- 3 Şubat 2021
- 2.544
- 8.089
- 36
- Konu Sahibi innocentee
Ay ben erkeklerden nefret dönemimdeydim ama umarım öpecek birini bulurumÖzge seni unutmicam parkta öpüş ama lütfen sevişme ve tenhaları tercih et.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben erkeklerden nefret dönemimdeydim ama umarım öpecek birini bulurumÖzge seni unutmicam parkta öpüş ama lütfen sevişme ve tenhaları tercih et.
Kriz yönetimimi beğendim evet.Korkup kaçmadım,panik yapmadım.Toplumda daha doğrusu çocukların içinde yanlış bir şey olduğunu vurgulayabildim.Kades uygulamam var ,2 genç kız gelip yanımda durup destek oldular.Yarın da eşekle bilmem ne yapan adam görürseler evet tek tıka bakar erişmeleri.bu kriz yonetimi mi?
nesini begendiginiz ki?
ya hapli olsalardi, panik olsalardı size saldirsalardi?
ulke trafikte kavga edip öldürülen insanlarla dolu.
bence cok sacma davranmissiniz. böyle manyaklarla dolu bir ülkede deli cesareti
9 ve daha kucuk yastaki iki cocuga internet veriyorsaniz oonlar öpüşen iki insandan daha igrenc seyler de gorurler yakinda..tek tika bakar eşekle bilmemne yapan adamin videosuna erismesi
Şuan umurumda olacak en son şey sizlerin bu ithamı olur.istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz, saygı duyuyorum...Pazar günü açılan konu daha yakın tarihli; diğer bahsettiğin konuda kızların şortlarına dair yorum ve bilgi de vardı değil mi ?
Ya yanlış anlamayım ama çocukların yanında biriyle tartışmanız bence doğru değil, siz iki çocukla nasıl baş edeceksiniz, kaldı ki çocuklar korkmadı mı hiç o kavgadanKriz yönetimimi beğendim evet.Korkup kaçmadım,panik yapmadım.Toplumda daha doğrusu çocukların içinde yanlış bir şey olduğunu vurgulayabildim.Kades uygulamam var ,2 genç kız gelip yanımda durup destek oldular.Yarın da eşekle bilmem ne yapan adam görürseler evet tek tıka bakar erişmeleri.
Son cümlenizi normal mi görüyorsunuz? Ellerine kontrolsüzce tablet vermemeye ne dersiniz kriz yönetimi hanım? Bence siz trollsünüzKriz yönetimimi beğendim evet.Korkup kaçmadım,panik yapmadım.Toplumda daha doğrusu çocukların içinde yanlış bir şey olduğunu vurgulayabildim.Kades uygulamam var ,2 genç kız gelip yanımda durup destek oldular.Yarın da eşekle bilmem ne yapan adam görürseler evet tek tıka bakar erişmeleri.
Bu tarz durumlar cezaya tabidir. Hayasızca hareketler (teşhircilik) suçu olarak aratabilirsiniz.Diğer arkadaşın konusuna çok haklısınız dedim ama size aynı şeyi söylemeyeceğim.Benzer olaylarda ufak nuanslar farklı tepkiler gerektirir Siz aşırıya kaçmış çocuklarınızın belleklerinde o anı mıh gibi caktirmişsiniz.Yapacaginiz şey ordan gitmekti,polis gelse ne olacaktı? yaşları büyük iki kişi ( yaptıklarını tasdik etmiyorum)
Geçen sene sokağa çırıl çıplak çıktı insanlar öyle gezdi sokaklarda ne yaptı polis hiç ........
Konuyu okumuştum ve neredeyse aynı değil.Olsun, saygı duyuyorum.Ne mi ulan nerdeyse aynısı ya haydaa
2 değil; 1 i bebek arabasında, 3 çocuğu varmış konu sahibinin.Polemige girmeye gerek yok alıp çoçukları başka yere gidebilirsiniz büyük cesaret iki küçük çocukla bu denli duruma gelmek ya zarar verselerdi size veya çocuklara
Estağfurullah.2 kızım oyuna daldılar ilerde, oğlum da bebek arabasının içindeydi.İnsan gibi uyardım,efendi efendi kalkıp giderler dedim ama sonu hüsran.Ve evet haklısınız tabii ki doğru değil.Ya yanlış anlamayım ama çocukların yanında biriyle tartışmanız bence doğru değil, siz iki çocukla nasıl baş edeceksiniz, kaldı ki çocuklar korkmadı mı hiç o kavgadan
Kalabalığa güvendim.Polemige girmeye gerek yok alıp çoçukları başka yere gidebilirsiniz büyük cesaret iki küçük çocukla bu denli duruma gelmek ya zarar verselerdi size veya çocuklara
Sizi inandırmaya çalışmak yapacağım son şeydir.Çocukların kısma kadar inanmıştım.
Evet cocuklar kısmı farklı. Amaç farkındalık falansa bu şekilde olmaz kardeş. Kurgu oldugu bariz ortada. Alkollü ya da madde etkisinde olabilirler saldırabilir arbede cıkabilirdi, yalnız değilsin cocukların var yanında verdiğin tepki aşırı. Cocuklar daha fazla etkilenir. Bu gibi durumlarda en mantıklısı uzaklaşmak ve hemen polise haber vermek. Evde olanlar zaten sacmalıgın daniskası o kısma hiç girmşcem.Konuyu okumuştum ve neredeyse aynı değil.Olsun, saygı duyuyorum.
Büyük bir hata işte bu da lütfen kendinizi düşünüyorsanız çocuklarınızı düşününKalabalığa güvendim.
Ve burada başka üyenin konusuna özenmekle, yalancılıkla suçlamlnıyorumEvi olmayanlar parkta sevişiyor özellikle akşam ezanından sonra canlı izlemek isteyenler parklara gidebilir
Yanlış mı yanlış ama var böyle bir şey.
Artık kimse kimsenin kavgasına pek karışmıyor, son yıllarda özellikle,bence haklı dolu sebepte var karışmamak için, bence en iyisi uzaklaşmak, eğer gördükleriniz aşırıysa polise haber vermekKalabalığa güvendim.
Her akşam olduğu gibi dün akşam da çocuklarımı parka götürdüm.Banklar yan yana ve çok kalabalık.Hemen yan bankta 2 genç oturmuştu ve öpüşmeye başladılar, kız 17-18 var adam da 25 -30 gibi,adam kızın boynunu öpmeye başladı eşarbını kaldırıp,kız da aynı şekilde karşılık veriyor tekrar yüz yüze gelip öpüşüyorlar .Büyük kızım (9) bir kaç defa beni dürtüp "anne ne yapıyorlar" diyor ,tabii ki anlıyor çocuk ve utanmış bir yüz ifadesi.Herkes izliyor,ben de "aile var,çocuk var dikkatli olun "dedim.Adam bana bağırmaya küfür etmeye başladı ,kız da bana saldırmaya yeltendi"ağzını yırtarım rahatsızsan defol git " dedi.Oğlumda önümde bebek arabasında."Çocuklarımın önünde bağırmaya,küfür etmeye devam edin bu bebek arabasını kafanızda nasıl kırıyorum" dedim,elimde de telefon 155 i tuşladım,ekranı gösterdim.Koca parkta 2 genç kız tepki gösterdi.Hâla bağırmaya devam ediyorlar "biz yanlış bir şey yapmadık rahatsız olan defolacak, kocanı çağıracaksın buraya kan dökülecek" dediler,ben de "kocam yok sıkıyorsa biraz daha yaklaşın bakalım neler oluyor "diye bağırdım.Ve gördüm ki 0 panik,0 korku ben de.Eskiden en ufak bir tartışmada bile elim ayağım titrerdi,yine korkmazdım ama etkisinde kalırdım.Ben galiba tam anne olmuşum,iyileşmişim,kriz yönetimimi beğendim.Konu nasıl buraya geldi onu da anlamadımAllah toplum olarak sonumuzu hayreylesin inşallah.Sustukça, özgürlük,medeniyet dedikçe olay çocuklarımıza kadar sıçrıyor bir kez daha anladım.İsterdim ki 2 yetişkin gelip "gidin tenha,uygun bir yere istediğinizi yapın.O kadar çocuğun içinde ne yapıyorsunuz" ama maalesef herkes izlemekle yetindi.Sabah kızlarımın tabletten neler izlediğini kontrol ederken,aramalarda "öpüşen kadın erkek, boyun yalayan kadın" yazdıklarını,bazı videoları yarıya kadar izlediklerini gördüm.Küçüğü yapmadığını iddia etti, büyüğü ağlayıp özür diledi.Kızmadım, yaşlarına uygun olmadığını elimden geldiğince anlatmaya çalıştım...
Kurgu olsun peki, canlı canlı şahit olan o kadar insan varken...Evde olanların nesini saçma buldunuz?Evet cocuklar kısmı farklı. Amaç farkındalık falansa bu şekilde olmaz kardeş. Kurgu oldugu bariz ortada. Alkollü ya da madde etkisinde olabilirler saldırabilir arbede cıkabilirdi, yalnız değilsin cocukların var yanında verdiğin tepki aşırı. Cocuklar daha fazla etkilenir. Bu gibi durumlarda en mantıklısı uzaklaşmak ve hemen polise haber vermek. Evde olanlar zaten sacmalıgın daniskası o kısma hiç girmşcem.
Yazdığınız çoğu konuda çok haklısınız... Sürekli kime salça olmuşum, anlayamadım...Siz niye sürekli millete salça oluyosunuz yaa, bu kulüptekiler de dahil. İki çocukla cesaret diye nitelendirdiğiniz şey çocuklarda travma yaşatmış. Artık eşşeğe varıyom garıya varamıyom Yalçın ağbey den tut da egzoz s*ken adama kadar hepsini bir şekilde izleyecek o çocuk. Onların yaptığı ahlaksızlık ama siz çocukları açık hedef haline getirmişsiniz. Yanımda kocam dahi olsa asla çocuklarım varken elin ne idüğü belirsiz arsızları ile muhatap olmam. Oldurmam.
Evet haklısınız.Artık kimse kimsenin kavgasına pek karışmıyor, son yıllarda özellikle,bence haklı dolu sebepte var karışmamak için, bence en iyisi uzaklaşmak, eğer gördükleriniz aşırıysa polise haber vermek