- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
- Konu Sahibi sedeflidondurma
Merhaba benimse bwbeğim 5 aylık ve aynı sorunlar var. Kitapta çok aman aman bişey yazmıyor ümitlenme:) nette ne okuduysan o kadar. Bende var kitap elim erip okuyamamıştım sırf şu uyku eğitimine başlıcam okumadan başlayınçm dedim ama boşuna beklemişim. Rutin yap, yatır kaldır o kadar tam olarak teknik galan anlatmıyor.Birebir aynı durumdayım 5 aylik bebegim gece saat basi hic atlamadan uyaniyor erken yatarsam 8 9 kere kalkmis oluyorum biktim artik. Traycy hoggun kitabini siparis verdim iyice okuyup uygulamaya baslamak istiyorum bende bu hafta uyku rutini uygulamaya basladim uyku duzenimiz az cok vardi zaten belli saatlerde uyuyup uyaniyor ama gunduz uyku saatleride cok onemli ve sabah 7den aksam 7 ye kadar gunduz uykusu sayiliyor ve 5 saati gecmemeliymis buna da dikkat etmeye calisiyorum. Artik kendi basima basaramazsam uyku egitimi alicam dayanamiyorum artik uykusuzluga serseme dondum esimde uyuyamiyor ve iliskimiz berbat bir duruma geldi hep uykusuzuz hep yorgunuz enerjimiz sadece bebegimizle ilgilenmeye yetiyor birbirimile hic ilgilenemiyoruz ben bu durumdan cok mutsuzum. Kendi kendime basarmak cok istiyorum uyku egitimini yapamazsamda alicam artik yapicak bisey yok..
Sen nasıl uygulyacaksın iletişimde olmayı isterim süreç ile ilgili. Ben pzt günü başlayacağım kısmetse