- 14 Kasım 2018
- 269
- 189
-
- Konu Sahibi innocentee
Dünkü konudan mı etkilenip yazdınız siz de, hani parkta ilişkiye girenler vardı...
Bize ne oldu böyle?
Herkese iyi akşamlar Bugün çok kötü bir olayla karşılaştım ve hala üzerimden atamadım. Çocuklarımı yaşadığımiz şehirdeki büyük bir parka götürelim hem onlara hem bize bir değişiklik olsun dedik eşimle. Biraz eğlendik yorulduk falan derken oturalım dinlenelim dedik biraz sonra çok kötü bir...www.kadinlarkulubu.com
Ben götürürüm peki,ya diğerleri?Arkadaşlar haklısınız tabi ki park değil yeri ama başka insanlara engel olamayız çocukları alıp götürebilirz ordan anca
Tebliğci gibi bisey mi acaba
Ay bi de bu çıktı. Kusura bakmayın isteyen istediğiyle sevişip öpüşebilir ama bunun yeri park mı sizce? Yapmayın gözünüzü seveyim.
Düzgün üslupla uyardım,kendileri parladı.Çocukların yanında öpüşmek kötü bir şey geliyor ama küfürlü bagiris normalvmi geliyor? Yaptıklarını kabul etmiyorum ancak ufacık çocukların yanında neye güvendinizde bağırışlı kavga ediyorsunuz
Düzgün üslupla uyardım,kendileri parladı.
Peki bir insan neden başka üyenin konusunu taklit eder?Bana bunu açıklayabilir misiniz?
Parkta sevişen ay pardon mu diyecekti
"Çocuklarımın önünde bağırmaya,küfür etmeye devam edin bu bebek arabasını kafanızda nasıl kırıyorum" dedim
"kocam yok sıkıyorsa biraz daha yaklaşın bakalım neler oluyor "diye bağırdım.
bu kriz yonetimi mi?Ben galiba tam anne olmuşum,iyileşmişim,kriz yönetimimi beğendim.
9 ve daha kucuk yastaki iki cocuga internet veriyorsaniz oonlar öpüşen iki insandan daha igrenc seyler de gorurler yakinda..tek tika bakar eşekle bilmemne yapan adamin videosuna erismesiSabah kızlarımın tabletten neler izlediğini kontrol ederken,aramalarda "öpüşen kadın erkek, boyun yalayan kadın" yazdıklarını,bazı videoları yarıya kadar izlediklerini gördüm.Küçüğü yapmadığını iddia etti, büyüğü ağlayıp özür diledi.
Benim bu kadar işsiz olduğumu size düşündüren nedir acaba? Merak ettim gerçekten.Dünkü konudan mı etkilenip yazdınız siz de, hani parkta ilişkiye girenler vardı...
Bize ne oldu böyle?
Herkese iyi akşamlar Bugün çok kötü bir olayla karşılaştım ve hala üzerimden atamadım. Çocuklarımı yaşadığımiz şehirdeki büyük bir parka götürelim hem onlara hem bize bir değişiklik olsun dedik eşimle. Biraz eğlendik yorulduk falan derken oturalım dinlenelim dedik biraz sonra çok kötü bir...www.kadinlarkulubu.com
Yok açıklayamam ama siz acıklayabilirsiniz bencePeki bir insan neden başka üyenin konusunu taklit eder?Bana bunu açıklayabilir misiniz?
Ne mi ulan nerdeyse aynısı ya haydaaBenim bu kadar işsiz olduğumu size düşündüren nedir acaba? Merak ettim gerçekten.
Yok tabi ki hiç hoş değil ama eskiden beri biliriz ki belli bir kesim parklarda marmarayda metroda öpüşme ve sarılmayı geçip başka bir seviyeye ulaşıyor yani demek istediğim bunlar hep olacak çocukları uzaklaştırmak gerekli ve belli bir yaşa geldiklerinde anne babalar eğitim vermeli bence, cinsellikle alakalı, sen de birini sevebilirsin birşeyler yaşamak isteyebilirsin ama bunun için belli bir yaşa gelmen gerekli gibiAy bi de bu çıktı. Kusura bakmayın isteyen istediğiyle sevişip öpüşebilir ama bunun yeri park mı sizce? Yapmayın gözünüzü seveyim.
Şermin pazar günü degıl cok daha önce sanki aynı bu şekilde yazılmıs bır konu vardı. Giriş falan aynıydı böyle. Sen bilirsin varsaPazar günü farklı bir üyenin konusunda anlattığı olaya çok benzemiyor mu ? Toplumsal farkındalık yaratmaya mı çalışıyorlar acaba ?
Özge seni unutmicamSiz öyle istiyorsunuz diye gençler öpüşmekten sevişmekten vazgeçmeyecek, siz en iyisi çocuklarınıza neyin ne zaman olması gerektiği konusunda eğitim verin
Pazar günü açılan konu daha yakın tarihli; diğer bahsettiğin konuda kızların şortlarına dair yorum ve bilgi de vardı değil mi ?Şermin pazar günü degıl cok daha önce sanki aynı bu şekilde yazılmıs bır konu vardı. Giriş falan aynıydı böyle. Sen bilirsin varsaben cok önce bu konuyu okumuş gibiyim.
Dediğiniz gibi bilinçli yazılmsı gibi.
Ama degılse bıle cocukları uzaklastırabılırdın tartısmak yerine ondan daha cok etkilenirler.