nasıl yaptın cnm bu tostu yulaf kepeği ilemibugün dukan tostu yaptım bu kez oldu
evt yulaf kpegi ile--2yk kepek-2yk süt-1 çay kaşıgı kabartma tozu-az bişi tadlandırıcı-az tuz-1 çay kaşıgı nisasta-1 yumurta hepsini iyice çırp tostmakinesine yaglı kagıt ser ve pişir.pişince arasına kaşar peynirinasıl yaptın cnm bu tostu yulaf kepeği ilemi
Nasıl verdiniz bende bugün başladım atak evresinde kahvaltıda falan ne yiyeceğimi şaşırdım. Mesela siz bütün evrelerini yaptınız mı?.15 kg verdım dukan diyeti ile
Ayyy ben de bugün başladım. Atak evreni ne kadar yapacaksın. Bir de kahvaltı için ne yiyorsun. Ve meyveli yoğurt diyor ya sen onun yerine ne yiyorsun acaba.Dukan a 2 gün oldu başlayalı 72 ile başladım şu anda 70.3 kg yim deneyimlerimi her gün paylaşacağım
Light hindi fümeyi nerden buldunuz hangi markalarda var ben bulamadım.Cok tesekkurler. Bugun light yogurt, peynir, light hindi fume falan aldim. Azar azar tuketecegim bunlari valla. Cok da abartmayayim. Uzun zamandir bogazimdan ayni seyler geciyordu, guzel olacak simdi. :)
Dukan diyeti ile tam 18 kilo verdim evet guzel bir diyet ama sinirsiz yiyelim derken midemizi genisletiyoruz ve bir cok kez denenicej bir diyet degil artik surekli bozup baslamaktan diyet etku etmiyor lutfeb bu diyete baskiyanlar butun evrelerini tamamlayarak bitirsinlerki ilerde atak gunlerinde fayda saglasinlar simdi protein beslenmeyj sevmeme ragmen kilo veremiyorun etku etmiyor sanirsan