- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- Konu Sahibi tobosolu_dulcinea
Canım çooookkk teşekkür ederim. Bazen yoruluyorum ama yinede çok keyifli bir kere herşeyden önce insanın kendi evi için alışveriş yapması inanılmaz eğlenceli bir şeymiş
Keşke benim nişanlım da fikir belirtse, oda karışmaz, yorum da yapmaz maalesef mağazaların önünde bekliyor, bende onu çok dahil etmiyorum o yüzden bu kısma, ama sizler bana çok yol gösterdiniz sayenizde herşeyi öğrendim, annemde luzumsuz görüyordu çünkü, düğüne bir ay kala gider alırız diyordu ama öyle olmayacağını şimdi çok daha iyi anladım :)
Sahanın Korkmaz kalitesinde olduğu belli, her ürünü ayrı güzel. Süzgeç konusunda resmen bir aydır düşünüyordum Sayende netleştidim, teşekkürler canım
Allah hepimize güzel günlerde kullanmamızı nasip eder umarım...
amin canım inşallah ben de çok teşekkür ederim merak ettiğin sormak istediğin bişey olursa seve seve yanıt veririm hepimiz aynı yollardan geçiyoruz çevremizdeki eşimiz dostumuz sevdiklerimiz yardımcı olmaya çalışıyorlar ama bazen işler daha karmaşık bi hal alabiliyor ben yaklaşık 2 yıldır çeyiz hazırlığındayım son 6 aydır yaklaşık olarak biraz hız verdim çeyiz işine ama hala bitmedi bazen keşke daha önce başlasaymışım bile diyorum çünkü para biriktirmeyi fazla beceremiyorum ancak bu şekilde çeyizlerimi ve borçlarını tamamlayabiliyorum evlendikten sonra daha az borç yükü altına girmiş olmak için rabbim hepimizin yardımcısı olsunhepimize kolaylıklar versin