Canim ben ameliyat olali 7 ay oldu:)) cok sukur suan hicbi problemim yok ama ilk zamanlar cok kotuydum benim agri esigim dusuk sanirim ondan kaynakliydi agrilarim[/QUOT
Ya suan gecenin 3 u. 4 gun olmayan agrim neden bugun adtik tam iyilestim derken kramplar seklinde girer ki? Sorun olabilir mi acaba((((( cok korkuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim daha cok yeni normal boyle agrilarinin olmasi kendine sıkıntı yapma hic bence
benim vucudum istiyo yan yatmak ama ben yatmıyorum. çok özledim. inşallah haftaya yatarım artık
bugun ise baslayacaktim ama gidemiyorum suan cunku dun 2 saat disari cikip yurudum diye kollarim tutmuyor suan. 4 ten beri uyuyamiyorum. acaba cok mu yordum kendimi ya cikmamali miydim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kollarını sallayarak yürümedin zaten sanırım. yürüyerek ağrımaz kol. doktoruna bi danış istersen
bende çok özledim yan yatmayı artı k yan dönebiliyorum ama yan yatıp uyumuyorum. Ne zaman başlamak lazım acaba? Bir de koltukta falan yan yatsam kısa sürekli sorun olur mu ki?
ben tam yan değilde hafif çapraz gibi bi şekilde yatıyorum bazen. hafiften kıpraşmayada başladı benimkiler çok mutlu oldum
ben tam yan değilde hafif çapraz gibi bi şekilde yatıyorum bazen. hafiften kıpraşmayada başladı benimkiler çok mutlu oldum
kızlar bende 15 günden itibaren yan yatmaya başlladım hatta çoğu zaman üstüne doğru yatıyorum ama dün yüz üstü denedim 39. günde yani iki tane top var sanki,gülmekten kalkamadım sonra iğrenç bir duygu
Benimkiler sanki çiviyle monte edilmiş daha hiç kıpırdama yok yatarkende ayaktaykende aynı şekildeler hiç istiflerini bozmuyorlar
İyiyim cok sukur canimm evet gorusemedik hic sen nasilsin yolundami hersey?? Benimde 7 ay oldu artik bi problemim kalmadi ins hep boyle devam eder:))
yolunda canım herşeyy benim bi buçuk yıl olcak unuttum bile artık ameliyatı falan.sanki böyle doğmuşum gibi hissediyorum birde arada izleri görmesem tam olacakta artık onlarında bi çaresine bakacağım :)
1,5 yılda izler geçmedimi
geçmedi canım.bu zaten insanın teniyle alakalıdır benim tenim ufacık bi sivilce izini bile iyi edemez.kimi tende çabucak silikleşiyor ama.
tüh kötü olmuş meme altımı oldun peki.
evet meme altı.birde benim bir dikişim daha belirgin.kanama geçirdim sağ tarafımdan haliyle pansuman falan daha belirgin otaraf.
sendemi haldun beye oldun. nasıl peki 1,5 yıl sonrası top top hissediyomusun üstüne yatınca
ben figen hanımla ömer beye oldum.evet canım top top hissediyosun onları.ama zaman geçip alışınca normalde böyleymiş gibi hissetmeye başlıyorsun.
anladım. ne yapalım alıışıcaz toplara :44:
evlimisin
anladım. ne yapalım alıışıcaz toplara :44:
evlimisin
evet canım evliyim ve forumdaki bazı arkadaşlar bilirler kocamdan habersiz oldum ben bu ameliyatı :)
yolunda canım herşeyy benim bi buçuk yıl olcak unuttum bile artık ameliyatı falan.sanki böyle doğmuşum gibi hissediyorum birde arada izleri görmesem tam olacakta artık onlarında bi çaresine bakacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?