Kizlaar
Dukan diyetinin seyir evresindeyim ben. Evde örgü peynir var ve yememek icin kendimi zor tutuyorum. Besin degerleri falan da yazmiyor ustunde sinir oldum.
Orgu peynir yiyebiliyor muyuz kizlar?
Cok tesekkurler. Bugun light yogurt, peynir, light hindi fume falan aldim. Azar azar tuketecegim bunlari valla. Cok da abartmayayim. Uzun zamandir bogazimdan ayni seyler geciyordu, guzel olacak simdi. :)Üzgünüm canım ama hayır... Sadece light peynirleri yiyebiliyoruz ve örgü peynir light değil. Üzgünüm
Sakın pes etme #fargant bende bundan 2 yıl önce 45 günde 15 kilo verdim. Çok zor ama imkansız değil.Cok tesekkurler. Bugun light yogurt, peynir, light hindi fume falan aldim. Azar azar tuketecegim bunlari valla. Cok da abartmayayim. Uzun zamandir bogazimdan ayni seyler geciyordu, guzel olacak simdi. :)
Sakın pes etme #fargant bende bundan 2 yıl önce 45 günde 15 kilo verdim. Çok zor ama imkansız değil.şimdiden seni tebrik ediyorum.
Su an o kadar kotuyum anlatamam. Moralim cok bozuk. Ideal kiloma ulasmama 200 gram kaldi resmen ama fizigim duzgun degil. Hala etek giyecek kadar ince bacaklarim yok. Gobegim var ve goguslerim buyuk. Aglamak istiyorum.
Aksam arkadaslarla disari cikacagiz ve ev arkadasim etek giydi. O kadar guzel oldu ki anlatamam. Aramizda 5 kilo falan var ve ben ondan 6 cm uzunum. Neden guzel degil fizigim ya?
Bugun normale nazaran biraz daha fazla sey yedim ve hala acim. Aglamak istiyorum. Seyir evremin bitmesine 41 gun kaldi. 41 gun daha sabredecegim.
Canım öyle düşünme, ideal kilo öyle kült formüllerin filan hesaplayacağı bir şey değildir, sen 200 gramdan sonra hala memnun değilsen biraz daha kilo ver, sonuçta ideal kilo senin kendini iyi hissettiğin kilo olmalı. Ne insanlar var normal kilolardayken "kemiklerim kalın, bacaklarım kalın" vs vs diyorlar ama birazcık daha kilo verince bunlar da gidiyor. Sonuçta yağ yakacaksın, nerede varsa ordan yakarsın sorunlu bölgelerin de gider. Sen hiç canını sıkma ve devam et. Ben de şuan 52 küsür kiloyum ama 55 gibi gösteriyorum. Bu önemli mi? Hayır. Ben de o zaman 52 kilo görünmek için 48 kiloya inerim. Tartıda çıkan şey sadece rakam. Sen görüntüye odaklan ve ne zaman tatmin olursan o zaman bırak.
Tesekkur ederim motivasyonun icin. Yalbiz degilmisim. Ideal goruntume kavusana kadar devam edecegim. :)
kSu an o kadar kotuyum anlatamam. Moralim cok bozuk. Ideal kiloma ulasmama 200 gram kaldi resmen ama fizigim duzgun degil. Hala etek giyecek kadar ince bacaklarim yok. Gobegim var ve goguslerim buyuk. Aglamak istiyorum.
Aksam arkadaslarla disari cikacagiz ve ev arkadasim etek giydi. O kadar guzel oldu ki anlatamam. Aramizda 5 kilo falan var ve ben ondan 6 cm uzunum. Neden guzel degil fizigim ya?
Bugun normale nazaran biraz daha fazla sey yedim ve hala acim. Aglamak istiyorum. Seyir evremin bitmesine 41 gun kaldi. 41 gun daha sabredecegim.
Su an o kadar kotuyum anlatamam. Moralim cok bozuk. Ideal kiloma ulasmama 200 gram kaldi resmen ama fizigim duzgun degil. Hala etek giyecek kadar ince bacaklarim yok. Gobegim var ve goguslerim buyuk. Aglamak istiyorum.