- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Kızlar ya ben bırakmanın eşiğine geldım çok korkuyorum
dayan dayanman :) lazım bırakma kendini bugün bende çok gel git yaşadım ama devam bozmayacağım inşallah
haa bu arada bugün 1 hafta aradan sonra wc ye çıkabildim.
Tabi eczaneden aldığım ilaçla.
efulimm niye yorulayim canim ya hem cevap vermemek ne demekbu arada yeşil kahve nedir cnım? ben hiç duymadım da? kusura bakma seni yoruyorsam. istersen cvp vermeyebilirsin?
immmmdatttt 5 . gün atak yaptım 2 kilo yada su gitti. seyir döneminin 4. günündeyim sporda yapıyorum çok da yemiyorum tuvalet sorunumda yok ama 4 günde 3 defa spor yaptım veee sonuç gram bile vermemişim almışımmm..
ne ilacı ya bende cıkamıyorum 3gün oldu
kızlar bana seyir evresine örnek günlk bi menü verebilirmsnz . :) rica etsem.
ben şöyle anladım şimdi 1 gün sebze bir gün et tavuk mu tüketiyoruz. yoksa ikisini karıştırabiliyormyz.
birde seyir evresinde meyve , şeker ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz. ve son sorum siyah çay serbestmi. ben içmedim atak evresini yapıyorum kararsız kaldım içmeyim dedim.
kızlar bana diyetisyen vermişti onu belli süre kullanınca alışkanlık yapıyor ve mide bulantsı yapıyor zaten yan etkilerinde yazıyor mide bulanıtsı belki herkes de olmas magnes bilmem ne gibi bişedi adı. bence onu kullanmak yerine bir günlk diyeti bozup hoşaf yada daha masum şeyler tüketsek :S kötümü olur.
1 gün yediğinle aynı sadece protein 1 günde şuan yediklerine ek sebze ekliyorsun ben özellikle yemek yapmıyorum çiğ salata türü ekliyorum sebze haşlamaları falan yapabilirsin yada ne bileyim ıspanak falan meyve ihtiyacını goji berry le şekeride tatlandırıcıyla hallediyorum çay kahve liğt içecekler serbest
yani yine tavuk balık yiyorum yağsız peynir yoğurt süt ama bunlara ek sebzede yiyebiliyoruz anladım peki yasak sebzeler meyveler ? siyah çay yasak diye okumuştum sanki
kbkma çopk soru sordum
verde cim splanta dedigin sey ne
yada diger bir adi varmi
yumurta diyette oldugu icin zarari olucagini sanmiyorum ve iyi bir fikir
ben bu diyetle ne kacamaklar yapiyorum yinede veriliyor
Kızlar ya ben bırakmanın eşiğine geldım çok korkuyorum
ne ilacı ya bende cıkamıyorum 3gün oldu
haa bide forumda paşka bi topikte okumuştum doğadan form kayısılı çok işe yarıyormuş bağırsakları çalıştırmada. dün ondan da aldım hapı içtim arkasına onu da içtim. yarım kilo çıkarmışım anlaşılan bugün 500 gr eksik geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?