Herkezin basina geliyor uzulme, cunku hayat devam ediyor
Ben diyete basladigindan beri a sosyal oldum misafirlige gitmeye korkuyorum ikramlara dayanamazsam diye
Eve misafir cagirmaya korkuyorum onlara birseyler hazirlamak zorunda kalacagim ve dayanamayip tadina bakarim diye
Avm lerden kaciyorum restoranlarin onunden gectikce canim birseyler ceker diye
Ama nereye kadar boyle devam eder bilmiyorum
Bu diyet icin tas gibi irade lazim, henuz oyle abarti kacamak yapmadim sadece 4 cilek ve 2 meyveli yogurt
Ama kacamak yapan arkadaslara da hic birsey diyemem cok zor bir sinav bu ve biz bu sinavi geceriz
Benim kendimi teselli ettigim bir dusuncem var, zor durumlarimda
Kendime diyorum ki "bu gune kadar yedin her istediginden ,simdi kisitli bir sure icin dayan daha sonra tekrar yiyebilmek icin"
Sevgiler
merhaba sevgili dukaniçeler ben çok uzun zaman sonra aranıza tekrar döndüm ama sizin adınıza sevinerek kendi adıma üzülerek gördüm ki benim br zamanlar dukan diyetine başladığım zaman başlayanlar güçlendirme de ya da bitirmek üzere
:) dukan ile 5 kilo verdikten sonra ani bi kararla kredi çekip meme küçülttürme operasyonu oldum doktorum beraberinde göbek bölgeme liposaction yaptı bu ameliyatın üzerinden tam 4 ay geçti ben 4 aydır yediğime hiç dikkat etmedim ve ameliyatta vücudumdan 3 kg yağ çıkmış olmasına rağmen (60 kg olmam lazımdı ameliyat sonunda) şimdi 67 ile aldım soluğu...sonra ne mi yaptım tabii ki dukan atak 3 günde 64 kiloyu gördüm seyire geçtim doğumgünleri düğünler asker uğurlamaları arkadaş günleri derken bozdum.şimdi 65 kiloyum ve yarın sabah dukana tekrar dönüyorum...hareket etmeyi sevmiyorum yani en azından uzun zamandr böyle...trambolin sipariş ettim bekliyorum gelince inşallah bol bol binicem...kendime hedef bile koyamıyorum...güya yaza düğünüm vardı ağustosa kadar 50 kilo olmak istiyordum...ama sözlümün işleri aksadı şu an işsiz bu durumda evlenemiyoruz ve ben tüm hayallerimden vazgeçtim gelinlikte dahil...zayıflamak için motivasyonda sıfıra indi tabii ki ... bana destek olur musunuz ? size ihtiyacım var çünkü gerçek hayatta sözlümde dahil kimse bana bu kilo olayında destek olmuyor... bu arada boyum 1.55 hani öyle 170 olup 50 ye düşemedm diyenlerinizden de değilim...gerçekten çok sıkıldım kendimden ölsem keşke...hepsi biter...:2:
Canim benim yaa lutfen oyle olsem molsem deme
Dukan diyetinin en guzel yani insani hayata baglamasi, mesela ben doya doya pasta, kek, simit, iskender vb gibi seyleri yemek icin yasiyorum, o gunleri gorebilmek umuduyla yasiyorum. Saka bi yana, seni coook iyi anliyorum
Dugun olayina motive olmussun, cok dogal her genc kizin hayali insan omrunde bir defa yasiyor (istisnalar haric)
ve prensesler gibi gelin olmak icin kendine bir hedef koymussun, zayiflamak
ama dugun olayi iptl olunca ona bagli olan butun hedeflerin de yikilmis bu durumda diyeti devam ettirememen cok normal
Bence kendine yeni hedefler belirle ve diyete bu sekilde asilmaya calis
mesela "ideal kiloma inmeliyim cunku yasim daha cok genc ve ilerde kiloya bagli saglik problemleri yasamak istemiyorum!"
yada "Ideal kiloma inecegim ve nisanlim bana tekrar asik olacak gozlerine inanamayacak, gozlerini benden alamayacak!"
veya " Ideal kiloma inmeliyim ki hamileligim boyuncave sonrasinda rahat edeyim, saglikli bir bebek dunyaya getireyim"
Kendine zayiflamak icin bir suru sebep bulabilirsin ve bunlari bence bir kagida yaz ve onune hedefini koy ve ulasana kadar da vazgecme
Seninle benim sebeplerimden bi kacini paylasmak istiyorum
( Indirim zamanlarinda magazalarda 38-40 beden aninda tukeniyor elimi neye atsam 36 beden ama ben icine giremiyorum, ama 36 beden olduktan sonra kendime neler neler alicam hemde cook ucuza )
(Ben senin kadar genc degilim yas 36 ama 40 ima yada 50ime geldigimden beni goren insanlarin " yaaa kadina bak bu yasta ama hala tas gibi yasini da hic gostermiyor" demesini istiyorum.
Sevgiler