• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya bence olay doktorda bitiyor herşey onun sanatına kalmış =)) ben adanada prof dr metin yavuz a oldum (4.500) acıbademde 2 gece yattım (2.500) 1 gece yeterli doktor çık dedi ama ben korkak olduğum için istemedim. şuan dikişler normal yani meme başı yeterince kaynadı gibi tabi çok istiyor daha ama en uzun iyileşen en altmış. benimki 75 d idi. şuan 75 b giyiyorum inanılmaz sarkıktı pörtledi çıktı taştı düzeltme derdinden kurtuldum evlenmeme en azından çocuk doğurmama 10 sene vardr bnce :D ozamana kadar onları idare etmek istemedim açıkcası. bikini bulmak her ay sırtı genişledi yeni sütyen almak çok zordu
Ee bayağıda tuzluymuş yaw. ben 1 çocuk doğurdum, ikinciyi doğurup, hamilelik kilollarını verdikten sonra düşüneyim bariiii. tabii kağıt gibi yapışmazlarsa kaburgama o zamana kaddar.. :43:
yani en az 2- 3 senem var

ben 5 + 5 yapıyorum ama önerilen 1 + 1 bir süre sonra kilo verme oranları eşitleniyormuş alıştığım için öyle devam ediyorum yemeklere yağ konmuyor ben zaten genelde çiğ olarak tüketiyorum yasak sebzeler bezelye patates enginar pirinç bakla nohut mısır mercimek börülce ayrıca avakoda da yasak

birde bende pişirme spreyi var yemek yapacaksam kavurmak için onu kullanıyorum ızgara da falanda kullanıyorum bu pişirme spreyleri daha önce lome markasıyla türkiyede satılıyordu artık yok o yüzden ebaydan sipariş ettim büyük rahatlık 0 kalori ve çok az sıkmak yetiyor
canım sen istanbulda mı yaşıyorsun? yurtdışından verdiğin siparişler ne kadar sürede eline ulaşıyor? ve kargo tuzlu olmuyor mu?

canım sen istanbulda mı yaşıyorsun? yurtdışından verdiğin siparişler ne kadar sürede eline ulaşıyor? ve kargo tuzlu olmuyor mu?

evet istanbuldayım ben çok alışveriş yapıyorum yurtdışından ama en geç fransadan geliyor nedense bazen amerikadan istediğin şey 2 3 günde elinde olurken fransa birkaç hafta sürebiliyor kardeşimin fransadan yolladığı yaklaşık 10 günde geldi daha önce yolladıklarında 3 haftayı bulduğu oldu dukandan sipariş ettiğimde ayın 2 sinde postaya verildi 19 unda istanbul dağıtım merkezine gelmiş ama bana halen ulaşmadı kargo dukanın sitesinde pahalı bence 30 euroluk ürün alıp 48 euro kargo ödedim ebayda daha uygun fiyata gördüm bundan sonra oradan alırım kardeşim arabayla gelirse yaza artık ona sipariş verip stok yapacağım

kontrollü protein tüketildiğinde bir sakıncası yok zaten sebzede yiyoruz yediğimiz şeylerin içinde belirli miktarlarda karbonhidrat mevcut ayrıca yulaf kepeğindede karbonhidrat var zaten içniz rahat olsun dr ada sordum ayrıca halsizlik hissedenler yada içi rahat etmeyenler vitamin kullanabiliyor dukanda diyor zaten vitamin takviyesi yapabilirsiniz diye dr bana multivitamin kullanabilirsin dedi

evet haklısın.. zaten yulaf kepeğini sipariş verdim gelsin çok lezziz, muhteşem tarifler çıkarıcam:))

evet istanbuldayım ben çok alışveriş yapıyorum yurtdışından ama en geç fransadan geliyor nedense bazen amerikadan istediğin şey 2 3 günde elinde olurken fransa birkaç hafta sürebiliyor kardeşimin fransadan yolladığı yaklaşık 10 günde geldi daha önce yolladıklarında 3 haftayı bulduğu oldu dukandan sipariş ettiğimde ayın 2 sinde postaya verildi 19 unda istanbul dağıtım merkezine gelmiş ama bana halen ulaşmadı kargo dukanın sitesinde pahalı bence 30 euroluk ürün alıp 48 euro kargo ödedim ebayda daha uygun fiyata gördüm bundan sonra oradan alırım kardeşim arabayla gelirse yaza artık ona sipariş verip stok yapacağım
benimde hollandada yaşayan kuzenim var, bari ona sorayımda bulursa oda bana göndersin. benim pişirme spreyinide bulmam lazım, makrolarda migroslarda da yok mu? sen diyene kadar dikkatimi çekmiyodu. bakmam lazımda..

nasıl yani kafam karıştı şimdi benm..gittigidiyordan alınan yulaf kepeklerini yemeyelimmi? zaten zor yemesi ama tok tuttuğu bi gerçek :44:

ben oradan hem kepek diye sattıklarından hemde kepekli undan aldım kepekli un zencefil de satılanla birebir aynı kepekte resmen saman gibi şüphelendiğim için 1 2 kez kullandım bugünde orijinali elime geçince direk çöpe attım hiçbir alakası yok fransadan gelenle eğer sipariş ederseniz sizde görürsünüz aradaki farkı

benimde hollandada yaşayan kuzenim var, bari ona sorayımda bulursa oda bana göndersin. benim pişirme spreyinide bulmam lazım, makrolarda migroslarda da yok mu? sen diyene kadar dikkatimi çekmiyodu. bakmam lazımda..

migrosta önceden vardı ama artık yok çok aramama rağmen türkiyede alternatif ürün bulamadım ben migrostan alıyordum 2 yıl önce falan artık ebaydan pam markalı spreyler var ondan alıyorum

bende almanyadakı arkadasımdan ıstedım zencefildekiyle alakası yok orjinali kesinlikle cok leziz ama 2 paket yollayabildi mayısda kendi gelicek 4 -5 paket istedim umarım elimdeki mayısa kadar yeter :27:

ben oradan hem kepek diye sattıklarından hemde kepekli undan aldım kepekli un zencefil de satılanla birebir aynı kepekte resmen saman gibi şüphelendiğim için 1 2 kez kullandım bugünde orijinali elime geçince direk çöpe attım hiçbir alakası yok fransadan gelenle eğer sipariş ederseniz sizde görürsünüz aradaki farkı

pul pul görüntüsü olanı alacaksınız

örnek linkte var
Son D'avoine Bio - Regime Minceur Transit Tonique 3 KG - eBay (item 320646880160 end time Feb-22-11 06:01:16 PST)

döviz hesabı gerekmiyor paypal a üye olunca alırsınız

bu linktekine baktım ama türk lirayaklaşık 54 tl yapıyor kargo hariç..bu bu kadar pahalı bişe mi? birde Bergin Nut Company Oat Bran Packages 6 - 32oz. Packs - eBay (item 320651062771 end time Mar-02-11 20:35:36 PST) var bu biras daha uygun mesela bu aynı şey mi?

ya da bu Bob's Red Mill Organic Oat Bran Hot Cereal, 4 -18oz. - eBay (item 320651517431 end time Mar-03-11 20:22:49 PST) :26:

bu linktekine baktım ama türk lirayaklaşık 54 tl yapıyor kargo hariç..bu bu kadar pahalı bişe mi? birde Bergin Nut Company Oat Bran Packages 6 - 32oz. Packs - eBay (item 320651062771 end time Mar-02-11 20:35:36 PST) var bu biras daha uygun mesela bu aynı şey mi?

ya da bu Bob's Red Mill Organic Oat Bran Hot Cereal, 4 -18oz. - eBay (item 320651517431 end time Mar-03-11 20:22:49 PST) :26:

benim verdiğimı linktekinin gramajı 3 kg 500 gr mlık paketler genelde 4 euro civarı fiyat normal sizin verdiğiniz linktekilerde aynı ürün örneklendirme olsun diye verdim linki kargosu diğerlerine göre daha ucuzdu benim baktıklarım arasında belki daha uygunlarıda vardır bakmak lazım sizin verdiğiniz linkteki kargolar çok pahalı

fransızcada Son D'avoine fransa ebaya da bakabilirsiniz

Son düzenleme:
bende almanyadakı arkadasımdan ıstedım zencefildekiyle alakası yok orjinali kesinlikle cok leziz ama 2 paket yollayabildi mayısda kendi gelicek 4 -5 paket istedim umarım elimdeki mayısa kadar yeter :27:

bendede şuan 2 paket var 3 pakette yolda bekliyorum yaza kardeşim epey getirir ama buna kalıcı bir çözüm bulmak gerekli 4. aşamada ömür boyu kullanın diyor herhalde bu kadar insan ararken büyük marketler ithal etmeye başlar ya o samanı alıp bide yedim ya hala inanamıyorum kendime hadi öğütme farklı görüntü ondan değişik desek tadınında alakası yok resmen saman aldım ya iyyyy:1: zaten gittigidiyora takmıştım iyice bitti benim için

Back