Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın hatunlar.bildirim

başlangıç=14 şubat 2013
başlangıç kilo=79.6
geçenhaftaki kilo=74.2
bu haftaki kilo=74.9
fark=+700
boy=160

üzgünüm neden böyle oldu bilemiyorum.tüm hafta çektiğim kabızlık yüzünden.oysa düzenli sporumu yaptım diyetimide yaptım.burada herhalde enzor kilo veren olacağım.herhalde sadece seyir 1 sene sürecek.bu rekor olacak.neyse olsun varsın.ben pes etmiyeceğim.milet 4 ayda 20 kilo verip gidiyor ben 2 ayındayım daha4-5 kilolardayım.ama böyle olacağını biliyordum.geçensenede aynısı olduğu için pes etmiştim.diyeti bırakmıştım.bu sene bırakmak yok.

başlangıç tarihim : 21.03.2012
başlangıç kilom : 70.5 kg
hedef kilo : 60
geçen hafta kg: 57,8 kg.
güncel kg :58,00 kg

fark +200

haftasonu kaçamakları ve dün akşamki tatlı krizi :KK43:
ayyy dely cim boyumu yazmamışım 1,68 cm

Tamam canım, boyunu da yazdım ama sen hedef kilonun altında mısın, yoksa yanlış mı yazdın?

Emeğin için şimdiden teşekkürler
Başlangıç kg:74.400
geçen hafta kg;62.200
Bu hafta: 61.600
Fark: -600 gr
Verdiğim 100 gr için bile çok mutlu oluyorum.Bu hafta dilerim herkes çok mutlu olur.:KK16:
Oh oohhh!! :21: Mutlu olun tabi yaa :) Bahar geliyor, inceliyorsunuz, tril tril elbiselerle salına salına, sağlıklı sağlıklı gezeceksiniz inşallah!! 100 gr'ın bile önemi var :nazar::nazar:
Bu arada sen hedef kilonun altında mısın :) Güçlendirmeye geçecek misin? Hedef kilona 62 yazmışım.

başlangıç=14 şubat 2013
başlangıç kilo=79.6
geçenhaftaki kilo=74.2
bu haftaki kilo=74.9
fark=+700
boy=160

üzgünüm neden böyle oldu bilemiyorum.tüm hafta çektiğim kabızlık yüzünden.oysa düzenli sporumu yaptım diyetimide yaptım.burada herhalde enzor kilo veren olacağım.herhalde sadece seyir 1 sene sürecek.bu rekor olacak.neyse olsun varsın.ben pes etmiyeceğim.milet 4 ayda 20 kilo verip gidiyor ben 2 ayındayım daha4-5 kilolardayım.ama böyle olacağını biliyordum.geçensenede aynısı olduğu için pes etmiştim.diyeti bırakmıştım.bu sene bırakmak yok.
Merak etme ben senden azimliyim bu konuda :KK70: Benim 1 sene oldu bile :)) Bugün tartılmadım ama hala 60 kilo olduğumu sanıyorum :)) Yaşam tarzım oldu seyir :p İnsan alışıyo, üzülme :KK70: :KK53::KK1:

Tamam canım, boyunu da yazdım ama sen hedef kilonun altında mısın, yoksa yanlış mı yazdın?

Oh oohhh!! :21: Mutlu olun tabi yaa :) Bahar geliyor, inceliyorsunuz, tril tril elbiselerle salına salına, sağlıklı sağlıklı gezeceksiniz inşallah!! 100 gr'ın bile önemi var :nazar::nazar:
Bu arada sen hedef kilonun altında mısın :) Güçlendirmeye geçecek misin? Hedef kilona 62 yazmışım.

Merak etme ben senden azimliyim bu konuda :KK70: Benim 1 sene oldu bile :)) Bugün tartılmadım ama hala 60 kilo olduğumu sanıyorum :)) Yaşam tarzım oldu seyir :p İnsan alışıyo, üzülme :KK70: :KK53::KK1:

cidimisin arkadaşım.neyse moralim düzeldi.azmine hayran kaldım.birsene demek.bende sabrederim ne yapayım sabrın sonu selametir:KK52::KK52:

öyle görünüyo valla.bu arada nerde yaşıyosun bizim buralara benziyo tariflerin:))

5 senedir kırklarelindeyiz.ama yaza taşınıyoruz.kızın işebaşlıyacağı yere gideceğiz.eşimin tayinini oraya yaparlarsa çalışacak yoksa emekliyiz tatlım.burası bulgar sınırı olduğu için dağlarda yaban domuzu çok.vursalarda bitmiyor.eşimle beraber balığa gitiğimiz derenin oraya iniyorlarmış.dağlı ve ormanlık bir bölge ormanlarda sık.köylülerde şikayetçi ama doğa bu neyapacaksın.

bugün safpreteyin günüm.dün epey sebze tüketim.bugün ete devam.dün kırmızı et yedim.buğün tavuk tüketmeyi düşünüyorum.ama balıkta olabilir.bakalım spordan sonra pazara çıkar bir bakarım.hangisini canım çekerse alırım.burda tavukçum var kızarmış tavuk satıyor.kızarmış tavukta yarım kilo gelmez ama enazından beyazeti çok.ben yiyince benimkilerde istiyor.biriyer biribakar olmuyor.önceleri bu kızarmış tavuklar azıcık iri oluyordu.şimdi abartmışlar sanki tavuk deyilde minicik kuş pişiriyorlar.tavuğun kanadını falan alıyorlar.nneyse zaten ben beyaz etini yiyebilirim.bağırsak problemi yüzünden kepeğe buğday kepeği ekledim.ama hala karnımda gazdan başka birşey yapmıyor.neyse böyle devam edeyim.eni sonu çözülecek

kasap yada marketlerde satılan bu kızarmış tavuklar bize serbest mi yiyebilirmiyiz onu. geçenlerde kızartan kişiye sordum bunların kızartılma işlemine yag falan ekliyormusunuz diye yok abla o dönerek kendi yagında kızarıyor fazla yagıda bak eriyip tepsiye dökülüyor dedi ama ben bilmedigim ve emin olmadıgım için alıp yiyemedim. serbetmi yiyebilirmiyiz.

Merhaba dukanın güzelleri, dün akşam balık da yememe rağmen bugün - göremedim tartıda. Ama olsun bikaç günü birden gidecek biliyorum (öyle umuyorum yani)

Dely'cim bu da bildirimim şimdiden ellerine sağlık:
Başlangıç tarihi: 11.03.2013
Başlangıç kilo: 80
güncel kilo: 73.6
Hedef kilo: 56
geçen hafta: 74.5
boy: 1.64

Bir haftalık değişim -900 :nazar:

Başlangıc tarihi : 20 şubat 2013
Başlangıç kilo : 67 kg
Geçen hafta : 61.9 kg
Güncel : 60.8 kg
Hedef : 55 kg
Boy : 1.62 cm

Günaydın kızlar bol eksili bi bildirim günü olur umarımm:KK16: duraklayanlar ve artılarda olanlarda üzülmesin eninde sonunda hepsi gidecek nasıl olsa:KK8: Delycim şimdiden eline emeğine sağlık :KK54: bende bi geçmişe göz atıyım:126:

sabah kahvaltısı ile öğle yemeğini birleştirdim.1 kivi yedim.közpatlıcanla yoğurdu karıştırdım.onuda yedim.şimdi naneli limonlu yeşil çayımı içiyorum.akşamı düşünmedim.planlıyorum sonra bambaşka birşey yapıyorum

kasap yada marketlerde satılan bu kızarmış tavuklar bize serbest mi yiyebilirmiyiz onu. geçenlerde kızartan kişiye sordum bunların kızartılma işlemine yag falan ekliyormusunuz diye yok abla o dönerek kendi yagında kızarıyor fazla yagıda bak eriyip tepsiye dökülüyor dedi ama ben bilmedigim ve emin olmadıgım için alıp yiyemedim. serbetmi yiyebilirmiyiz.

dönerek pişen tavuk yağsız pişer.mangal gibi.derisini yemiyorsun.beyaz etini yiyebiliyorsun.ben gerçi budunuda yiyorum.ama mecbur kalırsam.kurtarıcı oluyor.birde kızarırken yağıda akıp gidiyor.

merhaba kızlar ,bildirimim

geçen hafta 85.1

bugün 84.6

giden 500 gr:KK34::KK34:

akmasada damlamış ,:KK51::KK51: spor yoktu bu hafta artı bir kaçamak yaptım ondan oldu sanırım,neyse bu hafta daha sıkıya almam lazım:KK1:

Son düzenleme:
dönerek pişen tavuk yağsız pişer.mangal gibi.derisini yemiyorsun.beyaz etini yiyebiliyorsun.ben gerçi budunuda yiyorum.ama mecbur kalırsam.kurtarıcı oluyor.birde kızarırken yağıda akıp gidiyor.

Süpersin. Bana süper bir haber verdin. Çok öpüyorum seni.:KK16::KK16::KK16:

merhaba bende 2 ay süreyle dukan diyeti yaptım yulaf kepeğini toplasak 3 - 4 kere ancak yemişimdir hiç sevmedim yemedim de ama kilo kaybıma olumsuz bir etkisi olmadı ama ben arada sırada meyve yedim ya da kuru kayısı kuru üzüm

Teşekkür ederim canım... Benim de kilo vermem biraz yavaş, yulaf kepeği fazla yemediğim için oldu diye düşünüyodum, bir şekilde düzene sokmam lazım galiba. Ben hiç meyve yemedim bir aydır ama kuru meyve birkaç kere yedim.

merhaba kızlar ,bildirimim

geçen hafta 85.1

bugün 84.6

giden 500 gr:KK34::KK34:

akmasada damlamış ,:KK51::KK51: spor yoktu bu hafta artı bir kaçamak yaptım ondan oldu sanırım,neye bu hafta daha sıkıya almam lazım:KK1:

mrb canım, biz aynı kiloda başlamışız dukana, ve şu anda benim kilom da 84.6, sen ne kadar zamandır yapıyosun?

quote_icon.png
stajer06 kullanıcısından alıntı
iyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah
bir kaç sorum var kızlar 2 haftada bir adet oldum ben hiç böyle olmazdım bugun asıl olmam gereken günlerdi zaten ama ben 2 hafta önce olunca bu ara olmam diye düşünüyordum ama yine oldum hadi gecen ay antibiyotik aldım ondandir dedim ama bilmiyorum sizce normalmi:18:

bir de benim vermem gereken 2 kilo kaldı hemen hemen haftada bir kursdaki arkadaşlarla gün yapıyoruz ve bana sen çok zayıfladın zararlı dukanın etkileri falan derken başlıyorum yemeye mazallah gidiyo kilo almıyorum ama duraklamadayım bu ay her çarşamba yaşıyorum arkadaşları seviyorum iyi niyetli olduklarını düşünüyorum ama bir yandan da şu 2 kilomun gitmesini istiyorum ve artık 3. evreye geçmek istiyorum en azından ödül öğünlerimi o güne getiririm, ama veremedik 2 kiloyu sizce ne yapmalıyım gitmesemmi güne ev hanimi olarak tek eğlencem, gideyim yok derim dedim bugun yedim yemeğimi gittim ama ye ye ye zaten ipler kopmaya müsait bilemedim :KK17:

yardım edin yol arkadaşlarım:18:

ablalarım yardım edin ben arada kaynamayayım :KK43:

Selam arkadaşlar.

Dely canım şimdiden ellerine sağlık. Ellerin dert görmesin.

Başlangıç tarihi : 06.03.2013
Başlangıç kilo :69
Hedef kilo :52
Boy :1.58
Geçen hafta :62.1
Güncel :60.5

Benim bu hafta içi regl olmama gerekiyordu ama olmadı.:KK50: acayip derece şişim karnım çok agrıyor ama birşey yok. Normal mi?:18::18::18:

başlangıç=14 şubat 2013
başlangıç kilo=79.6
geçenhaftaki kilo=74.2
bu haftaki kilo=74.9
fark=+700
boy=160

Canim bence yediklerini bi gözden gecir. Yeterli protein aliyormusun? Sebze günlerinde sebzeyi abartiyormusun? Sebze günlerinde sadece bir ögünde sebze yemeyi dene, ve bu ögünde protein miktari yine fazla olsun.. Bide yogurt... Ahh yogurt :KK1: ben yogurt tükettigimde ciddi duraklama yasiyorum (bu haftada fazla tükettim). Iki günde bir yemeyi dene..
Aklima baska birsey gelmiyor, sadece yediklerini iyicene gözden gecir canim.. Cünkü bir sene seyir cekilmez, arti hicte saglikli olacagini sanmiyorum.. (Birde benimki bir yil sürermis :KK1::KK1: Allah korusun :KK53: )
Bide bol su icmeyi unutmayalim :KK52::KK52:

Bende hasta oldugum icin yürüyüsü baya ihmal ettim :KK47: ama harbiden bi kendime gelemedin :2:

quote_icon.png
stajer06 kullanıcısından alıntı
iyi akşamlar kızlar herkes iyidir inşallah
bir kaç sorum var kızlar 2 haftada bir adet oldum ben hiç böyle olmazdım bugun asıl olmam gereken günlerdi zaten ama ben 2 hafta önce olunca bu ara olmam diye düşünüyordum ama yine oldum hadi gecen ay antibiyotik aldım ondandir dedim ama bilmiyorum sizce normalmi:18:

bir de benim vermem gereken 2 kilo kaldı hemen hemen haftada bir kursdaki arkadaşlarla gün yapıyoruz ve bana sen çok zayıfladın zararlı dukanın etkileri falan derken başlıyorum yemeye mazallah gidiyo kilo almıyorum ama duraklamadayım bu ay her çarşamba yaşıyorum arkadaşları seviyorum iyi niyetli olduklarını düşünüyorum ama bir yandan da şu 2 kilomun gitmesini istiyorum ve artık 3. evreye geçmek istiyorum en azından ödül öğünlerimi o güne getiririm, ama veremedik 2 kiloyu sizce ne yapmalıyım gitmesemmi güne ev hanimi olarak tek eğlencem, gideyim yok derim dedim bugun yedim yemeğimi gittim ama ye ye ye zaten ipler kopmaya müsait bilemedim :KK17:

yardım edin yol arkadaşlarım:18:

ablalarım yardım edin ben arada kaynamayayım :KK43:
Dukanda adet düzensizligi normal canim, insallah yakinda düzelir :KK19:
Eger günlerde kendini koruyamiyorsan, ki yazdigindan anladigim bu, kesinlikle gitme canim.. Ufacik bir zevkin diyetini bozmasina izin verme emiiii..:KK19:

mrb canım, biz aynı kiloda başlamışız dukana, ve şu anda benim kilom da 84.6, sen ne kadar zamandır yapıyosun?

23 mart da başladım canım ,aslında bu benim 2. başlangıcım,daha önce yaptım kasım ayında 8 kg verdim,şimdi yine başladım 89 ile başladım 23 martda şimdi 84.6 allah bereket versin iyi gidiyor şimdilik bakalım:KK16::KK16:

Selam kızlar umarım benim gibi üzgün değilsinizdir.
Başlangıç:8 mart- 101.2kg
geçen hafta: 95.1kg
güncel: 95.3kg
boy:1.72

pazar günü 93ü görmüştüm ama hem mensin etkisi hem bu haftaki doğum günü partilerim umarım mens bitimi sevindirici olur.
Iş yerimde 3 çayı yapıyorlar bütün marketin aburcuburları bizim oturduğumuz odada resmen sınava alıyolar beni. Mesai bitimi çok zor geliyor kızlar çok zor

Neti buldukça yazıyorum. Belki kızıyorsunuz gelmiyor yazmıyor diye ama kızmayın. Burda bildirim yapcam diye eteklerim tutuşuyor inanın. Tel den olduğunca takip ediyorum ama yazamıyorum hafıza dolu deyip kapatıyor telefon:KK43:(

X