Almanya'da kayyımın hazırladığı ilk zaman gazetesi yayınlandı

Ne olursa olsun o bizim Cumhurbaşkanımız bizi temsil ediyor dalga geçilmesi hoş değil diyenler geldi mi :D

Ne olursa olsun o bizim Cumhurbaşkanımız bizi temsil ediyor dalga geçilmesi hoş değil diyenler geldi mi :KK70:

Yok bekledik ama gelmediler yaw. Okuyup kaçıyorlar.

O değil de bunları gerçek sanmış ve gururlanmış olamazlar dimi? Yok yok olamazlar.

Dis mehtaplar is basinda. Bu kadar elestiriyorlarsa cok buyuk adam reis.

Mesela Esadi da Saddami da Kaddafiyi de falan hep hedef aliyorlardi. Onlar da buyuk adamlardi. Mesela Esad Esed olunca mi buyuk oldu Esadken mi orasini bilmiyorum. Herkesin hayatina kimse karisamaz. 404 not found :confused:

Yok bekledik ama gelmediler yaw. Okuyup kaçıyorlar.

O değil de bunları gerçek sanmış ve gururlanmış olamazlar dimi? Yok yok olamazlar.
Şeytan diyor ki sal facebooka :D büyük oyunu gören dingil akrabalarini gururlandir. Nasıl sevinerek paylaşırlar :D

Marily alinti ve etiketi telwfonda oldugum icin yapamiyorum ...merkel ve sarkozy sayesinde ayakta ise...zaten musebbibi onlar dwgil mi...bu arada yanlis yazimlarimda cokturtelefonda zorlaniyorum

Ya biz cok alisigiz bu karikatürlere, zavalli Merkele neler yapilmiyorki ama kadinin citi cikmiyor.
Yinede hepimiz saygi duyuyoruz ve seviyoruz Merkeli, cok agirbasli ve hanimhanimdir bizim Merkel
merkel.jpg

Ya biz cok alisigiz bu karikatürlere, zavalli Merkele neler yapilmiyorki ama kadinin citi cikmiyor.
Yinede hepimiz saygi duyuyoruz ve seviyoruz Merkeli, cok agirbasli ve hanimhanimdir bizim Merkel
Eki Görüntüle 1790076
Merkelin çıplak fotoğrafını biliyor musun :D komple çıplak ama hemde gerçek

aaaaa yok merak ettim arasatiracagim simdi :KK48:

Back