Merhaba hanımlar şu an hem ağlıyorum hem size yazıyorum. Dün gece olanlar beni çok üzdü. Resmen yıprandım elim ayağım hiçbir seye varmıyor. Depresyondayım sanki. Neyse sadede geleyim. Benim Allah bağışlasın 9 aylık bir yavrum var. Gece saat bası yarım saatte bir uyanıyor ve sadece emerek uyuyor. Bir kaç gündür esim de evdeyken (1 hafta raporlu) bunu çözmeye karar verdim sallayarak uyutmayı deniyorum çünkü uyanıyo emiyo tekrar uyanıyo emiyo artık doyuyo ama emmeden uyuyamadığı için deli gibi ağlıyo. Ağlamaktan kaç gündür sesi kısık kuzumun. Dün gece meme meme vermedim beşiğinde uyutmayı denedim tabi çok ağladı. Pışğışladım sakinleştirmeye çalıstım. Ama resmen savaş veriyorum sıkıntıdan terliyorum. O sırada Eşimde yattığı yerden bana bağırdı bu çocugun bu halinin sorumlusu sensin biliyon dimi dedi.
Artık isyan edecem ben ne kötü bir anneymişim neler yapmısım bebeğime. Emzik vermediğim için uyanıp duruyormuş çocuk eşime göre. Emzik vermediğim için suçluyum.
Size sorum gerçekten de bu çocuk emzik emmediği için mi yarım saatte saat başında uyanıyor?