyen çok kişi var bu konularda :KK22:)oldum olası ciddi sağlık problemleri ve öğrenilmesi gereken birşey olmadığı sürece konuşulmasından dahi hoşlanmıyorum
bu yüzden rahatsız ettio_O

komedi filmi ile mizah arasında elbet fark var ancak her ikiside birşeyleri anlatmak derdine düşmüyorlamı yollara :KK64:

:KK48: yani beni erkeğin sırtını kadının m......i görmekte rahatsız ediyor sephora ( hatta eşim benim uzaylı olduğumu falan düşünüyor :-)normal olmadığımı söyleyen çok kişi var bu konularda :KK22:)oldum olası ciddi sağlık problemleri ve öğrenilmesi gereken birşey olmadığı sürece konuşulmasından dahi hoşlanmıyorum
bu yüzden rahatsız ettio_O

komedi filmi ile mizah arasında elbet fark var ancak her ikiside birşeyleri anlatmak derdine düşmüyorlamı yollara :KK64:

Hayır, çoğu komedi filminin (özellikle son dönem türk komedilerinin) mesaj verme derdi yoktur. Mizah ise mesaj verir.

Valla senin durum vahimmiş, eşini görünce de rahatsız oluyor musun ya da eşinle konuşmaktan? Eğer öyleyse ciddi problemlerin var demektir, önünü alman lazım.

Hayır, çoğu komedi filminin (özellikle son dönem türk komedilerinin) mesaj verme derdi yoktur. Mizah ise mesaj verir.

Valla senin durum vahimmiş, eşini görünce de rahatsız oluyor musun ya da eşinle konuşmaktan? Eğer öyleyse ciddi problemlerin var demektir, önünü alman lazım.

hayır onu görmekle konuşmakla ilgili problemler yok çok şükür ,aksine güzel vakit geçiririz :KK66: beni düşündüğün için teşekkür ederim ama düşünme olur mu :-) çelişkiyemi düştüm
yooooo

hayır onu görmekle konuşmakla ilgili problemler yok çok şükür ,aksine güzel vakit geçiririz :KK66: beni düşündüğün için teşekkür ederim ama düşünme olur mu :-) çelişkiyemi düştüm
yooooo

Yok yav düşündüğümden değil. Cinsellikle ilgili sorunlarının burdaki tavırlarına temel olabileceğini düşündüm sadece. Ama sen yok öyle değil diyorsan değildir tabi.

Yok yav düşündüğümden değil. Cinsellikle ilgili sorunlarının burdaki tavırlarına temel olabileceğini düşündüm sadece. Ama sen yok öyle değil diyorsan değildir tabi.
benim cinsellikle ilgili sorunlarım olduğunu nerden biliyorsun ,varmıymış öyle bişey-varsa veya yoksa sen nerden biliyosun conem :KK23:yav karikatür benim yatak odama kadar ne zaman geldi o_O

hıııı gel tantanis buranın komiki benim bugün, nasıl eğlencelimiyim:-)

bu fikir yürütcek şeymi sephora:-) ne ka ayıp yapma böyle şeyler :63:

Valla erkeğin sırtını görmekten bile rahatsız olduğunu, eşinin bile bu durumu normal karşılamadığını sen söyledin. Ben de fikir yürüttüm.

hıııı gel tantanis buranın komiki benim bugün, nasıl eğlencelimiyim:-)

bu fikir yürütcek şeymi sephora:-) ne ka ayıp yapma böyle şeyler :63:
Eğlendirdiniz valla gülümseyerek okudum :-) Tepkiler biraz bekar kız tepkisi gibi olmuş.

koyalım bir kaç tane
bunu bizimkiler erdoğan için yapsalar. . yok düşünmek istemiyorum:)
merkel-ferkel.jpg
maitresseangela.jpg
merkel-nazi.png
WeihMerkelSkott.jpg

Back