- 7 Ekim 2015
- 258
- 167
- 29
-
- Konu Sahibi tobosolu_dulcinea
teşekkür ederim cerencim sana da çeyiz hazırlıklarında kolaylıklar diliyorum allah yardımcımız olsun bu süreçte hepimizinben o yemek takımımı internetten evim.net ten almıştım canım kütahya porselen markasıda düşünürsen tavsiye ederim kesinlikle risk alıp birde markasına güvenerek bakmadan aldım ama iyi ki de almışım gelince gerçekten çok beğendim
sağol canım. ben de çoğu şeyimi internetten alıyorum güvendiğim markaları yani sadece. çok daha hesaplı oluyo indirimler.. teşekkür ederimm sana da kolay gelsin
herşeyin şahane özenle ve araştırılarak alındığı belli bu topikler hepimize çok şey öğretti. sana bişi sorabilir miyim kaç tane nevresim takımı aldın kaç tane pike kaç tane uyku seti?
Canım bütün eşyaların harika güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim çok beğendim hatta o kadar güzeller ki benimkileri atıp aynından alasım geldi :))
Yok kuzum malesef ben evleneli 2 sene oluyo 1 yaşında oğlum var ondan sebep yaramazlıklarından ötürü ne tabak kaldı ne çanak:))) yenisini alacak olursamda mutlaka burdan beraber yorumlayalım isterim çok teşekkür ederimaaaaa ne kadar güzel ne kadar içten bi yorum bu böyle canım inan beni çok mutlu ve çok mahçup ettinçooookkk teşekkür ederim ama samimiyetine inanarak söylüyorum ki zevkimiz aynı olduğuna göre seninde çeyizlerin çok güzeldir beğenicemden eminim varsa eğer topicin takip etmek isterim tatlım
Huzur ve saglikla kullanmanizi dikiyorum....
Yok kuzum malesef ben evleneli 2 sene oluyo 1 yaşında oğlum var ondan sebep yaramazlıklarından ötürü ne tabak kaldı ne çanak:))) yenisini alacak olursamda mutlaka burdan beraber yorumlayalım isterim çok teşekkür ederim
Ne zamandır gözükmüyordun canım seni gördüğüme sevindim
Tupperlar hayat kurtarıcı :) 8 yıldır yalnız yaşayan biri olarak Tupperware ürünlerini severek kullanıyoırum. Daha da bi kaç parça alacağım var.
Amin canım çok sağol rabbim isteyen herkese nasip etsin:))aaaaa ne güzel evlilikten hemen sonra çocukallah size bağışlasın kuzumm o iyi olsunda tabak çanağın ne önemi var biraz daha büyüsün nasılsa vazgeçer o alışkanlığından yenisini almaya karar verdiğinde de fikir alışverişinde bulunuruz elbette seve seve elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım
Amin canım çok sağol rabbim isteyen herkese nasip etsin:))
Ayy bende bu dolapları biyerde gormustum nerde satılıyo diye surekli aklımdaydı kaca aldın canımve bunlarda internetten aldığım ikea banyo dolaplarımhenüz elime ulaşmadı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım
Eki Görüntüle 1612685
Eki Görüntüle 1612686
çok teşekkür ederim dilekcim bende tekrar görüştüğümüze inan çok sevindimcanım çalışıyorum ben birde bu sene kpss ye girmeye karar verdim dersaneye başladım iş çıkışı 2 gün dersane araada ek dersler başladı şimdiden birde evde oturup çalışıyorum h. sonları filan ve fırsat buldukça h.içi o yüzden burdan epey uzakta kaldım ama çeyiz alışverişine çok fazla ara vermedim aylığı aldıkça bişeyler eklemeye çalışıyorum kuzum
tupperware konusunda kesinlikle çok haklısın canım ben önceleri gayet mesafeliydim aslında kendilerine ama bikaç parçayı evde kullandıktan sonra önyargılarım çabuk kırıldı ve çeyizimede eklemeye karar verdim