Dul ve cocuklu bir adamla evlenmek..

Canm cok safsin temizsin.bu forum evlebmeden once bni deli gibi seviyordu vs diyen ama mutsuz insanlarla dolu.senin isin digerlerine gore daha zoorr. Mantikli dusun duygularina kapilma, iyi tart.snn olmayan bir cocukla ilgilenebilcek misin daha birsuru sey.hayatin ne getirecegini bilemiyoruz risk alma heleki boyle bir konuda.

İkinci örnek güzel
Evet ama oyle olabilmek icin sabirli olmak akilli davranmak her seyden onemlisi icten samimi kalpten olmak lazim. Zorlamayla olmaz. Gonulsuz olmaz. Senin su icten ice oyle birsey olmasin diye dua ediyorum cumlen cok onemli. Hazir olmadigini dusunuyorum. Hakkinda hayirlisi olsun.

Kusura bakmayin ama dul ve cocuklu bir insanla evlenmeyi düsünüyorsaniz her seye hazirlikli olmalisiniz.Dua etmekle her sey cözülmez.Hayat süprizlerle doludur..

ileride çocuğun sizinle yaşama ihtimalini göz ardı etmemelisin.eğer birlikte yaşayabilirim diyorsan devam et.

o çocuk hayatınızda bir dönem mutlaka sizinle yaşayacak ,bu lise olur üniversite olur iş hayatı olur bilemem,müstakbel eşiniz de ayrı geçen yılların vicdan azabıyla her daim evladına karşı çifte standart uygulayacak ,iyi niyetle yaptığınız bir uyarı dahi üvey anne yaftasıyla sonuçlanacak ,örnek istiyorsanız üvey evlat konu başlığı ile kk.de bi arama yaptırın bakalım ,okuduklarınız sizi nasıl hayrete düşürecek..

sizi o kadar iyi anlıyorum ki. benim eşimde alman ben dilden kaldım diye vize alıp gidemedim. 1 kere evlenmiş sadece ama iki ayrı kadından 2 çocuğu var. evlendiği kadın şiddet falan uygulamış şu an ondan olan kızını göremiyor. ama oğlu sürekli gelip gidiyor. önümüzdeki aylarda oğluyla yanıma gelmeyi düşünüyor ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. siz daha yolun başındasınız. ilk başlarda aman ya yaparım ben bu işi diye giriyosunuz biraz zaman geçiyo ve sürekli aklına bişeyler takılıyor. hemen çocuk yapmak bile istiyosun yani diğer bayanlara sırf inat olsun diye. o şimdi istemezse aa bak onları çok sevmiş beni sevmiyoda şimdi istemiyor oluyor. tabi sonradan bu hislerin azalıyor ama arada sırada da yokluyor. çok çok iyi düşün derim ben

Kızla annesi uzak bi ile taşındılar kız hep annesiyle yaşayacak ama annesinin başına bişey gelirse ne yapcaz dedim o zaman alıcaz tabiki dedi zaten bende okadar kötü kalpli bi insan değilim tabiki alırız dedim ama içten içe öyle bir şey olmasın diye de dua ediyorum
İste bu sebepten cocuklu bir adamla evlenmemelisiniz

Sizin tercihinize saygi duyarim. Fakat ben olsam evlenmezdim saniyorum.
Baskasinin cocugunun sorumlulugunu tasimak zor yanlis bir sey yaparim diye hep diken ustunde olurdum sanirim.

Çocuğunu 2-3 ayda bir gören adamı sevebilmek hatta evlenmeyi düşünmek...
Yüzüne dahi bakılmayacak bir adam.
Ayrıca sadece yapabilir miyim muhakemesini yapmayın, olur da sizin de çocuğunuz olur ve ayrılırsanız babasının 2-3 ayda görebilecek kapasitede olduğunu hesaba katın.
Son olarak kendi kızına bile düşkün olmayan adamın sevgisine inanabilmeniz ise bambaşka bir muamma...

Boşanmış çocuklu adam kendine bekar ve genç bir kadını layık görüyorken siz kendinize bekar birini niye layık görmüyorsunuz....bekar erkekle evlendiğinde bile sorunlar çıkıyor daha başta çok sorun olabilecek bir şeyi bile bile kabul etmek neden.Ayrıca neden boşanmış?
Tabii genellikle bu tür evliliklerde erkeğin maddi durumu iyi olup ensesi kalın oluyor o yüzden genç kızlar boşanmış çocuklu demeden evlenebiliyorlar maddi getiri sebebiyle o ayrı bir konu...

Neden bosanmislar?
Bence bu sorunun cevabı daha da önemli.

Çocuğunu 2-3 ayda bir gören adamı sevebilmek hatta evlenmeyi düşünmek...
Yüzüne dahi bakılmayacak bir adam.
Ayrıca sadece yapabilir miyim muhakemesini yapmayın, olur da sizin de çocuğunuz olur ve ayrılırsanız babasının 2-3 ayda görebilecek kapasitede olduğunu hesaba katın.
Son olarak kendi kızına bile düşkün olmayan adamın sevgisine inanabilmeniz ise bambaşka bir muamma...
ki bu adamlar saçma sapan zamanlarda amanda benim evladım bir tane muhabbeti yapıyorlar..okulumda 27 yaşında bir velim var,tıpkı konu sahibinin anlattığı durumda,kadıncağız çocuğu elleriyle getirir götürür,tertemiz bakar,hani az çok vücut dilinden yapmacık mı yoksa özveriyle mi yaptığını anlayabiliyoruz..başlarda annesi ile kalması kararlaştırılan çocuk babanın evlenmesi ile hem çocuğun hem eski eşin kıskançlık krizleriyle soluğu babanın evinde alıyor..onca zaman 2 ayda bir çocuğunu gören baba ne hikmetse bir anda koruyucu melek kesiliyor,kendisi hiçbir taşın altına elini sokmazken yeni eşinin en ufak hatasında üvey anne yaftasını yakıştırıyor..okulda çocuklara daha yakın olmak adına kendi sınıfımda sadece kendim okumak üzere çocuklarıma her hafta derslerinize engel olan sorununuz nedir diye kapalı bir kağıda yazmalarını isterim ..bu çocuk her hafta üvey annem aslında beni seviyor fakat üvey olduğu için ben ondan nefret ediyorum ,annem de sevmiyor zaten ,evimizden giderse daha iyi ders çalışırım yazıyor..okulda en ufak yaramazlığı bulunmayan çocuk evde üvey anneye kan kusturuyor,bunu çocuk kendi anlatıyor dertleşmek için bize..velhasıl kelam hayat her zaman kararlaştırılan veya verilen sözler doğrultusunda ilerlemiyor,bile bile lades dememek lazım..

Aman ne işin var canım ya. Bir adamın ilk heyecanları olmak istemez misin? Bir adama babalığı ilk sen tattırmak, hamileyken seninle aynı duygu ve heyecanları yaşamak istemez misin? Ben yapamazdım.
asıl sorun bence burda başlıyor çünkü ilk babalık heyecanını o adam tatsın istiyor. önemli olan herhangi birinin ilki değil o adamın ilki olmak istiyor. konu sahibi benim gibi düşünüp hadi hamileliği gördü ama çocuğunu yanında büyütemedi ama bizim çocuğumuz bizim yanımızda büyücek diyerek avutabilir belki kendini. deli divane aşıksa ne denir ki:KK51:

Kızla annesi uzak bi ile taşındılar kız hep annesiyle yaşayacak ama annesinin başına bişey gelirse ne yapcaz dedim o zaman alıcaz tabiki dedi zaten bende okadar kötü kalpli bi insan değilim tabiki alırız dedim ama içten içe öyle bir şey olmasın diye de dua ediyorum
Kızının olması sizi rahatsız etmiş,annesi başında şu an,Allah korusun inşallah kadina birşey olmaz ama ya olursa diye şimdiden dua ediyorsunuz çocuk size kalmasın diye,birde o çocuk tatillerde bir süre yanınızda kalır,babası görmek isteyecektir,o zaman ne yapacaksınız. Iyi düşünüp değerlendirin durumu bence,siz çocuklu bir adamla yapamazmışsınız gibi hissettim bu yazdıklarınızdan sonra.

Ben de bunca bekar varken bu kizlar niye bosanmisla evlenmek isterler onu anlamam?
Amaaa coook seviyorrrr onun kadar seveni bulamam mi cevap? O sevgi o kapidan iceri girinceye kadar...
Burda o kadar cok boyle ornekler var ki... bu kizlar bu konulari acmadan once hic mi arastirma yapmazlar , gecmiste boyle biriyle evlenmis insanlarin hayatlarini yasadiklari SIKINtilari okumazlar...

konu sahibi,
en basta bu adam sevmedigi bir kadinla nikahta keramet var diye evlenmis. O kadinla beraber olmus ki o cocuk olmus. Gozunu baglayarak zorla da adami yataga atmadilar herhalde...Diyelim ki adam karisini sevmedi. Bosanirken o cocuga da mi hic acimadi. Ve sen hic mi bunlari dusunmuyorsun ki evlendikten bir sene sonra ya seni de bosarsa...sevemedim derse...kucaginda bir cocukla baba evine dondugunu dusun. Ve 2 uc ayda bir sadece gormeye geldigini dusun. Maddi olarak da yatdim yapmadigini....
beni seviyor diye evlenmeyin kizlar lutfen.... bunlari gecin. Sevgi hep ayni dozda devam eymiyor. Hep soyluyoruz. Her kiz da kendi evliliginde farkli olacagini dusunuyor. Ama oyle degil. Lutfen sadece seviyor diye evlenmeyin. Her seyi dusunun ona gore karar vererek evlenin.
Olmazsa nosanirim diye dusunerek de evlenmeyin. Bosanmak hic de o kadar kolay degil....Allah kimseye de bosanma acisini yasatmasin.

Hiç evlenmemişken kendim gibi hiç evlenmemiş biri ile evlilik düşünürdüm.
Evlenip ayrılmış olsam yine kendim gibi evlilik deneyimi olmuş birini düşünürdüm.
Bir de çocukluysam, onun da çocuğu olsun isterdim.

Bu benim düşüncem tabi..

Bugün her şey yolunda, eşiyle hiç görüşmüyor vs.
Şartlar ilerde değişebilir.
Eski eşle daha çok iletişim kurmaları gerekebilir ve bu rahatsızlık verecek boyuta varabilir.
Küçücük çocuğu var ona vakit ayırmalı tabi ama çok görse sana az vakit ayırıyor gibi gelir, az görse vicdanı sızlar insanın.

Ne gerek var?
Ben bunları hesaba katar uzak dururdum şahsen..

X