Dün akşam olanlar oldu bitirdik

Burada yüzlerce konu okuyoruz,tartışma da oluyor,eleştiri ve haddi aşma da.Ama bu derece -seviyeyi o konunun sonunda gördüm.
Ki konuda herkes iyiliğini düşünüyordu. Ama buradaki arkadaşlarından gazı aldı geldi buraya patladı. Ben anlamıyorum diğer konularına da baktım her şey falso o arkadaşları bile bile şarampole yuvarlanmasına nasıl göz yumuyorlar onları geçtim ailesi.
Her neyse Yalnizkelebek Yalnizkelebek sakın ola bahsi geçen üyeyi dinleme bu ilişkinin oluru yok sıfır masrafla evlensen bile ailesi ayağındaki terliğine kadar sömürür seni.

işte kv ye görümceye pısanlar klavye başında sallıyor.
takma :)
Yo benlik birşey yok zaten,ben sıcacık huzurlu evimde müzik eşliğinde sofra hazırlarken okuldan gelecek çocuklarımı bekliyorum.
Hayat onun seçim onun,herkes tercihlerinin sonucunu yaşar.

Ki konuda herkes iyiliğini düşünüyordu. Ama buradaki arkadaşlarından gazı aldı geldi buraya patladı. Ben anlamıyorum diğer konularına da baktım her şey falso o arkadaşları bile bile şarampole yuvarlanmasına nasıl göz yumuyorlar onları geçtim ailesi.
Her neyse Yalnizkelebek Yalnizkelebek sakın ola bahsi geçen üyeyi dinleme bu ilişkinin oluru yok sıfır masrafla evlensen bile ailesi ayağındaki terliğine kadar sömürür seni.
kv ve görümcesi, ev onun üstüne olmasın diye kredi çekmesini bile istemeyip, tapu görümcenin üstüne yapılırken, nişanlısı niye olmaz dememiş acaba?

Burada yüzlerce konu okuyoruz,tartışma da oluyor,eleştiri ve haddi aşma da.Ama bu derece -seviyeyi o konunun sonunda gördüm.
Görünen köyün bu kadar görmezden gelineceği tek konu oydu bence. Bile bile ateşe atlamak, sadece kendini yaksa neyse bide ailesini dolandırmış olacaklar ev meselesinde.
Vazgeçilmez olanın ne olduğunu çok merak ettim hep o nişanlıda.

Görünen köyün bu kadar görmezden gelineceği tek konu oydu bence. Bile bile ateşe atlamak, sadece kendini yaksa neyse bide ailesini dolandırmış olacaklar ev meselesinde.
10 yıl borç ödenecek ama evin yarısı görümcenin.
ne kv ye ne görümceye evime gelmeyin diyemez, çünkü evin tapusu bende diyecek. malum kötü niyetliler ya.

10 yıl borç ödenecek ama evin yarısı görümcenin.
ne kv ye ne görümceye evime gelmeyin diyemez, çünkü evin tapusu bende diyecek. malum kötü niyetliler ya.
Bırak onun üstüne olmasını, benim ödeyeceğim evden görümceye ne, hele ki enişteye ne? Onları ne ilgilendirebilir.
Biz aşk yaşamadık herhalde aşk böyle bi körlük getiriyo demek.

Konu sahibi tamamen bitiremezsiniz zannediyordum hep, şükür ki başında ( 4 yılda gitse hala ömrün başıdır) kestirip atabildiniz.

Bırak onun üstüne olmasını, benim ödeyeceğim evden görümceye ne, hele ki enişteye ne? Onları ne ilgilendirebilir.
Biz aşk yaşamadık herhalde aşk böyle bi körlük getiriyo demek.

Konu sahibi tamamen bitiremezsiniz zannediyordum hep, şükür ki başında ( 4 yılda gitse hala ömrün başıdır) kestirip atabildiniz.
neyse ki nişanlısı onu dinliyor.

zaten ev alanların % 70 i evi görümcenin, eniştenin üstüne yapıyor.

normal şeyler.

Aylardir burada yüzlerce konu okudum giris, gelisme, sonuc olarak aklimda kalan tek konu o oldu

Hele gitmeden evvel sarfettigi kelimeler tamamen falsoydu. Burada onca kadin onun iyiligi icin dil dökerken geberinn yilanlarr demesi:skandal: ötesiydi

Simdi de gelmis tecrübelerinden! bahsediyor
:ukala::ukala::ukala:

Son düzenleme:
Hayatı boyunca normali yaşayacağı için çok şanslı :olamaz:

Aylardir burada yüzlerce konu okudum giris, gelisme, sonuc olarak aklimda kalan tek konu o oldu

Hele gitmeden evvel sarfettigi kelimeler tamamen falsoydu. Burada onca kadin onun iyiligi icin dil dökerken geberinn yilanlarr demesi:skandal: ötesiydi

Simdi de gelmis tecrübelerinden! bahsediyor :ukala:
inşallah biz yanılalım.

Geçen konusunda da merak edip sordular ama cevap vermedi :işsiz: hayır zaten evleniceksin ne rezilliğini ortaya döküyorsun kk da kimse ciddiye almıyor artık kendisini :KK14: evlenince çokça konu açıcak ve çokça dalga geçeceğim kendisiyle valla böylelerine gram acımıyorum ohh iyi yapıyorlar :halay:

Nişanlılık sevgililik dönemlerinin %70inde bu olay var.
Sana çoğu kişi ayrıl diyecek, tabi buda bir seçenek bana da aynısı söylendi.
Hayatta her şey bizim için ama ben yaşadığım olaylardan tecrube edindim.
Nişanlımın ailesi sıkıntılı, paragöz.
Ailesiyle onu vurmamayı öğrendim.
Onun huyuna giderek istediğimi yaptırmayı öğrendim.
Eşya alırken uygun fakar kaliteden ödün vermemeyi öğrendim.
Tartışarak bir b*oka ulaşılmayacağını öğrendim.
Biraz akışına bırak canım. Benim ailemin 0 birikmişi vardı şu an 50 bin tl harcama yaptılar Allah bir yerden yardım ediyor.
Bunu bu şekilde anlat sevgiline.
Aile baskısı, sevgili dırdırı ilişkinizi yıpratır.
Ve en büyük tavsiyem KV faktoründen uzak ol kuyruk acım o benim:KK76:
Allahimmmmmm sana geliyorum sen önce kendi çözemediğin sorunları çöz yazık ailene çok yazık senin kendi evim dahi yok kapıyı kapatıp oturabilecegin bari akıl verme çok varsa kullan ailene de yazık etme gerçi ediceğin kadar etmişin amma ne biliyim senin işler zor

Simdi de gelmis tecrübelerinden! bahsediyor
:ukala::ukala::ukala:
Hangi konu o ya, kaçırdım sanki

Nişanlılık sevgililik dönemlerinin %70inde bu olay var.
Sana çoğu kişi ayrıl diyecek, tabi buda bir seçenek bana da aynısı söylendi.
Hayatta her şey bizim için ama ben yaşadığım olaylardan tecrube edindim.
Nişanlımın ailesi sıkıntılı, paragöz.
Ailesiyle onu vurmamayı öğrendim.
Onun huyuna giderek istediğimi yaptırmayı öğrendim.
Eşya alırken uygun fakar kaliteden ödün vermemeyi öğrendim.
Tartışarak bir b*oka ulaşılmayacağını öğrendim.
Biraz akışına bırak canım. Benim ailemin 0 birikmişi vardı şu an 50 bin tl harcama yaptılar Allah bir yerden yardım ediyor.
Bunu bu şekilde anlat sevgiline.
Aile baskısı, sevgili dırdırı ilişkinizi yıpratır.
Ve en büyük tavsiyem KV faktoründen uzak ol kuyruk acım o benim:KK76:

Tatlim biz senin yarim sayfa sustuklarini okuduk, haftasi dolsaydi bari ajshgsh

Demek ailesiyle onu vurmamayi ogrendin.
Sende, bizde biliyoruz ki onu ve ailesini zaten istesende vuramazsin. Yapamadigin seyi kendi tercihin olduguna inandirmissin hepsi bu.
Onun huyuna giderek onaylanan kredini kullanip evi uzerine alamadin evet.
Biliyoruz.
Demek esya alirken kaliteden odun vermemen gerektigini de biliyorsun.
Yani, esya icin hem kredi cekip hemde dugunde gelenlerle tekrar esya parasi odemek herkesin tercih ettigi birsey degil. X2 parayla e azicik kalite olsun.. hakkindir.

Tartisarak derken?
Bir gun yine cok pis tartisiyoruz ahahha

Lutfen konu sahiplerini yaniltmayalim.
Aile baskisi, sevgili dirdiri yipratici birsey olsaydi
Sizin suan yipyirtik olmaniz gerekirdi.
Masallah aceyle yikanmis gibi hic cartladigini gormedik ahhaha

Parasini sen odeyecegin halde evi seninle degil ablasiyla ortak alan nisanlin.
Fazla cekilen esya parasini ailesine yediren nisanlin.
Dugunde gelenleri yine ailesine hibe eden nisanlin.
Degersizlestirip onemsizlestiren yok sayan mal kaciran hep nisanlin.

Ama kuyruk acin kv.

Istersen gel bu kez sulaleme say dok gec..
Hic onemli degil.
Sana ve aciziyetine sadece uzulebilirim.
Ama tam uzulcem
Su yaptigin yoruma bakiyorum bir gulme geliyor. ahahshs

Tatlim biz senin yarim sayfa sustuklarini okuduk, haftasi dolsaydi bari ajshgsh

Demek ailesiyle onu vurmamayi ogrendin.
Sende, bizde biliyoruz ki onu ve ailesini zaten istesende vuramazsin. Yapamadigin seyi kendi tercihin olduguna inandirmissin hepsi bu.
Onun huyuna giderek onaylanan kredini kullanip evi uzerine alamadin evet.
Biliyoruz.
Demek esya alirken kaliteden odun vermemen gerektigini de biliyorsun.
Yani, esya icin hem kredi cekip hemde dugunde gelenlerle tekrar esya parasi odemek herkesin tercih ettigi birsey degil. X2 parayla e azicik kalite olsun.. hakkindir.

Tartisarak derken?
Bir gun yine cok pis tartisiyoruz ahahha

Lutfen konu sahiplerini yaniltmayalim.
Aile baskisi, sevgili dirdiri yipratici birsey olsaydi
Sizin suan yipyirtik olmaniz gerekirdi.
Masallah aceyle yikanmis gibi hic cartladigini gormedik ahhaha

Parasini sen odeyecegin halde evi seninle degil ablasiyla ortak alan nisanlin.
Fazla cekilen esya parasini ailesine yediren nisanlin.
Dugunde gelenleri yine ailesine hibe eden nisanlin.
Degersizlestirip onemsizlestiren yok sayan mal kaciran hep nisanlin.

Ama kuyruk acin kv.

Istersen gel bu kez sulaleme say dok gec..
Hic onemli degil.
Sana ve aciziyetine sadece uzulebilirim.
Ama tam uzulcem
Su yaptigin yoruma bakiyorum bir gulme geliyor. ahahshs
Giderken herkese sövdü saydı,şimdi de kendi evlilik işini yoluna koymakla kalmayıp kelebeğinkini de yoluna koydu galiba ki,kelebekte kanat açtı,uçtu gitti.İnterneti yoksa onu bilemem tabii.

Giderken herkese sövdü saydı,şimdi de kendi evlilik işini yoluna koymakla kalmayıp kelebeğinkini de yoluna koydu galiba ki,kelebekte kanat açtı,uçtu gitti.İnterneti yoksa onu bilemem tabii.

Kelebekten en azindan nabiz aliyorum hala
Hayata tutunacak gibi :KK70:
(Cocuk yok desede kavga dövüş en azindan kendi isteklerini hala ön planda tutuyor, bir benligi var yani ahaha)

Digeri icin hic umit yok. Tamamen gidik.

madem önemli olan huzur.
mal mülk olmasa da oluyor madem. niye kızkardeşine her şeyi yaptı, annesinin evini yeniledi, babasına araba aldı. onlara da aynısını deseydi 60 bin tl borca girmezdi.

afedersin ama bu adam senin aptal olduğunu düşünüyor. seni kekliyor resmen.
onunki sevgi falan değil cizre'den kaçışısın sen, gönül eğlencesisin.
Bana da oyle geliyor.Bilemiyorum belki de yanlis dusunuyoruz.

Kelebekten en azindan nabiz aliyorum hala
Hayata tutunacak gibi :KK70:
(Cocuk yok desede kavga dövüş en azindan kendi isteklerini hala ön planda tutuyor, bir benligi var yani ahaha)

Digeri icin hic umit yok. Tamamen gidik.
Bizce sorun yok,zaten denksizlik diye bir şey de yok,gayette anlaşacaklardır aileyle...

X