Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaaaaaaaaaaaaaaar bi el atıverinde bitirek şu temizliğiiiiii:)) ayyyyy daral geldiiiiiiiii, toz almayı hiç ama hiç sevmiyorummm:83::83: süpüreyim hatta sileyim ama mümkünse hiiiiiiiiiç toz almayayımmm olma mııı:KK30:

Ben dün migrosda buldum ve aldım. Hem de buradaki (Ordu'dayım) migros çok da büyük değil.
hım ben migrosa hiç girmedim yakınlarda yok(yürüyerek gidilecek mesafede)

kızlaaaaaaaaaaaaaaar bi el atıverinde bitirek şu temizliğiiiiii:)) ayyyyy daral geldiiiiiiiii, toz almayı hiç ama hiç sevmiyorummm:83::83: süpüreyim hatta sileyim ama mümkünse hiiiiiiiiiç toz almayayımmm olma mııı:KK30:

ayy hemen yetişiyorum:) ben de yeni bitirdim birazdan da yemeğe girişicem ama bu günlük işlerden bide genel temizliğim var bitürlü bitiremediğim.daha kapılar silinecek ve banyo fayansları,dolapları yıkanacak.kocam bıktı valla 1 haftadır evin düzenli haline hasretim diyip duruyor adamcağız:KK1:neyse bu hafta sonu bitirip rahatlayayım artık dimi ama.

merhaba hanımlar.ben 120 kiloda bir bayanım.sayısız diyet denedim ama başaramadım.her seferinde daha fazla oldum.forumda ve internette gezerken dukan diyetini gördüm,okudum biraz bilgilendim.dün itibariyle dukan diyet kitabını sipariş verdim ama henüz elime geçmedi.bende bu diyeti yapmak istiyorum.heyecanlıyım biran önce başlamak istiyorum.diyettin püf noktalarını olmazsa olmazlarını,yanında kullandığınız yan ürünleri ,kendi deneyimlerinizden olumlu sonuç aldığınız uygulamaları yzarsanız çok sevinirim.artık çok bunaldım bu kilolardan kendimden nefret eder oldum. yardım ederseniz , destek verirseniz sevinirim.sevgiler hepinize...

hım ben migrosa hiç girmedim yakınlarda yok(yürüyerek gidilecek mesafede)

ayy hemen yetişiyorum:) ben de yeni bitirdim birazdan da yemeğe girişicem ama bu günlük işlerden bide genel temizliğim var bitürlü bitiremediğim.daha kapılar silinecek ve banyo fayansları,dolapları yıkanacak.kocam bıktı valla 1 haftadır evin düzenli haline hasretim diyip duruyor adamcağız:KK1:neyse bu hafta sonu bitirip rahatlayayım artık dimi ama.

canım benim saol walla:))allahtan dünden yemeğim var da bir de onunla uğraşmiciiiiiiiim:KK61: ayy o büyük temizliği hiç gözüm yemiyor işte; bahar temizliği yaparken yardıma aldığım bi hatun kişi vardı, o da işe girmiş şimdi:KK14: nesse şimdilik ben kendi çapımda eşeleniyorum hehe:KK9: erkek olarak gelemedik anacım şu dünyaya; isyanım var uleeeeeeeeeeeeeeeyyyynnn:KK60::KK60:

merhaba hanımlar.ben 120 kiloda bir bayanım.sayısız diyet denedim ama başaramadım.her seferinde daha fazla oldum.forumda ve internette gezerken dukan diyetini gördüm,okudum biraz bilgilendim.dün itibariyle dukan diyet kitabını sipariş verdim ama henüz elime geçmedi.bende bu diyeti yapmak istiyorum.heyecanlıyım biran önce başlamak istiyorum.diyettin püf noktalarını olmazsa olmazlarını,yanında kullandığınız yan ürünleri ,kendi deneyimlerinizden olumlu sonuç aldığınız uygulamaları yzarsanız çok sevinirim.artık çok bunaldım bu kilolardan kendimden nefret eder oldum. yardım ederseniz , destek verirseniz sevinirim.sevgiler hepinize...
dukana ve aramıza hoş geldin canım inş dukanla başaracaksın olmaz diye bişey yok

Merhaba, kitabınız gelene kadar geçmiş sayfaları okursanız pek çok paylaşıma sahip olabilirsiniz. Açıkçası ben ilk kez diyet yapıyorum ve iki haftadır hiç aksatmamayı bu foruma borçluyum. Hergün evde, dışarıda, okulda, yemekhanede, arkadaşlar arasında o kadar cezbedici şey varken diyetime sadık kalmayı bu foruma borçluyum, okudukça motive oluyorum. Ayrıca arkadaşlar "dukan diyet yemekleri" başlığı altında izinli besinlerle türlü türlü tarifler çıkarıp paylaşıyorlar. Bu arada diyete başlamadan tahlillerinizi yaptırıp her ay değerlerinizi kontrol giderseniz eminim daha sağlıklı olur. Hoşgeldiniiiz :KK34:

Evet Berkmine cim hangi diyette bu kadar tok olunuyor çok doğru bir saptama.... Benim de çoğumuz gibi midem kapandı sanki, hiç acıkmıyorum vs. Ama bazı akradaşların hemen hergün 100-200 gr kaybettiklerini duyunca biraz üzülüyorum kendim için.. Bakalım artık. Ama iyi gittiğimi söylemenize sevindim, morallerim kabardı:-))):KK71:

elettram üzülme bende 11 gündür kg veremiyorum aksine verdiklerim geri geliyo. bi gelio bi gidiyo ee dolayısı ile bana da geli gidiyorlar
bu arada kg çizelgen hayırlı olsun güzel olmuş bol bol motive etsin seni inşallah :KK16::KK16:

beni öpen erkekmiydi abooooo:KK53:

beni öptüğüne göre o zaman evlenmemiz lazım o erkekle çeyizimde hazır değil hemen hazırlıklara başlayım ben:KK6::KK6::KK6:
:KK60::KK60::KK60: kız yaagmurrr vallahi bul o adamın bi çiçekl yaptırsın bi kutuda çuku köşedeki pastaneden .. gelsin seni istesin..yohusam babiş seni de o herifi de furur hee :KK60::KK60::KK60::KK60:

aynen bendede durum bu hiçbişe yemek istemiyorum ama yemek zorunda olduğum için zorluyorum bu seferde miğdem bulanıyor

bende akşam ne yiycem kara kara düşünüyorum yaa. bıktım artık tavuktan hee

:KK62::KK62::KK62:bugünde güzel bir gün -600gitmiş 73.2 oldum :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

tebrikler:KK66::KK66::KK66:

dıh dıh dıh eyi gunlerrrrrrrr herkeşeeeee arkaaşşşlar hemen hemen herkeste güzel haberler var bi ben bide yolicik veremiyoz dün bugün saf pro yapıyom offfffffffffff bazen çok ümitsizliğe kapılıyom ya millet iki boğazını kesiyor patır patır eriyo yaa ben zaten yıllardır diyet modundaydım senelerce önce 86 dan 68 e düşüp yıllarca orda kaldım ne olduysa bu kış ilk kez 72 ye tırmandım ahanda yine 68 lerde park ettim bide kızlar bişiy fark ettim ben sıvı aldığımda çok wc çıkan bir insanım ama bazen fark ediyorumda litrelerce su içiyorum çay may kola vs öyle zırt pırt wc gitmiyorum yani gelmiyo beni sıkıştırmıyor niyeki acaba öle olduğu zamanlarda da kilo fazlam çıkıyor hep bazende bir bardak suya sürekli sıkışarak giyorum ertesi gün bibakıyom 1kg 2 kg eksik çıkıyorum bu neoluyor böyle ya acep ben prostatmı oldumkine

prostatlı zeynep ablaaa. abartıyorsun ablaa. yaz geldi terliyoruz da o yüzden çıkmana gerek kalmıyi.bide yaz gelince su tutuyormuşuz o yüzden dert etme gideeer:KK34:

Tataaam, insanlık için küçük ama mustlu için büyük adım!:KK52:
200 gram daha eksilerek toplam kilo kaybını nihayet 20 kiloya tamamladım. :KK66: Merak edenler için hemen söyleyeyim, bunun 5 kilosu dukanla verildi.
:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

kız bizim eve de bi ara bi atak mı hee mok götüriyi dee. en son bütün halıları kaldırdım silip süpürmesi de kolay oluyii. pis kadınım deemi ben hahaha bide tembelim haha bide şişkoyum kg da veremiyorum oyyy ki ne oyyy :KK61::KK61::KK61::KK59::KK59:

shahdarım obam allah güle güle huzurla oturmak nasip etsin terrtemiz evinizde. benim kocişte istanbula gelicem yetti gari diyii kızlar dua edinde gelsin çok zor beeyle ayrı gayrıı.:KK59: gerçi buraya gelince de her gün kavga emme biber tuz misali onsuzda olmuyiii...
yine telini kapamış bak biliyo tabi çemkiricemi cık cık cık :KK60::KK60::KK60::KK60:

hoşgeldin canım dogru yerdesin. ilk sayfalarda diyetle ilgili bol bol bilgi bulabilirsin. sıkışınca bize de sorabilirsin

Tebrik ederim kızlar 90 lardan 70 lere gelmek süper ve eminim dış görünüşünüzde de çokkk olumlu şekilde belli oluyordur:KK66:

Evet canım, Allah'ıma bin şükür! 50-52 beden giyerken şimdi 42 giyiyorum. Burada herkes beni konuşuyor birde, nazarlanacağım diye korkuyorum yaw :nazar:

hoşgeldin hergaf..seni çok iyi anlıyorum bende 101 kilolardan bugünlere geldim..sakın uzakta olduğunu düşünme zayıf günlerin...başladığın an bitti say...bende ocak ayında başladım nerdeyse 23 kilo verdim..tam konsatre olursan emin ol başaracaksın...kitabın geldiğinde çok daha iyi anlıcaksın ama forumdanda oldukca faydalı bilgiler ve tecrubeler edineilirsin...ben sana şukadar gün atak yap diyemem ama ben 5 gün yapmıştım...günde 2 kaşık yulaf kepeğini yada bulamıyosan yulaf ezmesini ihmal etme...bol su iç ve atak dönemin bitince yürüyüş yap...gerisini zaten sne yaşayarak görceksin nasıl hızla kilo verdiğini..bizler o yüzden avantajlıyız daha hızlı veriyoruz fazla kilo olduğu için...artık nası bi avantajsa:))bende hayatı diyetlerle geçmiş kah almış kah vermiş briyim ve ilk kez herhangi biyere doktora gitmeden kendi kendime bu kadar başarılı oldum...asıl önemli olan geri almamak onuda başarırsam inşallah hayatımın diyeti dukan kesinlikle..başarılar ve kolaylıklar diliyorum...bu arada dukan diyet tariflerim sayfasından diyete uygun yemek seçenekleri bulabilirsin..

O zaman Dukan diyeti tam size göre. Bence kitap gelene kadar bu forumu sayfa okuyun (ben başlamadan hepsini okudum tek tek). Sonra da kitabı mutlaka okuyup öyle başlayın. Bence başarmamanız için hiç bir sebep yok :)

canım benim saol walla:))allahtan dünden yemeğim var da bir de onunla uğraşmiciiiiiiiim:KK61: ayy o büyük temizliği hiç gözüm yemiyor işte; bahar temizliği yaparken yardıma aldığım bi hatun kişi vardı, o da işe girmiş şimdi:KK14: nesse şimdilik ben kendi çapımda eşeleniyorum hehe:KK9: erkek olarak gelemedik anacım şu dünyaya; isyanım var uleeeeeeeeeeeeeeeyyyynnn:KK60::KK60:

ya şu dünyada adalet varsa zaten bidahakine erkek gelmek istiyorum ama kocamında karım olmasını istiyorummm...benim sülalem geldiğinde bende onun gibi yayılarak oturmak benim anneme babama ablama yeğenlerime hizmet yer yatak hazırlarken sadece gidip yanağından makas almak istiyorummmmm.....ohh be bi rahatlama geldi azda olsaa:))

Arkadaşlar kahverengi ye noldu yaa,bilen var mı?

ben üç dört gün önce sordum ama kimseden bir ses çıkmadı ya sürekli aklımda yani çok merak ediyorum valla en saon ablası gelmişti galiba bide hastaydı umarım herşey yolundadır

kızlar yanlış hatırlamıyorsam kahverengi ayvalığa gitti ailesinin yanına(okullar tatil old için) en son yazmıştı b urda rahat takip edemicem forumu die.ayrıca diyetide daha gevşek yapmam lazım vb şeyler hatırlıyorum.merak etmeyin yani anasının dizinin dibinde sıhhattedir eminim.

X