- 11 Şubat 2013
- 458
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen aslında en güzel yolunu bulmuşsun canım evet 6 kilo fazla ve dediğin bölgelerdeki fazlalıklar için o kural uygulanıyor. Ama sen yine normal beslenme şeklini çok abartma. Biraz kalori hesabı yapabilirsin mesela o zamanda Allah kolaylık versinnn
pilavımı koydum salata malzemelerimi yıkadım.yumurtalarımı suya kırdım.çılbır yapacağım.şimdide kırmızı meyve çayı içiyorum.yogurda sarımsak koyup yumurtanın üzerine öyle koyarım.birde nane ve ırmızı pulbiber serper yerim.geçengün hoş oldu şimdide birşeyler pişirecek halim yok.kurtarıcım olur.
Wispercım erimeyen çikolata tarifi vardı. Çikolata donduktan sonra fırınlıyosun 15 dk kadar sonra biraz kurutuyosun hemen çıkarmıyosun fırından, böylece çikolataların erimiyor.
günaydın kızlar.ama kasvetli bir hava var.sanki cumartessi günü yaşanan o güzel hava bu memlekette deyildi.ortalık rüzgar ve yağmurdan kırılıyor.bende biraz sonra spora gideceğim.oğluşumda hasta okula göndermedim.spordan sonra
dişçi randevuma gideceğim.evde yapılacak birsürü iş var.pazartesi sendromu yaşıyorum galiba.
yine formda kimsecikler yok.incin top oynuyor.bugün kendi hocamız izinli olduğu için tekvando hocası spor yaptırdı.kızcağız ilkez plates yaptırıyor.farklı yaptırdı.bizi gerdi gerdi düğüm yaptı.bilmediğim gerilme şekilerini öğrendim.ama şuan heryanım ilkez spor yapmış gibi acıyor.birde buna hastalık ağrıları eklenince kıpırdayamıyacak hale geldim.keşke gitmesydim diyorum ama sporda bırakılmazki.temuzdan sonra mecburen ara vereceğim.taşınma telaşı yaşayacağım.öğle yediklerim midemden çıktıktan sonra biraz önce sürünerek mutfağa gitim ve biraz peynirle kepek ekmeğini tabağa koyup yedim.yanına sıcak birşeyler yapsam iyi olacaktı ama bunu yapacak bir hatun yok çevremde.oğluşumda birşeyler yemek isstedi.halbuki öğlen birgüzel yemişti.gelişim evresinde erkek çocukları doymuyor.neyse ona okuldan gelen abla yetişti.sandiviç hazırladı yedirdi.kızın olsun çamurdan olsun derler ya şimdi onu söylüyorum.birşeyler daha yaptıracaktım tenis oynamaya açtı.gençlik sporun tenisi var 3 senedir ona gidiyor.bakalım gitiğimiz yerde tenise bukadar rahat gidebilecekmi.oturduğum şehrin çok eksisi var ancak spor konusunda iyi.çocuklar rahat spor yapabiliyor.oturduğum yerin heryanında spor imkanı var.çok mükemel olmasada en azından var.neyse bataniye altında titremeye devam edeyim.biraz kendimi topladığımda kurufasulye haşladım onu pişireyim yesinler.yanına onlara pilav yapıp yapamıyacağımı bilemiyorum.:2::2:
aaaaa inan çk şaşrdım ben hep kendin yapıyosun snmştım bi de önceki takiplerimde cheescake ini hatrlıyorum çok güzel duruyrdu o nedenle seninkini alayım dedim çk teşekkür ederim tarifler içinCanim benim,cok tesekkur ederim,hemen gonderiyorum adresi alayim
canim inan bana ben evde hic labne yapmadim marketten aldigim extra light labne ile yaptim bu tarifide.ama yapanla arkadaslar var canim.daha onceki paylasimlardan aldigim notu vereyim sana sanirim isini gorecektir.biri activia ile yapiliyor digeri ise peynir mayasi ile..activia ile yapilan:sutu yogurt ile degilde activia ile mayaliyorsun veyogurt olduktan sonrada suzuyorsun .eger daha fazla miktarda elde etmek istersende 2 kasik suttozuda ekleyebilirsin.dedigim gibi ben yapmadim yapan arkadaslardan not almisim.diger tarif ise dukandiyetitariflerim: EV YAPIMI LIGHT LABNE
hosgeldin canim,kilo cevtveli icin su linke bak takilirsan sor yine::http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
normal canim,cunku regl doneminde 1-2 kiloluk artislar gorulebiliyor dert etme...
ne güzel tebrik ederim seni yaklaşık 1 ayda 5.5 kg çok iyi....ben maalasef herkese söyledim daha doğrusu zorunda kaldım çünkü yeme içme konularında ısrarları kesmem gerekiyordu şimdi a dan z ye herkes biliyor ve beklenti yüksek halbuki giden kilo de anca 2 o da belli bile olmuyo şu an 3 -4 gündür durakladım umarım 1 ayda 5 kiloya ulaşırım:18:
Buda benim ilk Dukan Ekmegim...
Esim ac kalmasin diye bu saatte ekmek yaptigima inanamiyorum
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor :125:
Ben diyet için yaptığım çoğu tarifi 2,5 yaşındaki kızımla paylaşmak zorunda kalıyorum. Annesi çabuk kilo versin diye ne görse istiyo prensesim.
Merhaba dukandaşlarım, hafta sonu misafirlerimi ağırladım ve misafirlerim diyetteyim deyince tatlı yerine armut,kivi ve muz getirmişler baktım olacak gibi değil onlar gitmeden güzel bir meyve tabağı yapıp sundum biraz onlar yedi geri kalanını da eşime akşamları çıkarıyorum muzu çok severim eşim benim için ben evde yokken tüketivermiş sağ olsun bir de tabi misafirler için yaptığım börek ve kuabiyelerden artmıştı hemen paket yaptım eşimin bekar arkadaşlarına gönderdim nefsimi zorlamanın alemi yok değil mi sonra benim gibi durakladığını düşünenler ve kabızlıklarına hiçbir çözüm bulamayanlara denenmiş bir öneri sunayım arkadaşlar kesinlikle nar şerbeti için ben bir kupa bardağına 4 kuşburnu+bir yemek kaşığı yeşil çay+bir yemek kaşığı nar çiçeği koyup demliyorum sonra 1lt su ekleyip gün içinde çoğunu tüketiyorum müthiş bir şey kesinlikle karın ağrısı kalmıyor ayrıca ben kendimde bazı hatalar tespit ettim:
1-PS günlerinde neredeyse hiç protein tüketmiyormuşum bilinçli değil çünkü bir ara yumurta ve yoğurttan sıkıldım ve her güne proteini yeterli yaymadığımı fark ettim. :26:
2-Eşim yurt dışı ürünleri satılan bir marketten bana light labne almıştı görünce şok olmuştum 400gr da 3,8 oranında yağ vardı tabi ekmeklerimin içine keyifle sürüp yiyordum sonra altında minik bir karartı gördüm o da ne şokk yağ oranı %27 ama tabi neredeyse yarısını yemiştim.
3-Yulaf kepeğini sevmediğim için pek tüketemiyordum bir gün yesem öbür gün bilinçaltı ediyordum ve unutmuş oluyordum; ama şimdi kek ve ekmekler yapıyorum son 1 haftadır
4- Veeeeeeeeeeeeee en sevdiğim bölümmmm diyete başlayalı bu gün 29. günüm ve adetime 3 gün varken gelmiş olduğum kilo 78 (86 ile başladım) bu kiloyu diyete eklediğim spora bağlıyorum otobüsle 2 durak önce inip yürüyorum basen sorunum olduğu için de basen eritme hareketleri yapıyorum ve zayıflama kemeri kullanıyorum umarım ulaşmayı istediğim kiloya çok daha önce ulaşırım ve yeni kıyafetler alırım hemencecik
Bazı arkadaşlar uyguluyorlardı sanırım biri de çatlakkemikti sanırım fikrim şudur ki hiç ayrıca birşey yapmana gerek yok saf dukan yapsan yeter birçok şeyi birarada yapıp vücudunu yormana gerek yok ama yinede bunu uygulayan arkadaşlardan tavsiyeler alman daha mantıklı gibi geliyor.
Şimdi bu giden kilolar nereye gitti acep çok merak ediyorum yada ben onları nasıl biriktirdim vay vay vayyyyy önüme 7 kiloluk çamaşır deterjanı koydummm (aşağıdan çıkarana kadar belim koptu asansör kullandım valla bu sefer) 7 kiloyu taşırken bu kadar yoruldum ben ya onun 3 katını hatta yanında birde kireç önleyici ekliyorum 1,5 kiloluk falan nasıl taşımışım bunca zamandır ben neyapmışım ya 3 koca paket deterjan esefle kınadım kendimi cık cık cık cık