- 6 Mart 2012
- 17.745
- 27.702
- 49
Selam kızlar
Umarım güzel bir hafta olur.. Herkese bol - ler olsun...
Bu hafta daha çok buralara takılmaya çalışacağım.. Motivasyona ihtiyacım varrrr..
Sen gel bakayim buraya ben bi motive edeyim seni
Teşekkürler....
kızlar aç değilim ama başım ağrıyor normal olduğunu biliyorum ama benim bu başağrımın sebebi tatlı neyapcam akşam olsada uyusam
Canim,endiselenme halsizlik,basagrisi dukan diyetinin baslangicinda gorulen tepkiler ama 3 gun icinde yok olacak.bol bol su icmeye calis.sadece diyette degil aciktigimizdada zaten normalde basimiz agrir.vucudun acliga eskiye oranla eksik buldugu beslenmeye verdigi tepki.ama gececek...
Kizlar bugun icime sanki kurt girdi tovbe tovbe.soylemistim berbat bir sekilde grip oldum diye .vitamin yok evde cocuklarin vitamin surubundan icecektim okadar yani.ama keske icseydim.bugun bende diyet falan kalmadi.iyice cildirdim.kendime hakim olamadim.yedikletimi buraya yazmicam yoksa beni kovarsiniz.biraz cok isirik elma sekeri ve mercimek corbasi desem......yuh dediginizi duyar gibiyim.ama 2-3 cig kofte ve caglalardan bahsetmiyorum.bugun resmen doymuyorum.bunlar haticinde kepekli ekmek hakkim bitti 2 bardak sut 3 yumurts 3 but.tabi digerlerinin yaninda ne alaka dimi.pismanmiyim degilmiyim onu bile daha idrak edemedim.kosu marotonunu yeni bitirmis nefes nefese bir atlet gibiyim su anda.nirmalde bugun pro gunumdu.bunlari niye yazdim.sizden ne yazmanizi bekliyorum onu bile bilmiyorum .tek bildigim.su andan itibaren artik birsey yememem gerektigi.yinede bana biraz teselli biraz oneri cumleleri fana olmaz offf noooldu bana booyle yaaaa kizlaaaaaaaaar
ben seni motive etmek isterdim ama soyleyecek soz bulamiyorum.kendi kendine ediyorsun haberin yok.