Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün ameliyat oldum çok agrım varr:((
- Konu Sahibi patikk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Patikcim merhaba
Ben salı günü ameliyat oldum çok şükür
Bana 300cc dual plan damla high profil protez takıldı şu andaki görüntüsü hiç hos değil seniniler ne zaman şekle girdi acaba biraz kendine gelsinler fotomu gösteririm
Cnm 3 haftada şekli oluşuo zaten) nasıl seninkiler? Şeklinden memnunmusun?sen kime ameliyat oldun?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Cok sagol canim gece uyumak iskence gibi oluyo ozellikle sirtim yatmaktan uyusuyo zaten ve hla agrilar gecmiyo sabrrdiyorum bende biliyorum daha cok yeni ama canim yaniyo(
ah canim ya ayni gun olmusuz sanirim benim de 4.gunum bitti bugun. ilk 2 gun diren sebebiyle agrim vardi nefes alamiyodum diren cikinca tum olay diren sebebiyleymis batma kalmadi. bugun ilkkez disari ciktim inanilmaz yoruldum suan agrilarim basladi demekki hala yeterli degil surec ama yarin is basi yapacagim insallah zorlanmam.
cok gecmis olsun. umarim cabuk gecer ama neden oyle cok sancin oldu anlamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ah canım bilmezmiyim hiç tam 10 gün oturarak uyudum inan gece olsun istemiyodum.sağımda solumda önümde arkamda üst üste onlarca yastık vardı :) annemin hakkını hiç ödeyemem gecelerce uyumadı benimle birlikte.yok yastığım düştü yok üstüm açıldı hakkını nasıl ödiycem diye düşünüyorum bazen.ama zaten bizim hissettiğimiz şey ağrı değil daha çok gerginlik ve hareket kısıtlılığı yüzünden eziyet çekiyoruz keşke sadece ağrı olsa.hepsi geçicek bi 10 gün sık dişini yan yatabildiğin gün evet iyileşmeye başladım diyeceksin.o sıkıntıları çekerken bazen kendime kızıyordum neden kalkıştın bu işe diye.ama sonrasında hissettiğim şey hep iyikiydi.tekrar tekrar çekerdim o acıları sıkıntıları.birde ben eşimden gizli ameliyat oldum düşün :)
Esin anlamadi miiii? 😯 ben de erkek arkadasima bugun soyledim, estetikli biri cok belli oluyor dedi cok dik duruyo dogal durmuyor demisti soylemeden once agzini aradigimda simdi gercek fikrini ogrenemiyorum;( 4 gun once oldum ameliyat ve bugun ilkkeez disarj ciktim. col mu yordum kendimi bilmiyorum kollarim tutmuyor sancilarim giriyor. bu normal mi? 4 gunde olmayan sanci bugun oldu..
ah canim ya ayni gun olmusuz sanirim benim de 4.gunum bitti bugun. ilk 2 gun diren sebebiyle agrim vardi nefes alamiyodum diren cikinca tum olay diren sebebiyleymis batma kalmadi. bugun ilkkez disari ciktim inanilmaz yoruldum suan agrilarim basladi demekki hala yeterli degil surec ama yarin is basi yapacagim insallah zorlanmam.
Cnm sen kime ve nerde yaptırdın ameliyatı? Bana diren takılmadı hiç..
Canim ben ameliyat olali 7 ay oldu:)) cok sukur suan hicbi problemim yok ama ilk zamanlar cok kotuydum benim agri esigim dusuk sanirim ondan kaynakliydi agrilarim
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Canim ben ameliyat olali 7 ay oldu:)) cok sukur suan hicbi problemim yok ama ilk zamanlar cok kotuydum benim agri esigim dusuk sanirim ondan kaynakliydi agrilarim
Canım yan yatamama olayı ne kadar sürüyor ortalama, nasıl olacak o ya? :/
- 29 Ekim 2010
- 521
- 173
- 333
canım ben 3. hafta dolmadan yan yatmaya başladım 4. hafta da yüz üstü yattım hiç sorun olmadı.
3 hafta kadar cnm... Aslinda vucudun hissedio zaten ne zaman yan yatman gerektigini...
Esin anlamadi miiii? 😯 ben de erkek arkadasima bugun soyledim, estetikli biri cok belli oluyor dedi cok dik duruyo dogal durmuyor demisti soylemeden once agzini aradigimda simdi gercek fikrini ogrenemiyorum;( 4 gun once oldum ameliyat ve bugun ilkkeez disarj ciktim. col mu yordum kendimi bilmiyorum kollarim tutmuyor sancilarim giriyor. bu normal mi? 4 gunde olmayan sanci bugun oldu..
canım ben izmirde oturuyorum ailem ankaradaydı onların yanına gezmeye diye gidip oldum çünkü eşim kesinlikle karşı çıkıyordu başka çarem yoktu.nasılsa öğrendiğinde beni boşamaya kalmazdı :) nitekimde başlarda kızsada sonrasında herşey yolunda hatta memnun oldu durumdan.kendini yormuşsun biraz daha 4 gün çok erken bi süre dinlenmen lazım.
canımm nasılsın ? görüşemiyoruz hiç herşey yolundamı.
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
canım ben 3. hafta dolmadan yan yatmaya başladım 4. hafta da yüz üstü yattım hiç sorun olmadı.
3 hafta kadar cnm... Aslinda vucudun hissedio zaten ne zaman yan yatman gerektigini...
Oh o zaman iyi ben daha fazla düşünmüştüm. Bir de benim huyumdur yüzüstü uyurum ama ameliyat sonrası hiç yatamayacakmışım gibi geliyor o şekilde.. Bir rahatsızlık hissetmiyor musunuz? E tabi benim şu an dümdüz olduğu için gayet rahatım yüzüstü
Oh o zaman iyi ben daha fazla düşünmüştüm. Bir de benim huyumdur yüzüstü uyurum ama ameliyat sonrası hiç yatamayacakmışım gibi geliyor o şekilde.. Bir rahatsızlık hissetmiyor musunuz? E tabi benim şu an dümdüz olduğu için gayet rahatım yüzüstü
ameliyatın üzerinden bir yıl da geçse yüzüstü yatarken hissedeceksin o yabancı cisimleri :) ama öyle ağrı sızı rahatsızlık şeklinde değil his yani.yan yatmayı 3 haftayla bir ay arası düşün ama işkence gibi olduğu için sen o süreyi misliyle hissedeceksin.yani 6 aydır yatamıyormuş hissi.geçip gittiğindeyse hiç yaşanmamış gibi ayyy karışık işte yaşamayan bilemez
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
ameliyatın üzerinden bir yıl da geçse yüzüstü yatarken hissedeceksin o yabancı cisimleri :) ama öyle ağrı sızı rahatsızlık şeklinde değil his yani.yan yatmayı 3 haftayla bir ay arası düşün ama işkence gibi olduğu için sen o süreyi misliyle hissedeceksin.yani 6 aydır yatamıyormuş hissi.geçip gittiğindeyse hiç yaşanmamış gibi ayyy karışık işte yaşamayan bilemez
Çok heyecanlıyım cidden, az kaldı bakalım. :)
benim vucudum istiyo yan yatmak ama ben yatmıyorum. çok özledim. inşallah haftaya yatarım artık
Cnm sen kime ve nerde yaptırdın ameliyatı? Bana diren takılmadı hiç..
Cem payasli tatlim. Istanbuldanim ben. icimden baya pis kan cikti. Gordukce iyi ki takmislar dedim hemsire bosalttikca doldu cunku. Ertesi gun cikardilar.
Son düzenleme:
Canim ben ameliyat olali 7 ay oldu:)) cok sukur suan hicbi problemim yok ama ilk zamanlar cok kotuydum benim agri esigim dusuk sanirim ondan kaynakliydi agrilarim[/QUOT
Ya suan gecenin 3 u. 4 gun olmayan agrim neden bugun adtik tam iyilestim derken kramplar seklinde girer ki? Sorun olabilir mi acaba((((( cok korkuyorum.
Canim ben ameliyat olali 7 ay oldu:)) cok sukur suan hicbi problemim yok ama ilk zamanlar cok kotuydum benim agri esigim dusuk sanirim ondan kaynakliydi agrilarim[/QUOT
Ya suan gecenin 3 u. 4 gun olmayan agrim neden bugun adtik tam iyilestim derken kramplar seklinde girer ki? Sorun olabilir mi acaba((((( cok korkuyorum.
canım benimde 3. günden sonra göğsümün kenarlarından feci sızlama şeklinde sancılar olmaya başladı. 2-3 gün sürdü. ara ara oldu ama dehşetti
seninde öyledir. tempolu olarak yürü beni rahatlatıyordu bi nebze
canım benimde 3. günden sonra göğsümün kenarlarından feci sızlama şeklinde sancılar olmaya başladı. 2-3 gün sürdü. ara ara oldu ama dehşetti
seninde öyledir. tempolu olarak yürü beni rahatlatıyordu bi nebze
bugun ise baslayacaktim ama gidemiyorum suan cunku dun 2 saat disari cikip yurudum diye kollarim tutmuyor suan. 4 ten beri uyuyamiyorum. acaba cok mu yordum kendimi ya cikmamali miydim?
canımm nasılsın ? görüşemiyoruz hiç herşey yolundamı.
İyiyim cok sukur canimm evet gorusemedik hic sen nasilsin yolundami hersey?? Benimde 7 ay oldu artik bi problemim kalmadi ins hep boyle devam eder:))