- Konu Sahibi tobosolu_dulcinea
-
canım birde sana bişi sorucam, baskül için iyi demişsin, ama bu yağ su ölçümü yapanlar hamileler için tavsiye edilmiyor mesela , bu konuyu arastırdınmı hiç?kızlarrr işte en yeni bebeklerimsevgili baskülümü şuan hali hazırda kullanıyorum zaten kahve makinemi
ise sipariş verdim emin olmamakla birlikte arada bi kullanırım diye planlıyorumbattaniyeme ve blenderıma dokunmuycam ama blenderı denerim elbette
Eki Görüntüle 1734324 Eki Görüntüle 1734325 Eki Görüntüle 1734326 Eki Görüntüle 1734327
unutmadığına inanmıyorum :))) çok teşekkürederim canım ya sütlüğüm vardı çünkü alsaydım sütlük olarak kalsaydı üzülürdüm :)) çok tatlısın sağol
canım birde sana bişi sorucam, baskül için iyi demişsin, ama bu yağ su ölçümü yapanlar hamileler için tavsiye edilmiyor mesela , bu konuyu arastırdınmı hiç?
omron u hiç bilmiyordum tefal filan alırım heralde diyodum ama belliki arastırmıssın :) daha medikal bi markaya benziyoçok teşekkür ederim canım o senin tatlılığınsen sorduğundan beri aklımdaydı kuzum cezveyi denemek deneyince de sana düşüncemi ileteyim istedim
basküle gelince de kuzum bunu ilk kez senden duyuyorum açıkcası ama araştıcam hemenben baskülümden gerçekten çok memnunum o yüzden çeyizime katmaya karar verdim ama yağ su ölçümünü henüz kullanmadım hiç gerekirse bebek dülşünmeye başladığımda bi kadın doğum uzmanına da sorarım öyle bi durumda da yanılmıyorsam omron un mekanik basküllerı de var canım onu da düşünebilirim öyle bi durumda
omron u hiç bilmiyordum tefal filan alırım heralde diyodum ama belliki arastırmıssın :) daha medikal bi markaya benziyo
mantıklı haklısın ben böyle düşünmemiştim :) eğer baskülümü almamış olsaydım alabilirdim doğru tartmıyo kesinlikleçok sağol canım baskülü kesinliklikle tavsiye ederim sağlık ürünlerinde omron kesinlikle çok iyidir evde bozuk 4 tane dijital ve mekanik baskülden sonra aldım kesinlikle doğru tartıyo basküle inip çıkınca rakam değişmiyo
kahve nakinesine gelince canım tekliler 3 fincan kapasitesinde ikili makinelerse 4 fincan kapasitesinde1 fincan içinde o kadar fiyat farkı vermek istemedim açıkcası
mantıklı haklısın ben böyle düşünmemiştim :) eğer baskülümü almamış olsaydım alabilirdim doğru tartmıyo kesinlikle
amin canım amin tüm bayanları istediği kiloda göstersinteşekkür ederim canımseninde baskülün hayırlı olsun güle güle kullan hep istedğin kilolarda göstersin ama dğru göstersin
Omron baskülü ne kadara aldınız şu sira bende düşünüyorum güle güle iyi günlerde kullanın.
çeyiz zor iş ne alırsan al eksikler hep çıkıyor bu dönemde allah yardımcın olsun canım :)
aldıkların hepsi çok güzel.. bende fikir ediniyorum baktıkça :)
hepsini ağız tadıyla kullanmak nasip etsin rabbim en güzel günlerinde :)
canım öncelikle hayırlı olsun bebek bekliyomuşsun tebrik ederim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin rabbimben baskülü n11.com dan almıştım canım indirim kuponum ve hediye çekimde vardı yaklaşık 140 tl gibi bi tutar ödedim kargosuz
Çokk teşekkür ederim
Amin isteyen dileyen herkese nasip olsun inşallah.
Uygun bi fiyata almışsın tekrar güle güle kullan
Hepside çok güzel iyi günler de kullanın insaĺlah
yok kuzum ben yeniyim buralarda pek takılmıyorum ara sıra öyle göz gezdiriyorum o kadar :)) daha yok canım okulumun bitmesini bekliyoruz haziran ayında sözüm olucak inşallah ama kısmetse sözden 6-7 ay sonra evlenmeyi düşündüğüm için şimdiden çeyiz hazırlıklarımı yapıyorum bende :)çok teşekkür ederim canım çok sağol ne kadar güzel dilekler bunlar böylebende tüm kalbimle diliyorum darısı başına
haklısın canım bi çeyiz listesi oluşturdum ama aldıklarımı bi yandan çiziyorum bi yandan yeni eksikleri farkedip eklemeler yapıyorum bitmiyo bi türlübu arada sende var mı peki kuzum söz nişan çeyiz hazırlığı burda daha önce görmedim sanki yanılmıyorum değil mi
yok kuzum ben yeniyim buralarda pek takılmıyorum ara sıra öyle göz gezdiriyorum o kadar :)) daha yok canım okulumun bitmesini bekliyoruz haziran ayında sözüm olucak inşallah ama kısmetse sözden 6-7 ay sonra evlenmeyi düşündüğüm için şimdiden çeyiz hazırlıklarımı yapıyorum bende :)
her şey çok güzel ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?