- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Tesekkürler bilgi için. Uyutmak için uyandır dimi hafif uyandırıp beşiğinde uyumasını sağlıyorsun. Biliyorum. Çok uykusu varken daha az ağladı ama bir kaç gün uyku eiğimini rafa kaldırdım. Gündüz uyutmak için elimden geleni yapacağım bir kaç gün böyle deneyeyim. Gündüz uyursa gece de uyuyor ünkü.Bebeğimi uyutmak için ağlatıp yanlızlığa bende asla terk edemem. Ama tracey hogg yatır kaldır yöntemi var araştırın bş isterseniz. Çoğu uzmanda bu yöntemi kullanıyor zaten. Fiyatlar 1000-1200 tl arası
mama veriyormusunuz?Su an uykusu var ve hiç birşey yemiyor. Uykusu varken birşey yediremiyorum. Ancak uykusunu almış olacak acıkmış olacak o zaman ek goda verebiliyorum. Ve bu malesef günde 2 kez oluyor. Balığı mesela seviyor. Balıkla iyice doyurduğum günlerde bile hadi çorba tok tutmaz derseniz diye diyorum aynı uyanmaları azalmıyor.
Daha 9 Aylık ve uyandığında emmek ister..Yani oğlum 2 yaşına kadar gece gündüz emmişti. .Emzige de alıştırmak istemediğim için gece en az 4 defa uyanıyordum. .Yani zor oluyordu ama bir şekil üstesinden geliyorduk.Merhaba hanımlar şu an hem ağlıyorum hem size yazıyorum. Dün gece olanlar beni çok üzdü. Resmen yıprandım elim ayağım hiçbir seye varmıyor. Depresyondayım sanki. Neyse sadede geleyim. Benim Allah bağışlasın 9 aylık bir yavrum var. Gece saat bası yarım saatte bir uyanıyor ve sadece emerek uyuyor. Bir kaç gündür esim de evdeyken (1 hafta raporlu) bunu çözmeye karar verdim sallayarak uyutmayı deniyorum çünkü uyanıyo emiyo tekrar uyanıyo emiyo artık doyuyo ama emmeden uyuyamadığı için deli gibi ağlıyo. Ağlamaktan kaç gündür sesi kısık kuzumun. Dün gece meme meme vermedim beşiğinde uyutmayı denedim tabi çok ağladı. Pışğışladım sakinleştirmeye çalıstım. Ama resmen savaş veriyorum sıkıntıdan terliyorum. O sırada Eşimde yattığı yerden bana bağırdı bu çocugun bu halinin sorumlusu sensin biliyon dimi dedi.
Artık isyan edecem ben ne kötü bir anneymişim neler yapmısım bebeğime. Emzik vermediğim için uyanıp duruyormuş çocuk eşime göre. Emzik vermediğim için suçluyum.
Size sorum gerçekten de bu çocuk emzik emmediği için mi yarım saatte saat başında uyanıyor?
Mama değil ek gıda alıyor. Mama vermedim hiç anne süt artı ek gıda verdimmama veriyormusunuz?
ÇalışmıyorumDaha 9 Aylık ve uyandığında emmek ister..Yani oğlum 2 yaşına kadar gece gündüz emmişti. .Emzige de alıştırmak istemediğim için gece en az 4 defa uyanıyordum. .Yani zor oluyordu ama bir şekil üstesinden geliyorduk.
Siz çalışıyor musunuz?
Neden gece emzirmek istemiyorsunuz? Emzirseniz daha iyi bana göre. .Çalışmıyorum
Neden gece emzirmek istemiyorsunuz? Emzirseniz daha iyi bana göre. .
İyi akşamlar canım,Allah razı olsunsanada canimmmm benim allah yardimcin olsun bak ne guzel prenseslerin var op bizim yerimizede rabbim sana ve esine bagislasin hayirli aksamlar dilerim canm
Çok güzel yorumBence eşin sesini kesse sen rahatlarsın.
Onun dırdırı seni strese sokuyor sen de sürekli bir yanlış arıyorsun.
Çocuğun gayet normal bir çocuk emen bebeklerin çoğu böyle olur. Çok istisnadır gece deliksiz uyuyanı
Bizimki de yüksek bazalı yatak ama ben de yanımda yatırdım yastık koydum bebeğimin yanına ve ayak ucuna, yere de yorganlar serdim düşerse Allah korusun diye... bence yanınızda yatırın, biz hala çoğu zaman üçümüz yatıyoruz ve bu çok güzel..Evet yuksek ne yazıkki bazalı yatak.
Onlar küçükken kullanılmıyormuydu 9 aylık bebek de sığarmıki o da aklıma geldi belki çare olabikirBir de bu kendi kendine sallanan beşikte var onlardan var mı
Yada uyur mu onlarda
Karninin tok olduguna eminseniz eger emme ic gudusunu doyuma eristiremedigi icin uyaniyor olabilir. Ve evet emzik emme hissini doyuran bir aractir. Emzigin zararlari uzun sure kullanima dayali aratirmissinizdir mutlaka da. Yoksa emzik vermek kotu birsey degil. Bence deneyin derim. Ben mesela cok ugrastim emzik vermeye ama almadi benim oglum.Merhaba hanımlar şu an hem ağlıyorum hem size yazıyorum. Dün gece olanlar beni çok üzdü. Resmen yıprandım elim ayağım hiçbir seye varmıyor. Depresyondayım sanki. Neyse sadede geleyim. Benim Allah bağışlasın 9 aylık bir yavrum var. Gece saat bası yarım saatte bir uyanıyor ve sadece emerek uyuyor. Bir kaç gündür esim de evdeyken (1 hafta raporlu) bunu çözmeye karar verdim sallayarak uyutmayı deniyorum çünkü uyanıyo emiyo tekrar uyanıyo emiyo artık doyuyo ama emmeden uyuyamadığı için deli gibi ağlıyo. Ağlamaktan kaç gündür sesi kısık kuzumun. Dün gece meme meme vermedim beşiğinde uyutmayı denedim tabi çok ağladı. Pışğışladım sakinleştirmeye çalıstım. Ama resmen savaş veriyorum sıkıntıdan terliyorum. O sırada Eşimde yattığı yerden bana bağırdı bu çocugun bu halinin sorumlusu sensin biliyon dimi dedi.
Artık isyan edecem ben ne kötü bir anneymişim neler yapmısım bebeğime. Emzik vermediğim için uyanıp duruyormuş çocuk eşime göre. Emzik vermediğim için suçluyum.
Size sorum gerçekten de bu çocuk emzik emmediği için mi yarım saatte saat başında uyanıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?