Dünden beri aklımdan çıkmıyor söylediği..

MeLaNqOliqH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
798
6
kızlar meraba
annem beni ziyarete geldi uzak bi şehirden cumartesi günü
ewlendiğimden beri 2 kez geldi ama bize cok yakın bi ilde 45 dk uzaklıkta oturan dayım war
oraya hiç gitmemişti uzun senelerdir görüşmüyoduk ben bile yeni tanıdım dayımı diyebilirim
düğünüme geldi kardeş kuşağımı bagladı
yani karsılıgında annmin dayımı ziyaret etmesi gerekiyodu
iki sefer geldim araya kaynamasın diye pazar günü gittik
eşimin ailesi de tatildeydi pazar günü geldiler
eşim gündüz onları görmeye gitti
bende annemi yalnız bırakmamak için gitmedim(zaten annemle sorunları da vardı aslında annemi de alıp gidebilirdim ama bi mesafe olması gerekiyodu şuan için)
neyse biz gittik dayımlara ilk defa gidiyoruz ewlerine bizi o kadar güzel karsıladılar ki anlatamam
6 çeşit yemek hepsi de zor yemekler
tatlısı ardından kalın kalın diye ısrar etmeler
eşim çok memnun kaldı
bu nasıl kadın ewi dört dörtlük yemeği dört dörtlük ağırlaması desen öyle diye
sabah erkenden annmleri görmeye gittik yani dün sabah
kapıdan girerken babam sana kırıldı dün gelmedin diye dedi napiyim annem burdaydı dün gelemedim bugün geldim dedim
sonra içeri girdik
eşim konusunu açtı annesine
ben böyle bi kadın görmedim her yönden mükemmeldi dedi
başladı yemekleri saymaya 6 çeşit ben yedi tabak yedim dedi
annesi de aynen değişik bi surat ifadesiyle
e az az koyduysa yenir niye yenmesin dedi memnuniyetsiz bi şekilde
sonra eşim ne az koyması biz yeter dedikçe dolduruyodu dedi
sonra da deyiwermez mi ben öyle çok çeşit yemek sewmem burnunu kıwırarak söylüyo
nası sinir oldum anlatamam
eşim beni kursa bıraktı
ama aklımdan çıkmadı
çıkışta eşimin işi yoktu bulustuk benim moralim bozuktu
anlattım ne yani o mu yedi o kadar yemeği de burun kıwırıyo insan der ki afiyet olsun oglum der gecer bu ne demek yani dedim
annem o sekilde söylemedi kendi için söyledi kendisinin sewmediğini dedi
niye söylüyo ona sorduk mu sewermisin diye hem kendisi sewmese bile niye laf sokuyo ki dedim
bana bu sefer kızmaya basladı annen geldi havalandın
zaten annemle de araları iyi deil ne olsa anneme suç buluyo
annemle ne alakası var ben bu konuda annem diye tek kelime ettim mi dedim
tamam aksam gidelim soralım anneme senin bu dediğini yanlıs anladı açıklar mısın ne demek istediğini soralım diye
bakalım benim dediğimi mi dicek dedi
zaten ne olsa annenlere söylüyosun ewimizin içinde ne oluyo hepsini biliyolar
aman bunu da söyle geç kalma dedim
eger sen bunu söylersen nolucak biliyo musun yine aramız acılıcak böyle olmasını mı istiyosun dedim
neyse bi şekilde konu kapandı ama benim içime dert oldu
ya insan azcık düşünür bak benim oglumu ne güzel ağırlamıs oglum memnun kalmış diye
nedir bu çekememezlik anlamıyorum
kendileri bişi yaptıkları zaman kırk sefer met ediyolar
kızlar nolur bişey söyleyin ben mi yanlıs düşünüyorum

yanlış düşünmüyorsun arkadaşım. KISKANÇLAR! cidden kafalarında var...

sana nacizane önerim bu tür konuları eşinle aranda sorun yapma. neden biliyormusun, kötü olan sen oluyorsun, anneleri her daim melek de ondan!

ben bir sey anlamadım 7 çesit yemek hariç:26:

işin özü dayımlar bizi çok güzel bi şekilde karsıladı eşim çok memnun kaldı
bunu annesine söylediğinde annesi dedi ki illlaki bi laf sokucak e az az koymuştur yenir tabi dedi
sonra eşim ne az koyması biz yeter dedikçe daha cok koydu
sonra burun kıwırarak ben öyle çok cesit sewmem ne öyle bir sürü diyo
ama öyle bi surat ifadesi wardı ki memnuniyetsiz bi şekilde
yani oglu güzel bi şekilde karsılanmıs herseyden memnun kalmıs çok güzel geçtiğini mutlu bi şekilde anlatıyo
nedir bu çekemezlik memnuniyetsizlik
kendileri bişi yaptıkları zaman kırk sefer söylüyolar
yada ben anneme desem ki eşimin teyzesi bizi çok güzel ağırladı çok güzel geçti annem afiyet olsun kızım oh ne güzel der
ama nedir bu erkek annesinin çekememezliği

bu konu kayınvalideni ilgilendirmez. eşin memnun sen neden konuyu uzatıp eşinle aranı bozuyorsun ki:KK50:

yanlış düşünmüyorsun arkadaşım. KISKANÇLAR! cidden kafalarında var...

sana nacizane önerim bu tür konuları eşinle aranda sorun yapma. neden biliyormusun, kötü olan sen oluyorsun, anneleri her daim melek de ondan!

ewet ya hep öyle annesi ne söylese hep iyi niyetten söylüyo yanlıs anlasılıcak bişi yokmus ben abartıyomusum:KK25:

işin özü dayımlar bizi çok güzel bi şekilde karsıladı eşim çok memnun kaldı
bunu annesine söylediğinde annesi dedi ki illlaki bi laf sokucak e az az koymuştur yenir tabi dedi
sonra eşim ne az koyması biz yeter dedikçe daha cok koydu
sonra burun kıwırarak ben öyle çok cesit sewmem ne öyle bir sürü diyo
ama öyle bi surat ifadesi wardı ki memnuniyetsiz bi şekilde
yani oglu güzel bi şekilde karsılanmıs herseyden memnun kalmıs çok güzel geçtiğini mutlu bi şekilde anlatıyo
nedir bu çekemezlik memnuniyetsizlik
kendileri bişi yaptıkları zaman kırk sefer söylüyolar
yada ben anneme desem ki eşimin teyzesi bizi çok güzel ağırladı çok güzel geçti annem afiyet olsun kızım oh ne güzel der
ama nedir bu erkek annesinin çekememezliği

10 milyo voltluk elektrik hattı takıcaksın her birine bak nasıl çekiyorlar :KK37: şaka bir yana, dediğim gibi eşinle aranda mevzu yapma bunları. sıkıntı oluyor.

hiç kafana takma canım yaa. bak eşin ne güzel övmüş kv. kapak olmuş üstünden atmaya çalışmış. gül geç yada anne biz severiz sen yap yeter ki deseydin. bunlar ufak şeyler ama şu var eminim daha önceden mevzu çokk sendede patlama yapmış. ilerde onları ağırlarken az yaptın diye laf ederse sen sevmezsin diye yapmadım deyi verirsin olur biter.

Yanlış anlamadıysam sizin annenizle arası bozuk eşinizin... Neden bozuk kii kendi annelerine laf söyletmezler ama bayanın annesine gelince tripler,suratlar falan... Kendisininki anne de sizin ki neymiş saygıysa hepsine saygı.....

çekemez tabi oğlu başka birinin yaptığı yemekleri çok beğenmiş.
bazı insanlar böyle kıskançlar işte yapacak bişey yok.
ne güzel hamarat kadınmış eline sağlık dese biyeri eksilmezdi ama,dememiş.
kendi akrabası yapsaydı derdi,hemde abartarak.
neyse takmayın bu kadar ne derse desin çokta önemsememek lazım.:KK19:

bu konu kayınvalideni ilgilendirmez. eşin memnun sen neden konuyu uzatıp eşinle aranı bozuyorsun ki:KK50:

aslında haklısın ama tutamadım kendimi çok kırılmıştım çünkü
ewet eşimle tartıstık bu yüzden
ama biraz olsun yaptıklarını görmesini beklemiştim
malesef ki suclu benim yanlıs anlayan benim sorun cıkarmaya calısan benim ona göre
o iyi niyetten öyle söylemiş :85:

kayınvaildeniz belliki bu durumu cekememiş. belkide sizle alakalı değildirde oğlunun ballandıra ballandıra kaç çeşit yemek yapmış 4 4lük vs. laflarına gocunmuştur. kendini eksik göstermemek için her söylediğine bahane bulmuştur.

çekemez tabi oğlu başka birinin yaptığı yemekleri çok beğenmiş.
bazı insanlar böyle kıskançlar işte yapacak bişey yok.
ne güzel hamarat kadınmış eline sağlık dese biyeri eksilmezdi ama,dememiş.
kendi akrabası yapsaydı derdi,hemde abartarak.
neyse takmayın bu kadar ne derse desin çokta önemsememek lazım.:KK19:

aynen öyle kendi akrabası yapsa neler neler olurdu
önemsememek lazım da elde deil ki ister istemez takıyo insan

aslında haklısın ama tutamadım kendimi çok kırılmıştım çünkü
ewet eşimle tartıstık bu yüzden
ama biraz olsun yaptıklarını görmesini beklemiştim
malesef ki suclu benim yanlıs anlayan benim sorun cıkarmaya calısan benim ona göre
o iyi niyetten öyle söylemiş :85:

ya sen ne diyorsun, biz hepimiz kötüyüz, kazana atıp yakılmalığız ovv... herşey bizim yüzümüzden, ortada fol yok yumurta yok, biz mesele çıkartıyoruz canım aa... (!)

ewet ya hep öyle annesi ne söylese hep iyi niyetten söylüyo yanlıs anlasılıcak bişi yokmus ben abartıyomusum:KK25:

eşimde böyle ufacık bişey olsun bırakın anne yi babayı herkesi savunur öyle düşünmemiştir öyle dememiştir vs. bi savunma psikolojisi sorma gitsin. sende savun aileni onların yanında sustur gitsin. takma kafana ya orda de yada söyleme sonradan eşine.. yerinde deseydinki "anne "ne dersen de güzel bi akşam geçirdik" hem için rahatlamış olurdu hemde eşinle aran açılmazdı.

Tipik kayınvalide tripi çünkü en güzel yemeği onlar yapar,en güzel misafiri onlar ağırlar o 7 çeşit değil 17 çeşit çıkartır kıskançlığından yapmıştır oğlu deseydi anne senin yemeklerin gibi değildi bak o zaman kayınvalidenin suratının şekline :KK37:

kayınvaildeniz belliki bu durumu cekememiş. belkide sizle alakalı değildirde oğlunun ballandıra ballandıra kaç çeşit yemek yapmış 4 4lük vs. laflarına gocunmuştur. kendini eksik göstermemek için her söylediğine bahane bulmuştur.

ewet aslında kendisi tüm gün oturuyo ewde bi iş yapsa her yeri ağrıyo hastalık hastası çamaşır asamıyo kolu agrıyo
mutfakta yukarı dolaptan bişi alamıyo kolu agrıyo
yürüyemiyo yagı agrıyo
geceleri uyuyamıyo her yanı agrıyo hep biyerleri agrıyo ne zaman gitsek bi sorunu var hasta
herseyi yapmaya üseniyo..

eşimde böyle ufacık bişey olsun bırakın anne yi babayı herkesi savunur öyle düşünmemiştir öyle dememiştir vs. bi savunma psikolojisi sorma gitsin. sende savun aileni onların yanında sustur gitsin. takma kafana ya orda de yada söyleme sonradan eşine.. yerinde deseydinki "anne "ne dersen de güzel bi akşam geçirdik" hem için rahatlamış olurdu hemde eşinle aran açılmazdı.

al işte benimki!

kombici beni azarlar, 'adam birşey demedi canım'

işyerimde resmen canım çıkartılır, mobbingin allahını uygularlar 'sen yanlış anlıyorsun'

çocuklar mahallede hiç susmaz, akşama kadar ağız dolusu küfürler,bağrışmalar, zile basıp kaçmalar 'çocuk canım onlar çocuk'

daha neler...

eşim bir kere de benim arkamda dursun, bir kere de bana sahip çıksın, galiba bi hayalden ibaret :KK43:

X