dün ie başladım ama oğlumu çok özlüyorum :((

meryemmeryem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3.981
66
118
Adana
dün işe başladım,oğlum 6,5 aylık oldu ne güzel 6 aydır bütün gün birlikteydik
şimdi gün içerisinde çok ama çok özlüyorum kokusunu istiyorum
işyerinde çok huzursuzum acaba bu durum geçici midir yoksa böyle mi devam edecek hep.
oğluma ablam bakıyor sonsuz güvenim var keyfi yerindedir oğlişimin biliyorum
ama aklım hep orda işime adapte olamıyorum yaa
ne yapmalıyım :gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

zamanla alışılıyor demek isterdim...ama kolay alışılmıyor...sadece mecbur durumu kabul etmek zorundasın...

ama çalışmaya alışkın birisiysen 2-3 hafta sonra kendinde olumlu gelişmeyi hissedeceksin...sen mutlu olunca bebeğin de mutlu olacak ...

Bende 2 hafta sonra başlıycam. Oğlum 7 aylık olacak o zaman. Ama şimdiden sıkıntısı bastı. Aklıma geldikçe gözlerim doluyo. O zaman naparım bilemem. Acaba ücretsiz izne mi ayrılsam diye düşünüyorum en azından geçici bi çözüm olur ama bu seferde maddi sıkıntı yaşarız. Aklım çok karışık. Allah kimseyi evladından ayırmasın evlatsız bırakmasın çok zor.

ben kızımı babanesi bıraktığımda 4 aylıkdı 2 ay 2 saat gidip emzirdim
aslında çok kolay olmadı deniyeceğim dedim eğer bırakamassam çıkarım diyordum ama bi yandan da bu işe ihtiyacım vardı çünkü ev almıştık ödüyoruz şimdi 2 yaşını doldurdu eskisi kadar üzülmüyorum ama aklım heponda özellikle hasta olunca of o duyguyu inanın anlatamam
ama bi yandanda kızıma babanesi çok iyi bakıyor inanın aklım evde bile kalmıyor gün içerisinde arayıp konuşuyoruz kızmla ama benim avantajım evime işim çok yakın 10 dk gidip görebiliyorum ağladı zaman yada hasta olduğunda ama zamanla inanın insan ister istemez alışıyor

ben sabah çıkıyorum akşama kadar gidemiyorum
işyeri eve yakın olsa arada bir kaçıp görsem keşke ne güzel..
bilemiyorum yaa gerçekten anlatması zor duygular
belki saatte 5 kez arıyorum evi
ne yapıyor ne yedi uyudumu...
her an aklımda hiç çıkmıyor off

Meryemmeryem canım benim kolay gelsin..
Eminim ki çok zordur ama alışırsın bence..Önemli olan güvendiğin birine bırakmış olman..
Ben de kızım 5-6 aylıkken işe başlayacağım mecburen, ama eğer maddi olarak zorlanmayacak olsam 1 sene ücretsiz izin alır evde kalırdım..
Öte yandan yanlış hatırlamıyorsam sen maddi olarak çalışmayadabilirim demiştin, eğer çok zor geldiyse bence zorlama biraz daha bak oğluşuna..Ya da kendi işiniz olduğu için acaba yarım gün çalışmaya başlasan sen de oğlun da bu duruma yavaş yavaş alışsa acaba daha mı iyi olur ki..

canım kendi işimiz ama sadece benim ilgilenmem gereken bir iş oluyor erkenden çıkamıyorum bazen işyerinden
veya bir gün git bir gün gitme olmuyor inanki.
uzak olduğu için gidip gelemiyorum da.
maddi konuda evet çalışmak zorunda değilim ama çokta bunaldım
açıkcası kayınvalidemin hergün beni taciz etmesinden bıktım işe başlamazsam sabahtan akşama kadar onu çekemiyorum
herşeye müdahale ediyor kendi isteklerine göre oğlumu yetiştirmek istiyor vs vs..çok sinirleniyorum bu bebeğime de yansıyor..

hiç evde oturmamıştım şuana kadar eve kapanmakta bunalttı beni
bende çalışayım dedim ama böyle olacağını düşünememiştim..

ayrıca ben çalışıyorum ya kendi işimiz olsada maaş alıyorum
bu maaşın bir bölümünü bir aileye maddi yardım olarak veriyorum
bu yardımın yarıda kesilmesi onları üzer bende dayanamam

yani bir sürü şey var
sonuçta çalışacağım bu kesin ama oğlumdan ayrı kalmaya alışmak uzun sürermi bilemiyorum işte

Anladım canım herşey bir yana kayınvalide ile sürekli birarada olmak bile yeter gerçi..
Allahtan benimki görümcemin kızına baktığı için çok gidip gelemiyor da günlerim kızımla başbaşa geçiyor:)
O zaman serinkanlı olmaya çalış, hem oğluna ablanın bakması büyük şans...
Ne de olsa teyze anne yarısı hatta annedir bence.. Benim de yeğenlerim var nasıl sevildiklerini iyi bilirim..
Eminim sen de bu duruma alışırsın.. Üstelik başlarda zor gelse de çalışan birçok insan olduğuna göre demekki alışılıyor..

bir neyi seninle çalışma sebeplerimizde aynı meryemcim
bende kayınvalidemle oturuyorum kendine göre herşeyi yöneltmek istiyor herşeye bi cvp veriyor hiç susmuyor bide 30 yaşında bekar bir görümcem var evlendi ama halan hergün bizde of of sinir bozucu bir durum kendi evimde oturamıyorum sürekli aşağıya inip oturmamı bekliyorlardı inan halan evde duramıyorum boğazım düğüm düğüm oluyor bir neyi evden kaçıyorum yanii

bir yandanda kızımın hiçbir ekisiği yokkendi param var eşimin almak istemediğini ben alabiliyorummm.
napalım herşey onlar için be güzelim

allahdan bu işim var diyorum

arkadaş doğru söylemiş bak bebeişin emin ellerde ne güzel teyzesi bakıyor

Ben de 3 aylık bebeğimi bırakıp 2 haftadır işe gidiyorum. Insan gerçekten çok zorlanıyor.ama neredeyse yarım gün işe gidiyorum. O nedenle hem benim hm de bebeğim için iyi geldi.. Ilk günler evet zor.. Insanın akl evde kalıyor..odamın heryeri oğlumun resmi dolu.. O da işe yarıyor. Sütümü sağıyorum. Sanki miktarı bile arttıyor.. Inşallah herşey yoluna sizin de girer...

bugün 5 gün oldu işe başlayalı..
ilk güne göre biraz daha iyiyim,
oğluma ablamın bakmasıda beni rahatlatıyor,bu konuda çok rahatım.
ama tabikide çok zormuş gerçekten isterse birkaç saat olsun yinede oğlişimden ayrılmaz bana çok zor geldi,
tüm çalışan annelerimize allah sabır ve güç versin..

merhaba canım Allah yardımcımız olsun senin bebeğin 6 ayı bitirmiş benimki 2.5 aylık bugün işe başladım aklım kalbim evde kaldı sanki benim oğlumuda kayınvaldemle annem dönüşümlü olarak benim evımde bakacaklar Allah razı olsun kayınvaldemde kendı annem gibi gözüm o konuda arkada değil ama oğlumu çokkk özledim işler yoğun tempoda olduğu için zaman çabuk geçti de hemen evime geldim koştum oğluma öptüm kokladım emzirdim uyudu birtanem zamanla alışıcaz tabi herşey onlar için onların geleceği için...

nasılda özlüyoruz dimi canım..
eve nasılda acelece idiyorum bir bilsen on kucağıma alınca dünyayı unutuyorum anlatamam
öpmeye doyamıyorum ama azda olsa ben alıştım gibi ama yinede gün içerisinde çok ama çok özlüyorum
bilgisayarıma bütün foto ve videolarını ekledim ara sıra onları izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…