- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
-
- Konu Sahibi tobosolu_dulcinea
Her seyiniz özenle secilmis cok guzeller masallahEn cok ic giyim , ev cicileri ve pikelerine bayildim chakra olanlara özellikle Allah sevdiceginle guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin her birini birde bisi sorucaktim sana mutfak onluğunu nerden aldigini hatirliyor musun ben kirmizi siyahlisini bi blogda görup bayilmistim bi sene once filan siparisle calisiyodu blog sahibi sonra kaybettim siteyi bi daha da bulamadim
Her seyiniz özenle secilmis cok guzeller masallahEn cok ic giyim , ev cicileri ve pikelerine bayildim chakra olanlara özellikle Allah sevdiceginle guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin her birini birde bisi sorucaktim sana mutfak onluğunu nerden aldigini hatirliyor musun ben kirmizi siyahlisini bi blogda görup bayilmistim bi sene once filan siparisle calisiyodu blog sahibi sonra kaybettim siteyi bi daha da bulamadim
Canim benim o kadar zahmet edip ugrasip bulmussun o bile yeter tabiki yardimci oldun çoook tesekkur ederimbuldum blogu en kisa zamanda siparis vericem sagol gerçekten
BİRÇOĞU BENİM ALDIĞIM İÇ ÇAMAŞIRLAIRMDAN GÜLE GÜLE KULLAN CANIM BEN ÇOK BEĞENDİM YERLERİNİ :)kızlarrrr uzun zamandır aklımda olan bikaç parçayı daha eklemiş bulunuyorum çeyizimesanırım hiç sıkılmadan alışveriş yapabileceğim tek şey iç çamaşırı
Eki Görüntüle 1753666 Eki Görüntüle 1753667 Eki Görüntüle 1753668 Eki Görüntüle 1753669 Eki Görüntüle 1753670
Eki Görüntüle 1753671 Eki Görüntüle 1753672 Eki Görüntüle 1753673 Eki Görüntüle 1753674 Eki Görüntüle 1753682
BİRÇOĞU BENİM ALDIĞIM İÇ ÇAMAŞIRLAIRMDAN GÜLE GÜLE KULLAN CANIM BEN ÇOK BEĞENDİM YERLERİNİ :)
kızlarrrr uzun zamandır aklımda olan bikaç parçayı daha eklemiş bulunuyorum çeyizimesanırım hiç sıkılmadan alışveriş yapabileceğim tek şey iç çamaşırı
Eki Görüntüle 1753666 Eki Görüntüle 1753667 Eki Görüntüle 1753668 Eki Görüntüle 1753669 Eki Görüntüle 1753670
Eki Görüntüle 1753671 Eki Görüntüle 1753672 Eki Görüntüle 1753673 Eki Görüntüle 1753674 Eki Görüntüle 1753682
ve tabi ki aşkımı da unutmadım
Eki Görüntüle 1753685 Eki Görüntüle 1753686 Eki Görüntüle 1753688 Eki Görüntüle 1753687
Canim bende pijama iç giyim alisverisine Geçicem yavas yavas, aldigin bayan ikili takimlari cok begendim markasi nedir?? Bir de hangi siteden siparis verdin ögrenebilirmiyim?? İstersen ôzelden de dönebilirsin bana...
Şahinler in sitesine baksana canım, hepsi var orada.
Canim bende pijama iç giyim alisverisine Geçicem yavas yavas, aldigin bayan ikili takimlari cok begendim markasi nedir?? Bir de hangi siteden siparis verdin ögrenebilirmiyim?? İstersen ôzelden de dönebilirsin bana...
gizemcim sağolsun sevgili M Meral Ak cevap vermiş onunda dediği gibi şahinlerin kendi sitesinden aldım. ürünleri ve fiyatlarını incelemeni öneririm ayrıca özelliklede bayan ikili takımlarını çok sevdim kesinlikle tavsiye ederimerkek pijama takımlarınında kalitesi gaayet iyi ama daha önce bu markayı hiç kullanmamıştım doğrusu diz yapar mı onu bilemiyorum ama kaliteli bi görünüşü var kuzum hatta ben önce bikaç parça sipariş ettim yakından görüp beğendikten sonra geri kalanlarıda sipariş verdim
Bayıldım!Hemen her parçanı çok sevdim, çok güzeller. İşten çıkıp alışveriş yapmak istiyorum bunları gördükçe, nişanlım kızıyor artık, hergün avm desin, tek seferde alsan olmuyor mu diye?
Canım şimdi sana sorular hazırladım, öncelik bakır sahanı nereden aldın gerçekten çok güzel ve fiyatı ne kadardı?
İkincisi, emsan süzgeçlerine bende bayılıyorum ama hiç gerçeğini görmedim netten siparişini vereceğim, sence o fiyata değer mi alayım mı ve 24 cm mi yoksa 16 cm lik olanınından mı almalıyım?
Son olarak nişanlına aldığın pijamalar sanırım Şahinlerden netten mi sipariş verdin? Göründüğü gibi geliyorsa eğer bende alacağım.
Şimdiden cevapların için teşekkür ederim.
Şahinler in sitesine baksana canım, hepsi var orada.
gizemcim sağolsun sevgili M Meral Ak cevap vermiş onunda dediği gibi şahinlerin kendi sitesinden aldım. ürünleri ve fiyatlarını incelemeni öneririm ayrıca özelliklede bayan ikili takımlarını çok sevdim kesinlikle tavsiye ederimerkek pijama takımlarınında kalitesi gaayet iyi ama daha önce bu markayı hiç kullanmamıştım doğrusu diz yapar mı onu bilemiyorum ama kaliteli bi görünüşü var kuzum hatta ben önce bikaç parça sipariş ettim yakından görüp beğendikten sonra geri kalanlarıda sipariş verdim
canım öncelikle çok teşekkür ederim gizeme cevap yazdığın ve beğenin içinsorularına gelince
bakır sahanım korkmaz divani serisinden tam tarihini anımsıyamıyorum ama n11 den almıştım 100 tl ye yakın bi fiyattı fakat indirim çekiyle almıştım yine bu siteyi takip etmeni öneririm
emsan süzgeçe gelince bence o fiyata değer terddüt etmene hiç gerek yok benimkisi büyük boy olanıydı sanırım dediğin gibi 24 cm olmalı ve bence uygun olanı da o boy çünkü yeşillikleri salata malzemelerini sebze ve meyveleri yıkamak daha kolay olucaktır diye düşünüyorum
pijamalarda evet netten şahinlerin kendi sitesinden sipariş ettim onlarıda tavsiye ederim sadece şunu söyleyebilirim daha önce kullanmadım ama ürünler gelince kumaşını kalitesini sevdim dokunuşu çok hoş umarım kullanınca da fikrim değişmez
son olarak da meralcim hayırlı olsun hem çeyiz hemde düğün hazırlığın zor heyecanlı ama çok hoş bi telaşın içindeyiz allah tamamına erdirsin hepimizi sevdiğimiz adamlarla mutlu etsin ömür boyu
amaaaa maalesef erkekler böylebenimkisi de çok fazla şey alma der durur beraber alışverişe çıkarız şu şöyle olmasın bu böyle olmasın onda o renk olmasın hala beğenipte bi misafir yemek takımı a lamadık
Canım bana da kayınvalidem oradan bir kaç gecelik ve pijama getirmişti ben kalitesinden çok memnun kaldım ama işte netten sipariş vermeye cesaret edemedim bir türlü