Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay deneyince bana da deyiverin mayalısını. ben de ekmekleri bitiremedim 12 taneydi birer tane yiyorum sabahları bazen de unutuyorum duruyolar garip garip dolapta....
canımcım metro derken metro gross marketi diyorsun dimi.. onlara sadece şirket kartı olanlar girebiliyo alışveriş yapabiliyo die biliyorum. bende yokta şirket kartı.. yani şirketler alışveriş yapabiliyo kişiler deel

henuz baslamamıs olsamda kıtabı almaya gıtmeye usenıo olsamda yaklasık 2aydır sıkı takıpcınızım kızlar ykın zamanda baslamayı dusunuorum yukarıdakı yorumu bır arkada yazmıs kusura bakmayın ısmını hatırlayamadım bır baska arkadasta gunluk gırıs kartları verılıodu ama sımdı bılmıyorum demıs daha gecen hafta gıttım metroya ve hıc bır sıkıntı olmadan gırıs sırasında gunluk kart ıstıorum dedıgınızde gırıstekılere bı ısım bı tel hemen halledıolar gunluk kartın oluo boylece ucret odemıosunuz ve o gun sonun da kart kendını ımha edıo :) (kart dedıgımede bakmayın bıldıgınız cek kagıdı gıbı bısey)

bu arada sanırsam yakın zamanda aranızdayım ıletısımınıze hayran kaldım ve benım sarkım zayıflat benı(bızı) dukaaann :KK70: (evet bırazcık kopya yaptım)

herkese selamlar :KK70:

ay deneyince bana da deyiverin mayalısını. ben de ekmekleri bitiremedim 12 taneydi birer tane yiyorum sabahları bazen de unutuyorum duruyolar garip garip dolapta....
canımcım metro derken metro gross marketi diyorsun dimi.. onlara sadece şirket kartı olanlar girebiliyo alışveriş yapabiliyo die biliyorum. bende yokta şirket kartı.. yani şirketler alışveriş yapabiliyo kişiler deel

henuz baslamamıs olsamda kıtabı almaya gıtmeye usenıo olsamda yaklasık 2aydır sıkı takıpcınızım kızlar ykın zamanda baslamayı dusunuorum yukarıdakı yorumu bır arkada yazmıs kusura bakmayın ısmını hatırlayamadım bır baska arkadasta gunluk gırıs kartları verılıodu ama sımdı bılmıyorum demıs daha gecen hafta gıttım metroya ve hıc bır sıkıntı olmadan gırıs sırasında gunluk kart ıstıorum dedıgınızde gırıstekılere bı ısım bı tel hemen halledıolar gunluk kartın oluo boylece ucret odemıosunuz ve o gun sonun da kart kendını ımha edıo :) (kart dedıgımede bakmayın bıldıgınız cek kagıdı gıbı bısey)

bu arada sanırsam yakın zamanda aranızdayım ıletısımınıze hayran kaldım ve benım sarkım zayıflat benı(bızı) dukaaann :KK70: (evet bırazcık kopya yaptım)

herkese selamlar :KK70:

Tamam o zaman bekliyoruz seni de...Umarım seni de istediğin gibi zayıflatır dukan amca..Şimdiden hoşgeldin aramıza:KK3::KK3:

Kızlar bişi sorucam hergün spor yapıyor musunuz?

Ben hergün okula bisiklete gidip geliyorum 5+5= 10 km. Normal trafikten gittiğim için ışıklarda dur kalk zaman kaybediyorum 25 dk'da gidip 25 dk'da geliyorum. Akşamları da yemekten bir saat sonra parkura gidip hiç durmadan hızlı tempoda 5+5=10 km' yi 35 dk'da alıyorum. Yani spor olarak akşamkini sayıyorum çünkü tam olarak o zaman ısınıp terliyorum. :KK34:

Berongocum çok geçmiş olsun, umarım iyisindir. Sağlık herşeyden önemli.:KK71:

Çok geçmiş olsun canım...hiiiiç mii hiç takma kafanı..10 gün fazla yapar verirsin nolacak..sağlık olmadıktan sonra zayıf olmuşsun neye yarar...

canlarımmm çok sağolunnn ikinizi de öpüyorum kocaman :KK70::KK19:

demir eksikliği ilaçları ve serum kilo yapıyor mu hakikaten bu arada? bilen var mı sevgili dukan ablalarım :93:
bundan sonra sizlere dukan ablalar demeye karar verdim hihhihi ne de olsa ben hepinizden küçüğüm :78::kk77:

Son düzenleme:
Tamam o zaman bekliyoruz seni de...Umarım seni de istediğin gibi zayıflatır dukan amca..Şimdiden hoşgeldin aramıza:KK3::KK3:

sanırsam temmuz bası baslayabılırım malum ögrencılık :KK70: e bıde et yııcez :KK70: ama o zamana kadar sanırsam sızın su cıkolata tarıfınızı deneyıp fazla kalorı almamıs olurum ( bak cıkolata bıle yıyosun ekmeklerıde varmıs asırı sebze yok e zaten sende sebzecı degılsın daha ne ıstıon :KK70: kendımı telkın edıorum sımdıden)

Ben de ameliyatımı oldum geldim, şimdi okuyabildim daha yazdıklarınızı. Hastaneye tabletimi götürmüştüm ama çekmedi wireless bağlanamadım :KK43:
affedin :KK43:

Zeynep ablacım -benden büyükler bile abla demiş ben hala zeynebim diye dolanıyorum, affet- pedometreler teee nerelerden geliyo bilün nü? 12-13 günü bulur onların gelmesi.. bekleyemem dersen benim üyeliğimle gittigidiyordan alalım sana? cevabını bekliyorum.

Sevgili dukandaşlarım ben 2 şişe serum yedim yaaa onlar kilo yapar mı bende? Bi de kan ilacı verdiler, demir eksikliği olmasn diye kanamam vardı çünkü.. Onlar da kilo yapıyo ya hep.. Kilo alıcam kesin ne güzel 60küsürleri görmüştüm ben :KK59::84:

canımmm çok geçmiş olsuuun.iyisin dimi şimdi:KK25:

ah canım benniiimm..senin yüz ifaden baktı döndü dolaştı yine seni kandırdı haaa:KK14::KK14:
:KK1::KK1::KK1:
walla canımcım ciddi misin sen çookk teşekkür ederim...bugün şimdi kocama söyledim,bakınacak birkaç yere...bulamazsa yarın söylesem gönderir misin,ben de sana eft yaparım hemen olma mı:KK16::KK16:

beni benim silahımla vurmaya nasıl dayanır yüreğin söyle vuvuuu söyleeeeee:KK14:

canım bizim şirketin hemen bitişiğinde migros var orda dün gördüm vardı alacaktım unuttum:KK9:

senin bi haber vermen yeterli hemen veririm kargoya

2-3 kilo fazlalığım var sanırım bu diyetle 1 haftada istediğim kiloyu verebilirim azıcıkta yürüyüş yaptımmı ohhh misss :KK66:

E peki yeni mi almaya başladın bu kilo yapan ilacı??? Baştan beri alıyorduysan 11 kg. yi nasıl verdin.... Ben de suçluya giden ip uçları bunlar. Çözelim
:kk77:
imza
sherlock holmes

çok uzun zamandır reflüm uyuyordu bende ilaç kullanmıyordum .geçenlerde üşüttüm faranjit oldum (faranjitim kronik)o sırada reflüde tekrar başladı bu ikisi birbirini tetikliyo canım sherlock holmes um sen bu işi çözecen inşallah:).

Merhaba, nacizane önerim hareketinizi artırın. Bilmiyorum spor yapıyor musunuz ama yapmıyorsanız başlayın, yapıyorsanız temposunu ve süresini biraz arttırın. Sağlık herşeyden önemli mutlaka ilaçlarınızı almalısınız ama hareketlenerek kilo artışını engelleyebilirsiniz. Bir de bizim genlerde de hipotiroid var, 4-5 sene önce kontrol ettirmiştim bende çıkmamıştı ama son zamanlarda belirtilerini hissediyorum. Türk,ye'ye gider gitmez tekrar kontrol ettiricem. Internetten baktığımda hipotiroidliler için de yasaklı veya az tüketilmesi gereken ya da fazla tüketilmesi gereken besinler var. Isterseniz onları bi inceleyin derim. Belki de zaten bildiğiniz şeylerdir..

Bir örnek: TIROID GUATR NODUL HASHIMOTO TROID ENDOKRIN DIYET PROF DR METIN OZATA

teşekkür ederim ilginize,önerinizi dikkate alıcam.belkide yanlış bişeyler yiyorumdur.bakiim....

demir eksikliği ilaçları ve serum kilo yapıyor mu hakikaten bu arada? bilen var mı sevgili dukan ablalarım :93:
bundan sonra sizlere dukan ablalar demeye karar verdim hihhihi ne de olsa ben hepinizden küçüğüm :78::kk77:

Şekercim, sanırım onlar kilo yapmaktan çok iştah açıyorlar. İştahın açıldıkça proteindi, kepekti, gojiydi derken rahat rahat atlatırsın. Merak etme.:KK39:

canımmm çok geçmiş olsuuun.iyisin dimi şimdi:KK25:

canım o nasıl ifade öyleee??? yerim yerim kıyamam iyiyim ahh içim gitti yaaa dudak büzmüş bi de iç çekiyo :KK70::KK70:

Eveeeeeeeeet, bende spor salonu, bisiklet, yüzme... Ne ararsan var! (bağımlıyım ben bağımlı:KK53:)

şey fit bağyan istanbulda mı ikamet ediyorsunuz acabaa?? :kk77:
semtiniz neresidiirr? :kk77:
ben de yüzme istiyorum da :kk77:

kan ilaçları ve serum kilo yapmaz, içinde B vit olan vitaminler iştah açar ama yemezsen kilo yapmaz, bende polivit olup içinde B vit içerenler bişey yapmıyor, ama saf B vitaminleri(benexol, nerox b) içince kapı pencere yiyesim geliyor..

şey fit bağyan istanbulda mı ikamet ediyorsunuz acabaa?? :kk77:
semtiniz neresidiirr? :kk77:
ben de yüzme istiyorum da :kk77:

Canım ben 2,5 senedir Ordu'da yaşıyorum. Akşam iş çıkışı eşimle bisiklete binip eve girmeden denize de giriyoruz. (Resimdeki bisikletli de benim hatta!) O yüzden yazın spor salonuna gitmeyeceğim hatta; ekim kasım gibi tekrar başlıcam. Beklerim, buralar çok tatlı valla :)):82:

Kilo yapmaz:KK3::KK3::KK3: Ben de kullanıyorum sürekli , hatta dukan süresince de kullandım
İçin rahat olsun, rejime de engel olmuyor kesinlikle

çok uzun zamandır reflüm uyuyordu bende ilaç kullanmıyordum .geçenlerde üşüttüm faranjit oldum (faranjitim kronik)o sırada reflüde tekrar başladı bu ikisi birbirini tetikliyo canım sherlock holmes um sen bu işi çözecen inşallah:).

tabi çözecem .
:44::82:
Hımmmmmm

1) Önce: " üşüttüm faranjit oldum " . Demek ki ısınırsak faranjit geçecek. Yani soğuk algınlığının geçmesini bekleyelim:KK34:
2) "reflüde tekrar başladı bu ikisi birbirini tetikliyo" demek ki ısınıp faranjiti atlatırsak reflü de gidecek:KK25:
3) "çok uzun zamandır reflüm uyuyordu ". Demekki uyku ilacı da bu iiş halleder üstelik uyku ilaçları kilo yapmaz:97:

Bu kadar basit yani.
Olay çözülmüştür
Heyyyyy hadi bakalım titreyelim ve gerçeğimiz Dukana dönelim.Mazeret yok!!!!! 11 kg vermişin süper 2 sini geri alsan bile yine de süper işki mazeret bulup uç kaçmasın

kan ilaçları ve serum kilo yapmaz, içinde B vit olan vitaminler iştah açar ama yemezsen kilo yapmaz, bende polivit olup içinde B vit içerenler bişey yapmıyor, ama saf B vitaminleri(benexol, nerox b) içince kapı pencere yiyesim geliyor..

hehehehe çok güldüm kapı pencereye ehehe o zaman ben bunları akşam içip yatayım da iştahımı açması uykuma denk gelsin, bazıları öyle yapmış faydasını da görmüş, iştahı da açılmamış hem olur dimi :KK61:

Kilo yapmaz:KK3::KK3::KK3: Ben de kullanıyorum sürekli , hatta dukan süresince de kullandım
İçin rahat olsun, rejime de engel olmuyor kesinlikle

ben sizin cevap yazan parmacıklarınızı öperim hihihi :KK70:
çok sağolun efem çok sağolun şurada içime serin serin sular serptiniz :79:

Canım ben 2,5 senedir Ordu'da yaşıyorum. Akşam iş çıkışı eşimle bisiklete binip eve girmeden denize de giriyoruz. (Resimdeki bisikletli de benim hatta!) O yüzden yazın spor salonuna gitmeyeceğim hatta; ekim kasım gibi tekrar başlıcam. Beklerim, buralar çok tatlı valla :)):82:

ay inanamamaktayım orduu!!! Ben rizeye gitmiştim tatile gecenin bi vakti yatsam da sabahın köründe uykumu tamamen almış olarak dikiliyodum ayağa! zindeydim, dinçtim. İstanbula döndük, ben halsiz olarak uyanmaya devam ettim. Çok özeniyorum valla İstanbul dışında yaşayanlara hem oksijeni bol bol çekiyosunuz vücudunuza hem de her şeyin tazesini ve doğalını tüketiyosunuz!!! ben de okulum bitsin başka bi şehre yerleşmeyi düşünüyorum karadeniz taraflarına aramızda kalsın, annemler duymasın :KK1::KK1:

tabi çözecem .
:44::82:
Hımmmmmm

1) Önce: " üşüttüm faranjit oldum " . Demek ki ısınırsak faranjit geçecek. Yani soğuk algınlığının geçmesini bekleyelim:KK34:
2) "reflüde tekrar başladı bu ikisi birbirini tetikliyo" demek ki ısınıp faranjiti atlatırsak reflü de gidecek:KK25:
3) "çok uzun zamandır reflüm uyuyordu ". Demekki uyku ilacı da bu iiş halleder üstelik uyku ilaçları kilo yapmaz:97:

Bu kadar basit yani.
Olay çözülmüştür
Heyyyyy hadi bakalım titreyelim ve gerçeğimiz Dukana dönelim.Mazeret yok!!!!! 11 kg vermişin süper 2 sini geri alsan bile yine de süper işki mazeret bulup uç kaçmasın

alemsin valla mazeret aramıyorum.dukanı bırakan kim mart 26 dan beri inatla ve sabırla burdayım.galiba burayı çok sevdim son 3-3,5 kiloyu vermiyim de sizden ayrılmıyım diye uğraşıyorum.neyse dediğin gibi titriyim ve kendime geliyim ben....:)

ayyy ne tatlı yaaa..öyle özendim ki...ne güzeldir oralar ne güzeldir..oh oh oh..walla çok şanslısın..ben de şanslıyım..istanbul gibi bir yerde ormanın dibinde oturuyorum,çok güzel orman..gerçekten karadeniz gibi burası da..akşam iş çıkışları bisiklet turu yapıyoruz biz de eşimle..ama bunun bir de denize girileninden düşünemiyorum..maşallah,nazar değmesin..meslek nedir ayıptır sorması?

X