- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.645
- 158
- 33
- Konu Sahibi innocentee
-
Evet bu tarz davranışlar suç. Ülkemizde suç+ceza=adalet formülü çalışmıyor.Bu tarz durumlar cezaya tabidir. Hayasızca hareketler (teşhircilik) suçu olarak aratabilirsiniz.
Başkalarının çocukları küçük yaşta anne baba gözetimi olmadan mı parkta oynuyordu, ben cesaret edemezdim heralde böyle bir zamandaBen alıp gideyim çocuklarımı, başkalarının çocukları durup izlesin.Kendi menfaatimi düşünseydim zaten öyle yapardım...Herkes böyle düşünürse zaten dibe batarız.Ve işin en acı tarafı alakasız bir konuyu taklit etmekle, yalancılıkla suçlanıyorum.Olsun saygı duyuyorum.Çocuklarımla yalnız yaşıyorum, yanımda daima biber gazı taşıyorum evet ama yaptığımda yanlıştı, tavırlarını görüp yer değiştirmem lazımdı, üyeler haklı.
Keşke yazmasaydınız,benim konumu taklit ettiğinizi,algı yaratmaya çalıştığınızı düşünecekler...Mıllet gercekten sasırmıs artık.
Bızde esımle gupegunduz parkta yururken cocuk oyuncaklarının yanındayapan adam gorduk. Cıkarmıs alttada yok bısey . Çoluk cocuk gordu ne varsa. Bız seslenmesek kımsede seslenmıyor izliyorlardı.
Kovaladı adamı parktan. Şikayet ettı ama ılgılenırızden oteye gecmedı. Bır gece de kucak kucaga zıplayanları gordu esım hemm ayıp degıl mı gıdın tenhaya dıye kovaladı. Kızım yanında da kardesı varmıs. O oynarkem onlar iş pişiriyor
Yazdığınız çoğu konuda çok haklısınız... Sürekli kime salça olmuşum, anlayamadım...
Sallamasyon gelsin önemli değil saygı duyuyorum.Oturup cıkcıklayanlar ,bir birini dürtenler çoktu.Ben de onu bekledim ama 2 genç yardıma geldiler sağ olsunlar.Ben amcaların teyzelerin sessiz kalacağına inanmıyorum mutlaka biri bir şey der cıkcıklar en azından
Hele sizin üstünüze adam öyle gelirken biri çıkıp birader napıyosun derdi mutlaka. Biraz sallamasyon geldiniz bana.
Anladım,salça olmadım kimseye ve saygısızlığım olmadı ama olsun öyle düşünebilirsiniz.Geçmiş konularınıza baktım.
Tenhalarda da dron var geçen Twitter da gördüm şak diye çekmiş vallaÖzge seni unutmicamparkta öpüş ama lütfen sevişme ve tenhaları tercih et.
Çok haklısınız.Bende artik asla tepki gostermiyorum canimi akilsiz biri icin tehlikeye atamam
Arkadan cocuklariniz iyi yapti demez, bilmediginiz kimseye karismayin gormeyin duymayin kendi yakinlariniza yazik. Arkadan hic ugruna giden cana aglamak var.
Ha ben artık tepki verilmemesine şaşırmıyorum adam ordan bıçak çekse birini öldürse hiçbir ceza yok insanlar da korkuyor aman bana bulaşmayan bin yaşasın modunda. Tepki verilmemesine kızmam o yüzden.Sallamasyon gelsin önemli değil saygı duyuyorum.Oturup cıkcıklayanlar ,bir birini dürtenler çoktu.Ben de onu bekledim ama 2 genç yardıma geldiler sağ olsunlar.
Hatta şey vardı bir kaç sene önce, istanbulda bi otelin pencerisinin önünde, uzaktan çekmişlerTenhalarda da dron var geçen Twitter da gördüm şak diye çekmiş valla
Tam pisliklermiş ya
Algı mı yaratmaya çalışıyoruz?Yok açıklayamam ama siz acıklayabilirsiniz bence
Haklısınız,iki de bir bozluyor ve unutuyorum,mail adresim kayıtlı olduğu için sürekli kontrol ediyorum benim telefondan takip ediyorum.Hemen hallediyorum o kısmı.İyi ki yazdınız Allah razı olsun.Ama çocukların bu kadar kolay bu içeriklere ulaşmaması gerek. Bu tabletlerde boşuna çocuk modu yok. Pekte bilinçli değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?