- Konu Sahibi tobosolu_dulcinea
-
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canımamin canımcım ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah
düğün tarihimiz maalesef kesin değil henüz kuzumsevgilimle ortak fikrimiz 2016 ydı ama henüz isteme bile olamadı maalesef aslında biz ekim gibi yani tamda bu sıralar düşünüyoduk söz tarihini fakat babam bi rahatsızlık geçirdi bikaç aydır onun tedavisinin bitip sağlığına kavuşmasını bekliyoruz yani halen 2016 olabilir gibi duruyo sadece sözü erteledik biraz canım hayırlısıyla babam bi iyleşsin hele sonrası kolay sanki nasipse
çok sağol zeynocum çok çok teşekkür ederim kuzum aminnnnnGeçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım
Öyle mii, çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, başta sağlık elbette.amin canımcım ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah
düğün tarihimiz maalesef kesin değil henüz kuzumsevgilimle ortak fikrimiz 2016 ydı ama henüz isteme bile olamadı maalesef aslında biz ekim gibi yani tamda bu sıralar düşünüyoduk söz tarihini fakat babam bi rahatsızlık geçirdi bikaç aydır onun tedavisinin bitip sağlığına kavuşmasını bekliyoruz yani halen 2016 olabilir gibi duruyo sadece sözü erteledik biraz canım hayırlısıyla babam bi iyleşsin hele sonrası kolay sanki nasipse
canım guzel gnlerde kullan... karaca kahvaltı setin benımkınden bende mint yeşili ve pembe rengi arasında kalmıştım ama pembe ağır bastı :) gerçekten çok zevklisin
Öyle mii, çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, başta sağlık elbette.
Arayı fazla uzatmadan düğünü yaparsınız 2016 da hepsi oluverir Allah'ın izni ile.
Güle güle kullan inşallah... Nevresim ve pike takımların hangi marka acaba canım birde o yemek takımın set şeklindemi aldın
çeyizin çok güzel canım. Ama dönüp dönüp baktığım kesinlikle günlük yemek takımın.. O ne güzellik öyle
Canim yine çok güzel şeyler almışsıncupcake tepsisi bende almayı düşünüyorum. Kesinlikle muffin kapılarından daha faydalı. Emsan ürünlerine de güveniyorum bende bi inceleyeyim :) kaç bölmeli canım bu kap ? Bi tane yeterli olmayabilir.
Birde havluların çok güzellBen annemin ve Kayinvalidemin ördüğü onlarca dantel ve igne oyali havlu dan başka havlu almadım. Özellikle misafir banyo ve baş havlusu almak istiyorum. Bu konuda tavsiyelerini alabilirim
Ayy hayirli ugurlu olsun artik super cupcakeler rengarenk frostingler yapip gozlerimizi bayram ettirirsin canimmkuzummmmbak tavsiyeni dinledim ve cupcake tepsimi aldım emsan dan ve daha önceden almış olduğum sufle kabım pyrex den 6 lı olarak takım yaptım
Eki Görüntüle 1652336 Eki Görüntüle 1652337
Yaaa inanmiorumm chakra alisverisi goruyorum burda pikeyide almissin hepsi harikaaaa cok iyi yaptin canimkızlarrrr sanırım bunlarla birlikte benim için havlu ve pike takımı alışverişi de bitmiş oluyorayrıca kendim ve sevdiceğim için yumuşacık terliklerde tammamdır
Eki Görüntüle 1652431 Eki Görüntüle 1652432 Eki Görüntüle 1652433 Eki Görüntüle 1652434 Eki Görüntüle 1652435 Eki Görüntüle 1652436
Eki Görüntüle 1652437 Eki Görüntüle 1652439 Eki Görüntüle 1652440 Eki Görüntüle 1652441 Eki Görüntüle 1652442 Eki Görüntüle 1652445
Ayy hayirli ugurlu olsun artik super cupcakeler rengarenk frostingler yapip gozlerimizi bayram ettirirsin canimm
Yaaa inanmiorumm chakra alisverisi goruyorum burda pikeyide almissin hepsi harikaaaa cok iyi yaptin canimcicekli pikede chakra dimi ? Gule gule kullannn gercekten bayildim
merhaba cok zevklisin gercekten her parçana bayıldım özellikle ilk paylastıgın yemek takımını mağzadan mı yoksa internetten mi aldın. internetten alabileceğim bi site var mı o yemek takımını ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?