Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben aslında bozulmadım bozulmuş gibi yaptım:63:

ama sen karışmazsan o magnumun tadı çıkmaz ki:KK43: her magnum görüşümde aklıma,her yideğimde ise rüyalarıma giriyosun valla:)

ya vuvum şaka bi yana ben vazgeçemiyorum bu magnumdan,oda benden vazgeçemiyo dedim napıyım napıyım dukan amcayla tanıştırmanın vakti geldi diye düşündüm ve artık dukan amcam sorun çıkarmıyo içi rahatladı:KK9: bende bağışıklık yaptı o artık hem haftada 1 kez yiyorum artık azalttım mereti:KK9:

ah yolanda yolandaaaaa neden yolandasın sen? kendimi birden romeo juliet oyununda hissettim:KK9:

bence yolicim şöyle yapmak lazım hayatta vazgeçemem dediğin bir yiyeceği dukan amcayla tanıştır o kabul eder belki onu yemene izin verir:) insanoğlunun başaramayacağı şey yoktur

bana bunu yapmayın işteeeee sizi kaybetmektense kilolarımı kaybetmeyi tercih ederim.:KK52:

canım istediğimiz kilolara bi gelelim herkese bendeeeennnnnn istediği bişey:)

ama ama ben basenlerim yüzünden azcık daha kilo vermek istiyorum.çünkü altı şişhane üstü tophane misali olmasın diye:)

yaaaaaaaa ben sizi çok seviyorum kızlar

Tamam tamam sırnaşma hemen,biz de seviyoz biz de...

walla seviyorum bebeişim yaa sana kanım çok ısındı benim...:KK33::KK33:

ama sen karışmazsan o magnumun tadı çıkmaz ki:KK43: her magnum görüşümde aklıma,her yideğimde ise rüyalarıma giriyosun valla:)

ya vuvum şaka bi yana ben vazgeçemiyorum bu magnumdan,oda benden vazgeçemiyo dedim napıyım napıyım dukan amcayla tanıştırmanın vakti geldi diye düşündüm ve artık dukan amcam sorun çıkarmıyo içi rahatladı:KK9: bende bağışıklık yaptı o artık hem haftada 1 kez yiyorum artık azalttım mereti:KK9:
ah yolanda yolandaaaaa neden yolandasın sen? kendimi birden romeo juliet oyununda hissettim:KK9:

bence yolicim şöyle yapmak lazım hayatta vazgeçemem dediğin bir yiyeceği dukan amcayla tanıştır o kabul eder belki onu yemene izin verir:) insanoğlunun başaramayacağı şey yoktur
canım istediğimiz kilolara bi gelelim herkese bendeeeennnnnn istediği bişey:)
ama ama ben basenlerim yüzünden azcık daha kilo vermek istiyorum.çünkü altı şişhane üstü tophane misali olmasın diye:)
yaaaaaaaa ben sizi çok seviyorum kızlar

biz de seni seviyikkk :KK61::KK61::KK61:
yolanda benim kedişim oluyiii. onun adı yolandaa. ablam bazen yolundu diyii çok güliyim.. yolanda ismini ben vermedim ilk sahibi vermiş o ismi. dalida isimi merhume şarkıcı kişisinin dogum adı yolandaaa. ondan koymş sanırımm. ben sevdim bu ismii. ama dün kursta bi kelime ögrendim rusça.. koşka dişi kedi dimekmiş. ben yolişime koşka mı disem naapsam. hem koska şekerini de çagrıştıriyii. şeker kısım benim :KK53::KK53:

seninkiler baya inatçı çıktılar be yolicim:)) ama sabret güseliiim, elbet gidecekler yaniii vücuda istediğini vermeyince mecburen yakacak onları:KK34:

cinooo noo takanzi beybiii
o inatçı kg lara aynen bunu yapıyorum
ahan da buu :63::63::63::63::63::63::63::KK61::KK61::KK61::KK60::KK60::KK60:

Tamam tamam sırnaşma hemen,biz de seviyoz biz de...

walla seviyorum bebeişim yaa sana kanım çok ısındı benim...:KK33::KK33:

bu söze nasıl cevap versem bilmemki:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

du güzel kokumu sürüyüm sarılcam sana :KK12: kokulu kokulu sarıldım:KK9:

biz de seni seviyikkk :KK61::KK61::KK61:
yolanda benim kedişim oluyiii. onun adı yolandaa. ablam bazen yolundu diyii çok güliyim.. yolanda ismini ben vermedim ilk sahibi vermiş o ismi. dalida isimi merhume şarkıcı kişisinin dogum adı yolandaaa. ondan koymş sanırımm. ben sevdim bu ismii. ama dün kursta bi kelime ögrendim rusça.. koşka dişi kedi dimekmiş. ben yolişime koşka mı disem naapsam. hem koska şekerini de çagrıştıriyii. şeker kısım benim :KK53::KK53:

canım bence kedini bu yaştan sonra kimlik bunalımına sokma yolanda bilsin kendini o :KK9:

koşka ne öyle yaaaa kokoş der gibi:)

ay bende köpüş alcam adınadaaa kokoş koycam:21::KK9:

Merhaba elimde iki farklı markanın bugday kepekleri vardı onlardaki değerleri yazıyorum sana karşılaştırısın Sevgilerimle.

Sade Organik Ürünler - Organik Kepek

Karbonhidrat- 61.9
Protein- 16.0
yağ-4.6 ( şeker belirtmemiş onun için yazamadım)

Nuhun Ankara Makarnası çinko ve bakır ilaveli bugday kepeği

Karonhidrat- 33.52
Protein-14.19
Şeker-1.0
Yağ- 1.71

Evet cino yaa bende de aynı...artık kaçamaklarımı ayaküstü yapıyorum ve gerçekten unutuyorum..eşime tatlı koyuyorum mesela,hemen 1-2 lokma atıveriyorum ağzıma..ya da dondurma koyuyorum bir kaşık yiyorum..karpuz çıkarıyorum,hemen atıyorum yine ağzıma...daha iyi oluyor böyle hırsızlık :)
ama çok yeme konusunda emin olamıyorum yaa..ben akşamları çok yiyorum sanırım o yüzden daha yavaş oluyor diye düşünüyorum zaman zaman...kaçamaklarım genelde akşam mesela...yada yemeği 8-8,30 arası yememin de etkisi vardır..gerçi 12-1 den aşağı yatmıyorum ama..belki de yoktur bilmem ki...

Buarada ru-sheim den yulaf kepeği,buğday kepeği ve yulaf ezmesi aldığımı söylemiştimya kızlar..geldi şimdi..tadına bakamadım daha işyerinde olduğumdan ama görüntüsü gayet normal..rossmanndakiler gibi...iyi gözüküyor...tadına öğlen bakıp söylerim..
bir de kızlar ru-sheimin buğday kepeğinin besin değerleri baya düşük..karbonhidratı özellikle..çok sevindim..baya sağlıklı ve hafif gözüküyor..daha önce aldıklarım böyle değildi sanki...mesela doğanın buğday kepeğini kullanan bir arkadaş varsa karbonhidrat ve pro değerine bakıp söyleyebilir mi acaba?bununki 100 gramda 16 pro,17 karbo,5 şeker...baya iyi gibi yani...

Merhaba elimde iki farklı markanın bugday kepekleri vardı onlardaki değerleri yazıyorum sana karşılaştırısın Sevgilerimle.

Sade Organik Ürünler - Organik Kepek

Karbonhidrat- 61.9
Protein- 16.0
yağ-4.6 ( şeker belirtmemiş onun için yazamadım)

Nuhun Ankara Makarnası çinko ve bakır ilaveli bugday kepeği

Karonhidrat- 33.52
Protein-14.19
Şeker-1.0
Yağ- 1.71

Teşekkürler arkadaşım..Bu değerler 100 gr içindi değil mi?

Karbonhidrat değeri en düşük,protein ve lif değeri en yüksek buğday kepeği ru-sheiminki gibi duruyor arkadaşlar..sadece yağ oranı %5.
Haberiniz olsun..

bu söze nasıl cevap versem bilmemki:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

du güzel kokumu sürüyüm sarılcam sana :KK12: kokulu kokulu sarıldım:KK9:

canım bence kedini bu yaştan sonra kimlik bunalımına sokma yolanda bilsin kendini o :KK9:

:KK55::KK55:kaç kaç sarılıyor bi de yaa istemiyorum ki offff:KK55::KK55:

:KK9::KK9::KK48:

günaydınn kızlar :KK16::KK16::KK16:

asstayım be ya :KK23::KK23::KK23: ( trakya şivesi ile ) :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

geçmiş olsun.ne oluyo kızlar size kendinize iyi bakın ya.bu kadar et süt ,yoğurt ,yumurta yiyip nasıl hastalanıyoruz anlamadım valla.şu havalar artık bi düzene girsede bizde anlasak ne giyicez .galiba suçlu hava ne dersiniz.....

Herkese Günaydın.....

Dünkü motivasyon düşüklüğünün yerine bugün mutlu bir hal aldı sevgili dukancı kızlar :)
Dün size söz verdiğim gibi protein günü yaptım ki bugün öyle yapacağım. 1.5 saat spor yaptım.
VEeeeeeee sonuç -900 gr. ( hafta sonu kaçamakları gitti :) )
Bugün itibari ile anca ve anca cuma günkü kiloma yakınlaştım ( Cuma 64,5 idi )

17.06.2011 Cuma 64,5
18.06.2011 Cumartesi 64,2
19.06.2011 Pazar 64,7
20.06.2011 Pazartesi 65,1
21.06.2011 Salı 65,6
22.06.2011 Çarşamba 64,7

İnşallah bu Cuma'ya kadar 63,9 bile olsa 63'leri görebilirim :)
budur ya dukancı kızlar böyledir işde.hep böyle haberler duysak harika olur.seni kutlarım .kaçamakları örnek alacağımıza seni örnek almayı teklif ediyorum dukandaşlara.hadi hep beraber eksra yürüyüş yapalım,bol protein yiyelim bakalım sonuç hızlanacakmı ?

5 gün atak yapıcam tekrar ama canım hiç birşey yemek istemio.

yanımda ton balığım var ama hep tok hissediyorum kendimi
zorla da yenmio ki,
bu diyette de yemeden kilo verilmio
size de oluyo mu böyle saçma sapan bir iştahsızlık?

napsam bilemedim.:KK50:

Kızlarrrrrrrr günaydın,

Bugün itibariyle diyeti daha ciddiye almaya başladığımı bildirmek isterim, Şöyleki:

- İlk 2 haftada 5 kg verdim sonra 1 kg daha.. 33 günde 6 kg yani
- 33 gündür,kesinlikle, karbonhidrat, şeker ve yağ yemiyorum
- Kaçamaklarım , bir kaç kadeh beyaz şarap ve arada bir elma veya erik

Ammmaaa, ataktan sonraki 26 günde ( cumaları sadece pro yaparak) hemen hergün akşam yemeklerinde çiğ veya yağsız pişmiş sebze yedim. Bunlar da domates, brokoli,mantar ve yeşil biber. Sözün kısası 1+ 1 veya 5+5 gibi şeyler yapmadım.

Sorum şu ki acaba diyeti biraz kendi tarzımda yaptığım için mi az kilo veriyorum???
Yardımmmmm pls:-))):KK58:

soruna cevap değil ama ben başka bişey söylemek isterim ,hangi diyette bu kadar tok olup ayda 6 kilo verilir canım.zaten sağlıklısı ayda 4-5 kilo değilmi.bence harika gidiyorsun.toplamda bakınca bizde ortalama o kadar veriyoruz.

zorla da yenmio ki,

Böyle durumlarda yoğurt veya sütlü kahve yanına birkaç parça peynir iyi gidiyor..

ben şu dukanın dediği soğukla kilo verme işini denicem kızlar
akşamları buz yicem, soğuk duş alcam :18:
hasta olmam inşallah :KK37:

bide atak yapıyorum tekrarhepsi birlikte olunca bakalım ne kadar fark edecek.

zorla da yenmio ki,

walla ben de öyleydim, hatta neredeyse acıkmadığım için öğün bile atlayabiliyordum, 2 gündür daha sık yemeye başladım, yine de acıkmıyorum da sadece ana öğün değil aralarda da bişile r yemeye çalışıyorum...bakalım etki edecek mi...

Evet canım 100 gr değerleriydi . dediğin gibi en düşük değeri olan sendeki markanın şu ana kadar yazılanların içinde.

Teşekkürler arkadaşım..Bu değerler 100 gr içindi değil mi?

Karbonhidrat değeri en düşük,protein ve lif değeri en yüksek buğday kepeği ru-sheiminki gibi duruyor arkadaşlar..sadece yağ oranı %5.
Haberiniz olsun..

sen kopeene kokoş koycen de ben kedime koşka diyemiycim mi yaneee:63::63:
yok ben ona koşka dimem o adını biliyii . yolandaaa diyim yanıma geliyii köpek gibi benim kızım zaten heheh:KK60::KK60::KK60:

geçmiş olsun.ne oluyo kızlar size kendinize iyi bakın ya.bu kadar et süt ,yoğurt ,yumurta yiyip nasıl hastalanıyoruz anlamadım valla.şu havalar artık bi düzene girsede bizde anlasak ne giyicez .galiba suçlu hava ne dersiniz.....
berkminecim ben çok iyiyim bugün sadece baş agrısı kaldı.birazda burun akıntısı o kadar.. assstayım be yaa işin esprisiydi. size hastayıum anlamında ama penac - shahdaroba ve sen dahil bi çok arkadaş başka anladı .. siz de haklısınız kaç gündür hastayım diyorum böle bi espirik yapınca anlaşılmadı :KK59::KK59:

zorla da yenmio ki,

bende ögleyin tavuk getirmiştim. aslında güzeldi yemek ama yimek istemedim.tokum sanki hep yaa :26::26: bugün P günümdü ama ben taze fasulye ve salata da yedim. hazır dedim iyi bişi çıktı şirket yemeginde kaçırmiim dedim. hazır rölantideyim yumruk öncesi kasmiim fazla didim. iyi dimişmiyim bilmem :KK1::KK1:

çok teşekkürler arkadaşlar sevincime ortak olduğunuz için, 79 gördüm diye seviniyorum oysa ki 76 olduğumda çok şişkoyum diye 2004 yılında akupunktura başlamıştım, 17 kg da verdiydim ama geri geldiler ve dahi 13 kg fazlasıyla, ama ilk diyete başlamamsa 56kg olduğumdaydı, şimdi bunlara gülüyorum tabii..öğlen öyle bi yedim ki patlamak üzereyim:KK39:

soruna cevap değil ama ben başka bişey söylemek isterim ,hangi diyette bu kadar tok olup ayda 6 kilo verilir canım.zaten sağlıklısı ayda 4-5 kilo değilmi.bence harika gidiyorsun.toplamda bakınca bizde ortalama o kadar veriyoruz.

Evet Berkmine cim hangi diyette bu kadar tok olunuyor çok doğru bir saptama.... Benim de çoğumuz gibi midem kapandı sanki, hiç acıkmıyorum vs. Ama bazı akradaşların hemen hergün 100-200 gr kaybettiklerini duyunca biraz üzülüyorum kendim için.. Bakalım artık. Ama iyi gittiğimi söylemenize sevindim, morallerim kabardı:-))):KK71:

X