Dün Gecee

mutlulukseninle05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
135
28
28
Odaa arkadasımla ilgili problemimi anlatmstım bi onceki konuda buda dun mesajlastık bana nankor falan dedi. Sonra oda degistircem falan dedi. Bende ilk defa lafının arkasnda durcaksn herhalde gule gule dedim dun kzlara sizin arkanzdan konustu falan demis ve kzlarla bugun bulusup konuscaz. Sizce ne yapmalıyımmm ne demeliyim dogru olan ne.

ay kıyamam ya derdiniz bu olsun. kızlara söylersin sizin arkanızdan konuşmadım, onunla aram kötü diye iftira atıyor falan de, bu arada bu kızlar kavga çağırmıyorlar dimi

Konuştunuz mu peki? Yüzleşin sizde madem öyle sizde onun arkadaşlarınız hakkında söylediklerini anlatın o da konuşmuş.

ay kıyamam ya derdiniz bu olsun. kızlara söylersin sizin arkanızdan konuşmadım, onunla aram kötü diye iftira atıyor falan de, bu arada bu kızlar kavga çağırmıyorlar dimi

Yok zaten benm davransları kendileri cok iyi bilir bugun o kzla olay ckabilir herhalde. Nasl bi kzmıs anlamdm

Konuştunuz mu peki? Yüzleşin sizde madem öyle sizde onun arkadaşlarınız hakkında söylediklerini anlatın o da konuşmuş.

Yok tabikii benm herseym bellidir kzdıgım konuyu o kisinin yuzunede soylerim olayı anlatrken ne dedigimide . Skıntı degil benm icin. Ben yalan soylemeyi zaten beceremem oyun oynamak bana gore degil.

Yok zaten benm davransları kendileri cok iyi bilir bugun o kzla olay ckabilir herhalde. Nasl bi kzmıs anlamdm

canım sen sakinliğini koru ve o kızla hiç muhatap olma gerçekten zarar verebilecek biri, unutma seni günaha sokan ve zarar veren kişileri tereddüt etmeden hayatından çıkar ve zaten öyle yapmışsın, ama sen sakinliğini koru

tek diyeceğin (ciddi bir tarzda) kimsenin yüzüne söyleyemeyeceğim bir şeyi arkasından söylemem ! hadi arkanızdan konuştum diyelim sizce bu karakterdeki bir insanın yanında tek laf edecek kadar cahil birine mi benziyorum dersin geçer gider

Aynen oyle ki gercekten kzdıgm dedigim cogu seyi yuzlerine derim bazen kendi bosver bisey deme der engellerdi. Guzelll soyledin cok sagoll canm ya :)

Evet Artık muhattabm olamaz her gun onları bana kotuleyip de smdi onlarn odasna gectiyse o onun karakteri ben boyle kisiliksizligi kabul etmem.

Başından sonuna kadar herşeyi anlat anlayacaklardır. İkili oynadığı için gerçeği göremediniz falan de. Allah yardımcın olsun

Başından sonuna kadar herşeyi anlat anlayacaklardır. İkili oynadığı için gerçeği göremediniz falan de. Allah yardımcın olsun

Aynen ben kendim hep net bi tavırda oldugum icin kotu oldum o her turlu yuzlerine guldugu icin iyiyse zaten bisey yapamam Allah ıslah etsin gercekten boyle insanları gordukce iyice hayattan sogudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…