yeni başlayıp zorlanan arkadaşlar merak etmeyin kısa sürede sıkıntılar geçiyor ilk günler sabahları ekmek yememek meyveden uzak kalmak bana da zor gelmişti offf ya bırakcam galiba bitermi diye söylenip duruyordum ama tartı aşağı indikçe ve çevredekiler ne kadar zayıfladın böyle dedikçe iyice gaza geldim hedefim 60 ken şimdi 55 leri düşünmeye başladım canım tatlı isterse bergamotlu çay içiyorum agzımın tadı degişiyor tatlı istegimde gidiyor zor gibi görünen bu diyet aslında çok basit ve etkili daha önce diyetisyenlere gittiğim zamanlara üzüntüyle bakıyorum 1 hafta gülerek geliyorsam diğer hafta keyfim kaçıyordu harfiyen uymama rağmen böyle bir sonuç alamadım 1 arkadaşım diyetisyene gidip güzel kilo vermişti bende ona gideyim diye düşünürken bir baktım ki kiloların yarısı 1 2 ayda geri döndü o yüzden artık diyetisyenlere inancım yok olaya ticari bakıyorlar sadece nasılsa 1 i gidiyor 1 i geliyor kaygıları yok ya benim gibi kilo veremeyip üstüne alanlar var çevremde yada verdiklerini geri alanlar ben tesadüf buldum bu diyeti ilk çok teredütlüydüm ama şuan inancım sonsuz çevremde kilo problemi olan herkesde bu diyete yöneldi kilo verme arada dursada bazen artsada diyeti bozmayın bir süre sonra düzeliyor tekrar tartı inmeye başlıyıor herkese kolay gelsin