Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de ameliyatımı oldum geldim, şimdi okuyabildim daha yazdıklarınızı. Hastaneye tabletimi götürmüştüm ama çekmedi wireless bağlanamadım :KK43:
affedin :KK43:

çok geçmiş olsun canım. Allah sağlık sıhhat versin. ne ameliyatı oldun? kiloyu da düşünme önce sağlık sonra güzellik.

çooook geçmişler olsun.hoşgeldin yuvana canım.bu ara dert etme kilonu kendine bak kilo dediğin neki bi dukanlık canı var verirsin.sağlıklı günler.

çok teşekkür ederim sizlere :KK70:

rahmimden polip alındı canım yahu, basit bir şey aslında ama ameliyattan sonra ayılamadım.. çok zor oldu, çok ağrım oldu. O yüzden 1 gece yattım hastanede. Hiç yatıcam diye gitmemiştim aslında o yüzden biraz dengesizlik oldu. Bakalım 5 gün antibiyotik kullanıcam, kan ilacım da sanırım 1 ay kadar falan gider. 5+5e döndüm o yüzden kolay gidiyo gibi. diyete ve ilaca aynen devam edicem görücez bakalım beraber gidicek mi kilolar :KK1::KK1:

offff çok dertliyim kızlar ;günlerdir ses etmiyorum sabırla bekliyorum 2 hafta oldu gram veremediğim gibi bide tekrar 100 gram,100 gram almaya başladım.panik oldum ki ben troit hastası olmama rağmen çok iyi veriyodum kiloları ve hiç kaçamak yapmıyorum.sabah eşim ilaçlarımın prespektüslerini inceledi galiba suçlu bulundu.reflü için kullandığım bir ilaç kilo aldırıyomuş.eeee şimdi ne yapmalıyım ilacı kessem reflü kötü,almaya devam edersem yine şişicem eski kiloma dönemem ya ağlayacak omuz arıyorum.bana moral kızlar.

kızlarrrr şimdi migrostan hamur işlerinde kullanılan pınar süttozu aldım arayanların haberi ola süt reyonunda mevcut kendisi :KK1:

Ben de ameliyatımı oldum geldim, şimdi okuyabildim daha yazdıklarınızı. Hastaneye tabletimi götürmüştüm ama çekmedi wireless bağlanamadım :KK43:

Zeynep ablacım -benden büyükler bile abla demiş ben hala zeynebim diye dolanıyorum, affet- pedometreler teee nerelerden geliyo bilün nü? 12-13 günü bulur onların gelmesi.. bekleyemem dersen benim üyeliğimle gittigidiyordan alalım sana? cevabını bekliyorum.

Sevgili dukandaşlarım ben 2 şişe serum yedim yaaa onlar kilo yapar mı bende? Bi de kan ilacı verdiler, demir eksikliği olmasn diye kanamam vardı çünkü.. Onlar da kilo yapıyo ya hep.. Kilo alıcam kesin ne güzel 60küsürleri görmüştüm ben :KK59::84:

çok geçmiş olsun, sağlıkla dukanımıza devam edelim hep birlikte :KK71:

kızlarrrr şimdi migrostan hamur işlerinde kullanılan pınar süttozu aldım arayanların haberi ola süt reyonunda mevcut kendisi :KK1:

çok geçmiş olsun, sağlıkla dukanımıza devam edelim hep birlikte :KK71:

sevgili vagus çok teşekkür ederim dileğin ve papatyaların için :KK69:

sevgili yasemiin pınar süt tozunu ben de buldum ama onun lightını merak ediyorum var mı acaba? O normal, yağı azaltılmamış olan değil mi? Değerlerine bakmıştım da öyle gelmişti bana :44:

sevgili vagus çok teşekkür ederim dileğin ve papatyaların için :KK69:

sevgili yasemiin pınar süt tozunu ben de buldum ama onun lightını merak ediyorum var mı acaba? O normal, yağı azaltılmamış olan değil mi? Değerlerine bakmıştım da öyle gelmişti bana :44:

canım arkasına baktım ben yağı alınmış pastorize sütün kurutulmasıyla üretilmiştir diyor, bir de yağ oranı 100 gr için 1,25 bana oldukça az göründü ki zaten ne kadar kullanacağım ben bunu o kadar da kasmıyorum kendimi açıkcası

Zeynep ablacım -benden büyükler bile abla demiş ben hala zeynebim diye dolanıyorum, affet- pedometreler teee nerelerden geliyo bilün nü? 12-13 günü bulur onların gelmesi.. bekleyemem dersen benim üyeliğimle gittigidiyordan alalım sana? cevabını bekliyorum.

Sevgili dukandaşlarım ben 2 şişe serum yedim yaaa onlar kilo yapar mı bende? Bi de kan ilacı verdiler, demir eksikliği olmasn diye kanamam vardı çünkü.. Onlar da kilo yapıyo ya hep.. Kilo alıcam kesin ne güzel 60küsürleri görmüştüm ben :KK59::84:

canım çokçok geçmiş olsun, bu da son olsun inşallah, diyeti şimdilik bi kenara koy, iyi beslen çabuk toparlan .-))))

offff çok dertliyim kızlar ;günlerdir ses etmiyorum sabırla bekliyorum 2 hafta oldu gram veremediğim gibi bide tekrar 100 gram,100 gram almaya başladım.panik oldum ki ben troit hastası olmama rağmen çok iyi veriyodum kiloları ve hiç kaçamak yapmıyorum.sabah eşim ilaçlarımın prespektüslerini inceledi galiba suçlu bulundu.reflü için kullandığım bir ilaç kilo aldırıyomuş.eeee şimdi ne yapmalıyım ilacı kessem reflü kötü,almaya devam edersem yine şişicem eski kiloma dönemem ya ağlayacak omuz arıyorum.bana moral kızlar.

E peki yeni mi almaya başladın bu kilo yapan ilacı??? Baştan beri alıyorduysan 11 kg. yi nasıl verdin.... Ben de suçluya giden ip uçları bunlar. Çözelim
:kk77:
imza
sherlock holmes

canım arkasına baktım ben yağı alınmış pastorize sütün kurutulmasıyla üretilmiştir diyor, bir de yağ oranı 100 gr için 1,25 bana oldukça az göründü ki zaten ne kadar kullanacağım ben bunu o kadar da kasmıyorum kendimi açıkcası

aslında benim kafama takılan yağ değil karbonhidrat değeri canım yaa :KK43:(
Besin Değerleri
(100 gr için)
Enerji 219,00
Karbohidrat 21,00
Protein 3,60
Yağ 13,40

pınar süt tozunun değerlerini böyle buldum sitede, markette bulduğum buydu, yağ ve karbonhidrat değerleri fazla gözüktü gözüme almadım. Galiba sen dukana uygun olanını almışsın, ben başkasına baktım galiba canım :44:

canım çokçok geçmiş olsun, bu da son olsun inşallah, diyeti şimdilik bi kenara koy, iyi beslen çabuk toparlan .-))))

hihi sizin dileklerinizle iyiyim sevgili elettra canım benim öpüyorum yanaklarından sağol :KK19:

kızalr bugünde dünle kilom aynı 58.2. bence artık seyırım bıtene kdr 58 dne asagıya ınemıcem ben seyırde 3 haftdaır sadece 1.5 kg verdım. 1.5 kgm kaldı 8 gunde verebılcekmıyım bılmıyrm.. seyırde yulaf kepegı ıznı 1.5 kasıkmıydı 2 kasıkmı kızlar acaba kepegı fazlamı yıyorum?
dun aksm kaymacınayı yaptım mukemmel olmus aksam yıcem afıyetle.

Seyirde 2 kaşık canım, atakta 1,5 kaşık.

ay vuvuucum o kadar güselki seve seve anlatırım en kısa zamanda edin valla abartmıyorum çok güsel..ben 2 ölçü yaptım öncelikle 2 kaşık pek az geldi gözüme..zaten daha kalıplara koymadan tadına bakayım dedim şekeri iyimi die aman tanrım ekmeğe sür ye o hali bile güzel...neyse buzluğa attım 4 saat diyodu tarifde neyse gece bi bakayım dedim nasıl olmuş...buz gibi takır takır düşmedi kalıptan yani devamlı buzlukta kalsada buz gibi sert olmuyo...ben bıçak yardımıyla çıkardım...bidahakine streç filme sarıp atıcam dilim dilik keserek servis yapıcam..hatta acaba diyorum içine yulaf ezmesi koysak biraz mozaik pasta olurmu:)) baya macun gibi bişi oluyo ve 2 parça yediğinde acayip kesiyo baya yoğun tadı..ben bide bitter kakaoyla yaptım..ayıptır sölemesi sanki gece 1 paket çikolata yemişim gibi içimi baydı resmen çikolata lütfen bu tatdan mahrm kalmayın bişekilde bulup yapın deneyin..dün yaptığım kabı yaladım resmen:))

Mozaik pasta cok güzel olur biraz daha sütünü fazla koysak daha sıvı olsun içine de limon kabuğu gojiberry ve yulaf kepeği ooh ooh miss :KK9:

Berongocum çok geçmiş olsun, umarım iyisindir. Sağlık herşeyden önemli.:KK71:

Çok geçmiş olsun canım...hiiiiç mii hiç takma kafanı..10 gün fazla yapar verirsin nolacak..sağlık olmadıktan sonra zayıf olmuşsun neye yarar...

Kızlar bişi sorucam hergün spor yapıyor musunuz?

sabah 15 akşam 15 dakika hızlı yürüyüş yapıyorum yolda, birinde işe geç kaldığım birinde otobüse yetişmem gerektiği için :KK1::KK1: ama onun haricinde bütün gün oturarak çalışıyorum

haftada iki kez falanda leslieyle 3 mil yürüyüş yapıyorum, çok spor yapamıyorum yani sanırım ama biraz hareketliyim kursa yetişiyorum eve yetişiyorum işe yetişiyorum geç uyuyup erken uyanıyorum falan :KK43:

Merhaba, nacizane önerim hareketinizi artırın. Bilmiyorum spor yapıyor musunuz ama yapmıyorsanız başlayın, yapıyorsanız temposunu ve süresini biraz arttırın. Sağlık herşeyden önemli mutlaka ilaçlarınızı almalısınız ama hareketlenerek kilo artışını engelleyebilirsiniz. Bir de bizim genlerde de hipotiroid var, 4-5 sene önce kontrol ettirmiştim bende çıkmamıştı ama son zamanlarda belirtilerini hissediyorum. Türk,ye'ye gider gitmez tekrar kontrol ettiricem. Internetten baktığımda hipotiroidliler için de yasaklı veya az tüketilmesi gereken ya da fazla tüketilmesi gereken besinler var. Isterseniz onları bi inceleyin derim. Belki de zaten bildiğiniz şeylerdir..

Bir örnek: TIROID GUATR NODUL HASHIMOTO TROID ENDOKRIN DIYET PROF DR METIN OZATA

adresini ver ben sana kargoyla gönderiyim:KK66:

ah canım benniiimm..senin yüz ifaden baktı döndü dolaştı yine seni kandırdı haaa:KK14::KK14:
:KK1::KK1::KK1:
walla canımcım ciddi misin sen çookk teşekkür ederim...bugün şimdi kocama söyledim,bakınacak birkaç yere...bulamazsa yarın söylesem gönderir misin,ben de sana eft yaparım hemen olma mı:KK16::KK16:

X