- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Merhaba benimse bwbeğim 5 aylık ve aynı sorunlar var. Kitapta çok aman aman bişey yazmıyor ümitlenme:) nette ne okuduysan o kadar. Bende var kitap elim erip okuyamamıştım sırf şu uyku eğitimine başlıcam okumadan başlayınçm dedim ama boşuna beklemişim. Rutin yap, yatır kaldır o kadar tam olarak teknik galan anlatmıyor.
Sen nasıl uygulyacaksın iletişimde olmayı isterim süreç ile ilgili. Ben pzt günü başlayacağım kısmetse
Alt dışı çıkarken şişmiş ti ve beyazlamisti, beyazlatma ve Şişme yok hiç . Benim bebeğim yanımda yatınca uyuyor kesintisiz , onuda internetten araştırdım anneden ayrılma korkusu kaybetme korkusu yasarlarmis. 1 aydır annemdeyim daha çok annem bakıyor , galiba bebeğim ondan etkilendi .. Konu Sahibi arkadasimizin bebeği sindirim sıkıntısı yaşıyor diye düşünüyorum . Çünkü 7 . Ayda gündüzleri hiç durmuyordu bebeğim , probiyotik rahatlatti bizi . Böbrek USG , dış çıkarırken orta kulak enfeksiyonu vs hepsine bakilmasi lazım . Çocuk bakmak çok zor , Allah yardimcimiz olsun hele de gece uyaninca bebek , anne ne kadar sabırlı olsa da sinirleri bozuk oluyor .Bir derdi vardır mutlaka. Diş falan çıkarıyor olabilir mi?
Bir de kış aylarında bebekler daha sık uyanıyor bildiğim kadarıyla.
Gündüz uykusu 3 saatte bir olur ama her bebek farklı tabi . 2 saatte bir uyuyorsa birde ek gıda da sindirim sıkıntısı oluyor . Kaka o kadar önemli ki gece 3 ya da sabah 5 de kaka için uyanır bebekler uyuyamaz.Ah ah ah çok zor bebekler çok rabbim kolaylik versin canim. Benimde oglum 7 aylik oldu ayniyiz gece benim uyuma gibi bir luksum yok ik vik bitmiyor. Simdi uyudu ödüm kopyo uyusam uyanir mi diyememelerimde can kalmadı ek gıdaya da niyetli degil diş falan da yok daha ca Ayni benimde komsum anlatiyo masallah oglu aksam 11 de yatyomus bi kez gece kalkiyomus sonra hemen uyuyomus aglamiyormus bile cocuk. Kadın ek gida bile unla lapa yapip weryo bide. diyorum ben nerde yanlis yapiyorum.
Merhaba hanımlar şu an hem ağlıyorum hem size yazıyorum. Dün gece olanlar beni çok üzdü. Resmen yıprandım elim ayağım hiçbir seye varmıyor. Depresyondayım sanki. Neyse sadede geleyim. Benim Allah bağışlasın 9 aylık bir yavrum var. Gece saat bası yarım saatte bir uyanıyor ve sadece emerek uyuyor. Bir kaç gündür esim de evdeyken (1 hafta raporlu) bunu çözmeye karar verdim sallayarak uyutmayı deniyorum çünkü uyanıyo emiyo tekrar uyanıyo emiyo artık doyuyo ama emmeden uyuyamadığı için deli gibi ağlıyo. Ağlamaktan kaç gündür sesi kısık kuzumun. Dün gece meme meme vermedim beşiğinde uyutmayı denedim tabi çok ağladı. Pışğışladım sakinleştirmeye çalıstım. Ama resmen savaş veriyorum sıkıntıdan terliyorum. O sırada Eşimde yattığı yerden bana bağırdı bu çocugun bu halinin sorumlusu sensin biliyon dimi dedi.
Artık isyan edecem ben ne kötü bir anneymişim neler yapmısım bebeğime. Emzik vermediğim için uyanıp duruyormuş çocuk eşime göre. Emzik vermediğim için suçluyum.
Size sorum gerçekten de bu çocuk emzik emmediği için mi yarım saatte saat başında uyanıyor?
Yok arkadaşım her bebek emzik almıyor. Kızım 2 yaşına kadar emzik emdi ama oğluma kesinlikle veremedik.Çok güzel yorum
Adam zerre kadar yardımcı olmadığı gibi bir de kadını strese sokup azarlamış
Oradan cızırdayacağına bir defada kendi kucağına alsaydı da kadın bir soluk alıp yarım saat uyusaydı
Çoğu bebekli kadın 3 yaşına kadar deliksiz uyuduğumu bilmiyorum diyor ve illa her bebek emzik alıyor gibi bir durumda yok bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?