Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

biraz önce yulaf kepeğinden kurabiye yaptım güzel oldu tam kurabiye gibi olmuyor tabi ama tadı güzel oldu

tarifi

2 çay kaşığı kabartma tozu

6 kaşık yulaf kepeği

5 yemek kaşığı yoğurt

2 yumurta

2 yemek kaşığı granül splenda ( biraz artırılabilir çok tatlı olmadı )

muffin kalıbında pişirdim hamur biraz cıvık olduğu için elle şekil verilemiyor

180 derece önceden ısıtılmış fırında 35 dk pişti

3 gün yerim artık 6 kaşık kepek kullandığım için

yabancı sitelerde yulaf kepeğinden ekmek tarifleri görmüştüm onlarıda deneyeceğim deneyince yazarım güzel olursa

fransadan gelen kepekle yaptım buradan alınanlarla nasıl olur bilemiyorum

Son düzenleme:
valla bu gidişle ithalatını yapmaya başlıcam meslek edincem kendime bu işi

valla kepeğim cok uzaklardan geldi zaten azda kıyamıyorum kurabıye yapmaya

kislar bu diyeti ben dogum kilolarimi vermek icin iki yil oncede yapmistim kisa surede verdim kilolari
77 den 60 kiloya indim
uzun suredir acayip istahim vardi yedim yedim ve 65-66 ya ciktim
8 gundur yine bu diyete basladim suan 62 kiloyum boyum 169
kalan iki kiloyuda vericem insallah atak suresini 5 gun yaptim ve kacamaklarmda oldu tabi
ben kirmizi et hic yemedim diyebilirim tavuk balik hindi eti yedim ve en cokta yogurt yedim
dikkatimi ceken burda okudugum yulaf kepegi hakkinda yazdiklariniz
ben fransada yasiyorum ve burda yulaf kepeginin paketi 1.30 euroya satiliyor ve tadi gayet guzel
internetten cok pahaliya satiliyormus demek
tanidiklariniz varsa yurtdisindan siparis verin
herkese kolay kilo vermeler

Son düzenleme:
ne kadar kısa bir sürede 17 kg verdin canım ve daha yeni yeni mi aldın bu son kilolarını?
evet okuduğun gibi maalesef yulaf kepeği yüzünden türkiyede çekmediğimiz dert kalmadı. herkes ayrı bişi satıyo ve pahalı satıyor.

Kabul Türkiye'de satılan kepek saman gibi( gibi fazla bence saman) ama;yurtdışında tanıdığı olmayanlar ya da ebay hesabı olmayanlar için kötüden hallice alternatif, ne yapacaksın koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman derler...ama ben kişisel olarak koruma evresi de bitince kepek falan görmek istemiyorum! (kendimi inekten hallice hissettim bu kepeği yerken )

Son düzenleme:
efulimmm ben iki ayda 17 kilo verdim
son aylarda ise butun gun abur cubur yedim durdum ve 5-6 kilo aldim elbiselerim dar elmeye baslayincada yine bu diyete dondum ve ilk bes gunde 3 kiloya yakin gitti
ben hic sporda yapmadim ve kabizlik problemi icinde

sabahlari altin cilek yedim ama burda kurusu yok ben tazesini yedim yada kuru erik oda iyi geliyor
cok dikkat etmediim halde bugun 9cu gunum ve 4 kilo kadar vermis oldum
bir 3 gun daha atak yapmayi dusunuyorum kalan iki kilom icin
yulaf kepegide umarim en kisa surede tryede kolayca bulunanabilir hale gelir

vay be takdire şayan bi başarı, 2 ayda 17 kilo. peki bişey daha sormak istiyorum. kilo verdikten iki ay sonra bu son kiloları alana kadar kitapta dendiği gibi 1 günlük protein dietini yaptın mı hep? bu iki sene zarfında hep çok mu dikkat ettin, yoksa serbest mi takıldın?

canim iltifatin icin saol ama bence dogum kilolari kolay gidiyor ondan cabuk verdim
ve ben kilolarimi verdikten sonra bir gunluk diyeti hic yapmadim ve hic dikkat etmedim etseydim zaten 5 kilo almazdim bu aldigim 5-6 kiloyuda su son 6-7 aydir aldim cikolata duskunuyum borekler astalar hic cekindemeden yedim olacagi buydu
ve ben birde iki gunluk detox diyetinide yapmistim elma diyetinide birkac gun denedim ama veremedim dukan diyetiyle cok kolay veriliyor

desene benim işim zor, ben hamilelikte az aldım 3 kg. kadarcık. çünkü kilolu hamile kaldıydım. 2002 yılında 53-55 kg olan ben 2007 yılında birkaç sağlık problemi ve engin olarak açılan iştahım sayesinde 83 kg ile hamile kaldım. 2007'den bu yanada birkaç diyetisyene rağmen kilo veremedim istediğim gibi. 87,5 ile diyetisyene giden ben 81,7 kg'yi 3 ayda zor gördüm. ve bir gece haber sayfalara bakarken, kraliçe elizabeth'in torununun nişanlısının bu rejimi yaptığını okudum. o gece kitabı netten bulup sipariş verdim. 3 gün sonra rejime başladım. yaklaşık 35 gün oldu ve arada kaçamaklarla 4700 gr oldu. şuanda 77 kg. yum. diyetisyenle bu kadar kısa sürede veremezdim. ve gece açlıktan uyuyamıyordum. ama şimdi sanki herzaman tokum. açlıktan değil, sıkıntıdan yada tatlı ihtiyacından arada uffacık kaçamaklar yapıyorum maalesef...ama kararlıyım allah'ın izniyle.. ama pierre dukan'ın sayfasında ideal kilom en az 64 olmalıymış. yani 2002 yılındaki kilolarım hayal. neyse bir insem şu 64'e ve en az bir sene koruyup, tekrar hamilelik düşünüyorum.kızıma 1 tanecik daha kardeş istiyorum. sonra tekrar dukan diyeti... off ömrüm pierre dukan la geçecek artık sanırım

arkadaşlar selam,
tatlı niyetine beze deneyeyim diyorum.hani yumurta akı ve sekerle yapılan beyaz renkli olanları diyorum.şeker yerine splanda kullansam diyorum.aslında yulaf kepeğini tüketmek için kurabiye yapıyorum tadını seviyorum.değişiklik olsun diye beze deneyeyim diyorum:)

ne dersiniz olur mu?

efulimm insallah en kisa zamanda kilolarini verip kizinada bir kardes getirirsin
her insanin bunyesi farkli canim seninde tum kilolarini vericegine inaniyorum 77 kilo oyle cokta degil zaten bu diyetlede dedigin gibi aclik hissedilmiyor bol su icincede mide doluyor ben gunde iki bardak yesil cay ve yesil kahvede iciyorum onlarin da faydasi var birazda yuruyus yapabilirsen illaki kilolarindan kurtulursun insallah
bende onceleri 45 kiloydum kilo almak icin delirirdimde alamazdim evlendim iki cocugum oldu anca 49 kiloya ulasmistim ama kilo almayi kafama koymustum aylarca ugrastim ve sonunda 60 kiloyu gordugumde dunyalar benim olmustu
deli ben diyorum simdi aldimda ne oldu
ilk zamanlar cok sevinmistim ama sonralari baktim dikkat etmesem aliyorum
3cu dogumdan sonrada surekli almamaya ugrasiyorum metobolizmami kendim bozdum keske yine 40li kilolarda kalsaydim diyorum zaten dogum derken yas derken kilo aliniyormus
ama sunuda soyleyeyim kilo almak vermekten daha zor
ben 10 kilo alabilmek icin tum gun yedim durdum nerdeyse bir yil surdu alabilmek
ama 10 kiloyu verebilmek 1 -1.5 ayda verilebiliyor

verde cim splanta dedigin sey ne
yada diger bir adi varmi
yumurta diyette oldugu icin zarari olucagini sanmiyorum ve iyi bir fikir
ben bu diyetle ne kacamaklar yapiyorum yinede veriliyor

evet almanın daha uzun sürdüğünü duymuştum. sen ne güzel çocuk işini bitirmişsin. ne mutlu sana, allah sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarınla sana inşallah..
hayat hikayen benim karşı komşumun kızına çok benziyor. ailen yani annenle baban türkiyede mi?
onun kızıda fransada yaşıyor. tesadüflere çok inanırımda..
bende 2002 yılında mide kanaması geçirdim. sonra gördüğüm 6 aylık bir tedavi metabolizmamı altüst etti. sonra böbrek ameliyatı, kadın hastalıkları derken, al ha babam kiloları..şimdide uğraş vermeye. inşallah 642ü çok kısa sürede görürüm yürüyüş yapabilsem. kızıma anaokulu bakıyorum. onuda hayırlısı ile göndersem okula daha çok şey yapacağım kendim için inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…