• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu'nu Şaşırtan Soru: Gitmeniz İçin Kaset mi Gerekli

Sunuda ekliyeyim bu konudada ayni düsünüyorum Kararsizim, gercek bir CHP anlayisi basindan beri olsaydi bu partide zaten bu durumlara düsmezdik, cogu olaylarin yolunu acmamizla birlikte birde destek vermis olduk.
Simdide cik cikabilirsen :)

K kararsiz_2013 aynen canim, aynen !
Fakat yinede fevri davranmadan, hele böyle bir zor durumda, iyi götürdüklerini düsünüyorum ama tabiki dedigin gibi hakli olduklari halde güclülüklerini gösteremediler, savunamadilar, iyi bir muhalefet yapamadilar, olaylari insan haklari mahkemesine Kadar götürme sanslari ve haklari olduklari halde yapmadilar. Yani pasifligine pasifler ama iyi insanlar girdi partiye, dilerim bundan sonra yolu acik olur.
Özellikle en kritize ettigim güclü bir muhalefet yapamadilar !

Zaten artik bu saatten sonra parti strateji degisse bile halen isleri zor olur. Artik mafya gibi devlette her yerde Tayyip yada Gülenin adamlari var. Yani akp paralel dediginde bazen haklilar, kendi yarattiklari paralel var ve buna karsi savasmak cok zor artik.

Chp'ye Obama gibi birisi gerekiyor. Amerikadada artik demokrat parti neredeyse ölmüs olan bir parti gözü ile bakiliyordu. Ard arda yalnis kararlar, pasiflik,... Obama iste bunlari biraz degistirmisti. Ki chp'de kesin böyle birileri vardir fakat sans verilmiyor gibime geliyor.

Sunuda ekliyeyim bu konudada ayni düsünüyorum Kararsizim, gercek bir CHP anlayisi basindan beri olsaydi bu partide zaten bu durumlara düsmezdik, cogu olaylarin yolunu acmamizla birlikte birde destek vermis olduk.
Simdide cik cikabilirsen :)

Hdp'nin bu kadar oy olmasi bide artik bircok solcunun chp'den bikmasidir. Demirtas sonucta karizmatik, iyi konusan ve cidden bir degisim isteyen gibi görünen biri. Burdada bircok insan "hdp baskani olmasaydi oy verirdim" bile demisti. Chp degismedikce oy oranlarida degismez. Chp sadece sol ve Alevi oyu ile memnun kalmak ile cok büyük hatalar yapti.

Back
X