Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar ben 75 kilodan 57 kiloya indim dukan diyeti ile.Şu an 3. evresindeyim.Hiç kilo almadım ve gören şaşırıyor.10 yaş gençleşmişsin diyor.İnanın bu diyeti öneririm yüzde çökme asla olmuyor.Ve fazla zorlanmadan veriliyor.Verdikten sonra alınıır diyorlar ama kurallara uyulursa asla alınmıyor.Ben ara ara şu an kuarllar dışına azda olsa çıkıyorum bazen.Ama kendimi frenliyorum.İnşallah bundan sonra kilo almam çünkü kilo asla herkez gibi banada yakışmıyor
Herkese bol eksili günler

günaydın herkese En Büyük TÜRKİYE ,
lamia bize moral oldun teşekkurler ve tebrikler,,birşey sorabilirmiyim 3, evrede artık normal sulu yemeklerden yemeye başladın mı 200 gr mı geçmemek kaydıyla yoksa yine kendine ayrı yemekler mi yaptın:KK31:

günaydın hatunlar.sabahın busaatinde ortam sakinken merheba diyeyim dedim.yarımsaat sonra spora gidecem yeni öğretmen bakalım ne süpriz yapacak.sizi yarın koşturacam diyor.biz menepozlularla ne yapacak bakalım.neyse zavalı bir hafta o gelecek sonra kendi hocamız geri dönecek.birde doktor karatay diyorki tuvalete gitmeden yemek yemeyin.eeee benim gibi haftada bir ziyaret edenler açlıktan ölsünmü.okudum da endi kendime güldüm.

ben bu çılbırı duymuştum ama bu diyette hiç aklıma gelmemişti harika nasıl yapıldıgını tam olarak söyleyebilir misin?

şimdi suyu kaynatıyorsun.içine biraz tuz atıyorsun.yumurtanın sarısını dağıtmadan bu suyun içine kırıyorsun.suyun altını ısıyorsun.yumurta yavaş yavaş katılaşıyor.sonra bir süzgeçle yumurtayı tabağa al.yogurdun içine tuz at dilersen sarımsak koya bilirsin.yumurtanın üzerine gezdir.yoğurdun üzerine nane ve pulbiber yada toz kırmızı tozbiber serpip kepek ekmeğini bandırıp yiyebilirsi
n.sıcakken tüket.

not aldım sağol

ikinize de geçmiş olsun.dişçide yaşadıklarını da okudum çok üzücü.parası olan mı illa iyi muamele görecek ya hayret bir şey?ya böyle bir imkanın olmasaydı.Allah onları bildiği gibi yapsın.

ne güzel işte çalışmayan kaslarınız çalışmış.ama için üşümüş belli.karabiberli çay içsene hemen ısıtır.üşümen geçer.

sebze protein günlerim karıştı benimde.üzerimde bir gevşeklik var.acil toparlanmam lazım.1 haftadır kilo veremiyorum.bakalım perşembe kaç çıkacağım?
teşekür ederim tatlım.çayın içinemi atacağım karabiberi.balakarıştırılıp yendiğini biliyorum.ama bala alerjim var.neyse bugün spordan geldimi yaparım.iyice hastalanmıyayım.diş doktoruna gelince buradaki diş hastanesinden çok çektim.çocuklarımı bile götürdüğümde bir sonuç alamıyorum.oğlumun sütdişi salanıyor altındanda yenidiş geliyor.sütdişi çıkmadığı için diş başka taraftan çıkmaya başladı.onu bile çekmeleri için 3 kez gitim.muayene ücretlerini toplamı özeldeki diş çekimine eş olunca bende artık özele götürüyorum.basit bir sütdişi için bukadar uğraştırıyorlar.birde süt dişlerinde çürük oluştu randevu aldım ancak ogün bir işim çıkınca büyükkızım kardeşini dişe götürdü.doktor sütdişini çekip 4 dişinede dolgu yapmış mucize gibi.ben bir dişi çektiremezken kızım hem dişi çektirmiş hemde dolguları yaptırmış.randevuyu genç bir doktordan almıştım.diş çok önemli.çocuklarda önem vermezsek sonra sorun çeker.ben çocukluğumdan beri önem verdiğim halde genetiık olarak zayıf olduğu için hep çektim.neyseki çocuklarımın dişleri iyi.onca çaba ve doktorlarla mücadeleye değdi.kiloya gelince bende 2-3 haftadır sabitlik bazende artıvar.dün yediğim herşeyi çıkarmama rağmen ve saat 6 dan buyana aç olmama rağmen tartıda artı gördüm.dün üstelik sebze günümde deyildi.direncin kırılacağı bir nokta elbet olacak belkide 6-7 haftadan sonra olacak.çünkü beslenmem çok değişti.az yemeye başladım.fazla olarak ancak eti tüketiyorum.artık o bile aşırı olmuyor.biraz yedimi doyuyorum.elbet gidecek.kandime birsene süre tanıdım.16 kiloyu birsenede vereceğim.dukan 4 ay ddiyor.ama benim bünye diyetlere alışık o yüzden direnecek.belki aylarca direnecek.zayıflama ilacı kulanmıştım.şimdi çok pişmanım.o bile ancak 5 kilo verdirdi.o ilaç metebolizmamı bozdu.içindekiler bilindik otlardı.bu yüzden kulanmıştım.ama bünyemle bukadar oynuyaacağını düşünmemiştim.şimdi bunun ceremesini çekiyorum.bu yüzdendir pes etmeyeceğim.yaptığım hataları düzeltmek uzun zaman alıyor:KK19::KK19:

kızlar dün televizyonlarda 350 kiloluk adamı gördünüzmü :KK53: tanrım o neydi yaaa
100 de dur demedin 200 de dur demedin 300 üzüde gecçmişsin be adam ne yapmışsın kendine:KK45:
Allah vermesin:26:

Merhaba dukandaşlarım, hafta sonu misafirlerimi ağırladım ve misafirlerim diyetteyim deyince tatlı yerine armut,kivi ve muz getirmişler :KK53: baktım olacak gibi değil onlar gitmeden güzel bir meyve tabağı yapıp sundum biraz onlar yedi geri kalanını da eşime akşamları çıkarıyorum muzu çok severim eşim benim için ben evde yokken tüketivermiş sağ olsun :KK16: bir de tabi misafirler için yaptığım börek ve kuabiyelerden artmıştı hemen paket yaptım eşimin bekar arkadaşlarına gönderdim :KK52: nefsimi zorlamanın alemi yok değil mi :KK34: sonra benim gibi durakladığını düşünenler ve kabızlıklarına hiçbir çözüm bulamayanlara denenmiş bir öneri sunayım arkadaşlar kesinlikle nar şerbeti için ben bir kupa bardağına 4 kuşburnu+bir yemek kaşığı yeşil çay+bir yemek kaşığı nar çiçeği koyup demliyorum sonra 1lt su ekleyip gün içinde çoğunu tüketiyorum müthiş bir şey kesinlikle karın ağrısı kalmıyor ayrıca ben kendimde bazı hatalar tespit ettim:

1-PS günlerinde neredeyse hiç protein tüketmiyormuşum bilinçli değil çünkü bir ara yumurta ve yoğurttan sıkıldım ve her güne proteini yeterli yaymadığımı fark ettim. :26:

2-Eşim yurt dışı ürünleri satılan bir marketten bana light labne almıştı görünce şok olmuştum 400gr da 3,8 oranında yağ vardı tabi ekmeklerimin içine keyifle sürüp yiyordum sonra altında minik bir karartı gördüm o da ne şokk yağ oranı %27 :KK14: ama tabi neredeyse yarısını yemiştim.

3-Yulaf kepeğini sevmediğim için pek tüketemiyordum bir gün yesem öbür gün bilinçaltı ediyordum ve unutmuş oluyordum; ama şimdi kek ve ekmekler yapıyorum son 1 haftadır :KK56:

4- Veeeeeeeeeeeeee en sevdiğim bölümmmm :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: diyete başlayalı bu gün 29. günüm ve adetime 3 gün varken gelmiş olduğum kilo 78 (86 ile başladım) :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: bu kiloyu diyete eklediğim spora bağlıyorum otobüsle 2 durak önce inip yürüyorum basen sorunum olduğu için de basen eritme hareketleri yapıyorum ve zayıflama kemeri kullanıyorum umarım ulaşmayı istediğim kiloya çok daha önce ulaşırım ve yeni kıyafetler alırım hemencecik :21:

tebrik ederim seni canım çok iyi kilo vermişsin..darısı hepimizin başına diyim:KK9: kabızlık sorunu bende de var tarifinden mutlaka yararlanacağım ancak bu nar çiçeğini nerden aldın merak ettim aktarda mı satılıyo?

günaydın arkadaşlar. ben de kazasız belasız atak evremin 2.gününe geçtim. 1 hafta yapmayı düşünüyorum. akşam tatlı krizim tuttu baya bi sinir bastı eşime çocuğa falan çattım ama bütün gece sakız çiğnedim durdum çenem ağrıyor. ama üzüldüm sonradan. sonuçta ben löpür löpür yer içerken onların bi suçu yoktu. eşimin uyarmalarına rağmen amaaan veririm boşver dedim işte 78'i gördüm sonunda.
yine de süt reçeli yaptım ama akşam yemedim. sabah birazcık yedim güzel olmuş. ben bunu bir oturuşta yerim yaaa....
bir de goji beryy'i hiçbiryerde bulamıyorum. nerelerden temin ediyorsunuz acaba?

Kızlar ben 75 kilodan 57 kiloya indim dukan diyeti ile.Şu an 3. evresindeyim.Hiç kilo almadım ve gören şaşırıyor.10 yaş gençleşmişsin diyor.İnanın bu diyeti öneririm yüzde çökme asla olmuyor.Ve fazla zorlanmadan veriliyor.Verdikten sonra alınıır diyorlar ama kurallara uyulursa asla alınmıyor.Ben ara ara şu an kuarllar dışına azda olsa çıkıyorum bazen.Ama kendimi frenliyorum.İnşallah bundan sonra kilo almam çünkü kilo asla herkez gibi banada yakışmıyor

maşallah çok iyi kilo vermişsin...:nazar: az önce arkadaşlarım konuşuyordu dukan yapanlarda genel olarak böbrek sorunu oluşuyormuş diye aman dikkat et boşver sen yapma onu diyenler bile oldu sağlığın önmeli sonuçta noktasına geldi iş:KK43:moralimi bozdular valla deneyimli olanlar siz yaşadınız mı bu sorunu?ya da yaşıyormusunuz?

günaydın arkadaşlar. ben de kazasız belasız atak evremin 2.gününe geçtim. 1 hafta yapmayı düşünüyorum. akşam tatlı krizim tuttu baya bi sinir bastı eşime çocuğa falan çattım ama bütün gece sakız çiğnedim durdum çenem ağrıyor. ama üzüldüm sonradan. sonuçta ben löpür löpür yer içerken onların bi suçu yoktu. eşimin uyarmalarına rağmen amaaan veririm boşver dedim işte 78'i gördüm sonunda.
yine de süt reçeli yaptım ama akşam yemedim. sabah birazcık yedim güzel olmuş. ben bunu bir oturuşta yerim yaaa....
bir de goji beryy'i hiçbiryerde bulamıyorum. nerelerden temin ediyorsunuz acaba?

ben gurmenet ten aldım canım 100 gr lık paketlerden olanlardan...atak evresi bence sabır evresi sık dişini seyire geçince rahatlarsın...kiloları gitmiş görünce yaşanan mutluluk anlatılamaz....:KK52:

peki tatlandırıcı olarak ne kullanıyorsunuz acaba? stevya en doğalı, zararsızı diye duydum ama değişik markaların hepsinin de üstünde stevya yazıyor. BIOGENECS ve Canderel markalarının ikisinin de stevya.

Sorma canım bende 22 kilo verdim yaklaşık beş ayda yakışmıyor kimseye dediğin gibi ama yakışmaya başlayınca da millet bir garip oluyor anlayamıyorum... Haftasonu bir sabah pikniğe gitmiştik kahvaltı için. Bir tanıdıkla karşılaştım daha evvel 13 kg falan verdiğimde ay çok iyi olmuş vs diyen hatun eşimin yanında benim işyerimde dukan yapan arkadaşlarım var bırakır bırakmaz 3 katı aldılar sonra birde diyet boyunca hep hastalandılar demezmi bi merhaba bile demeden. Patavatsızmısııııın, bilinçsizmi yaptııııın yoksa cidden inandığım gibi hasetindenmi çatladıııııın bilmiyorum ama eşimin hiddetini bir hayli arttırdı diyet karşısında onu biliyorum adam sayesinde bıraktııı beni de bırakmam konusunda zorlamaya başladı.

kızlar dün televizyonlarda 350 kiloluk adamı gördünüzmü :KK53: tanrım o neydi yaaa
100 de dur demedin 200 de dur demedin 300 üzüde gecçmişsin be adam ne yapmışsın kendine:KK45:
Allah vermesin:26:
Ya dün de ben bir kızı gördüm oda 9-10 kişinin yardımıyla çıkmış evinden bir de duvar yıkmışlar biranda onun yüzü yerine kendi yüzümü yapıştırdım biliyormusun hatta paylaşmak istedim sonra birde biryerden sonra hastalığa dönüşüyor onların olayı diye düşündüm.

Son düzenleme:
peki tatlandırıcı olarak ne kullanıyorsunuz acaba? stevya en doğalı, zararsızı diye duydum ama değişik markaların hepsinin de üstünde stevya yazıyor. BIOGENECS ve Canderel markalarının ikisinin de stevya.

stevyanın acı bir tadı var takita 60 kulan şekere enyakın tat onda birde sıplante diye bir markada var.ben onu bulamadım.yazımını doğrumu yaptım bilmiyorum.ama tariflerde geçiyor.bende stevyayı o diye aldım.ama çok tuhaf bir acılığı var onu kulanacağıma tatlı yemem daha iyi.şuan canderelin tozunu kulanıyorum.pek iyi deyil ama stevyaya göre iyi.takita kipada var.ben orda buldum.zaten biryemek aşığı serbest.onuda güzel olanıyla değerlendirmeli

spordan geldim aynada kendime batım.geçengünde demiştim kiloda pek inme yok ama vücut toparlanıyor.karnımın dümdüz olmasına az kalmış.belim kalın olsada göbüşüm yok.popişim dikleşmeye başlamış.eee 42 yaşına göre bayağı iyiyim.birde selülit problemini aşsam.Allahtan abartılı yok.kilolu olsada sıkı olmak sarkmamak güzel.hemde 3 çocuktan sonra.yaza bakıma girmek lazım.saçları değiştirmek boyamak lazım.saçlarım biraz az olmasa neler yaparımda,dayanamaz gariplerim.sadece zayıflama olmuyor.yanında kabortayıda tamir etmeliki güzel görünsün.iç aksamla iş bitmiyor.bugün sebze günüm geçen arkadaş karnıbahar kısırı yapmış üşenmeyip gidip alısam kendime yaparım.bimden şu aç yelere baktım ama yağ oranı yüzde 27 lerde çok.birde hindi eti.neyse başka yere bakarım.hindi janbon o yönden iyiydi.şimdi birşeylerle yemeği geçiştireyim.öğleden sonra alırım.

akşama ne yemek yapacağımı buldum

saç kavurma

200 gr kadar dana eti
2 domates
2-3 biber
1 soğan
tuz
kekik

etleri küçük doğra ve biraz suda bekletip kanını al.teflan bir tencereye koyup üzerine azıcık su ekle.altını yak.etlerin köpüğü gelirse al.et yavaş yavaş su salar sonrada çeker çekerken altını kıs.kısık ateşte arada karıştırarak suyu bitene kadar pişir.eti küçük doğradıysan et yumşacık pişmiştir.suyu bitince piyazlık doğradığın soganla ince doğranmış biberi ekle.etin kendi yağı yeter.kısık ateşte kavurursan yanmaz.soğan ve biber yumşayınca küp doğradığın domatesi keki,k ve tuzu atıp şöyle bir arıştırıp kapağını kapa.domates koyduktan sonra çok karıştırma.domatler piştimi yeme tamamdır.malzeme az olduğu için küçük bir tencere kulanırsan yemek dağılmaz.

cacık

yoğurt
salatalık
taze nane
sarımsak
tuz
birkaç damla üzüm sirkesi

yoğurdu biaz süzerseniz daha hoş olur.bir peçeteyi süzgecin üzerine koyup yoğurdu dökün.biraz bekleyip,yoğurdun suyunu alın.yoğurdu bir kaba alıp salatalığı ,içine rendele.sarımsak tuz ve birkaç damla sirke ekle.taze naneyide incecik kıyıp onuda katıp karıştır.normal cacıkdan az daha koyu oluyor.ben ev yoğurdu ile yaptığım için azıcık süzdürüyorum.hazır yoğurta süzmeye gerek yok.değişik bir cacı oluyor.taze nane yoksa kuru nane koyabilirsiniz.nane iştah keser.bu tarif bende bulunan 1960 basımı bir yemek kitabının mezeler bölümünde vardı.denedim hoşuma gitti.sirke hoş bir tat verdi.ama birkaç damlayı geçmeyin.saç kavurmanın yanında güzel olur.birde incecik krep yaparsanız oda lavaş gibi olur.bandırıp yiyebilirsiniz

bu günkü menüm sabah:
akşamdan kalan kıymalı yumurta peynir yeşil çay
öğlen köfte ayran
ara öğün yoğurt kepekli
akşama balık

Sorma canım bende 22 kilo verdim yaklaşık beş ayda yakışmıyor kimseye dediğin gibi ama yakışmaya başlayınca da millet bir garip oluyor anlayamıyorum... Haftasonu bir sabah pikniğe gitmiştik kahvaltı için. Bir tanıdıkla karşılaştım daha evvel 13 kg falan verdiğimde ay çok iyi olmuş vs diyen hatun eşimin yanında benim işyerimde dukan yapan arkadaşlarım var bırakır bırakmaz 3 katı aldılar sonra birde diyet boyunca hep hastalandılar demezmi bi merhaba bile demeden. Patavatsızmısııııın, bilinçsizmi yaptııııın yoksa cidden inandığım gibi hasetindenmi çatladıııııın bilmiyorum ama eşimin hiddetini bir hayli arttırdı diyet karşısında onu biliyorum adam sayesinde bıraktııı beni de bırakmam konusunda zorlamaya başladı.

Ya dün de ben bir kızı gördüm oda 9-10 kişinin yardımıyla çıkmış evinden bir de duvar yıkmışlar biranda onun yüzü yerine kendi yüzümü yapıştırdım biliyormusun hatta paylaşmak istedim sonra birde biryerden sonra hastalığa dönüşüyor onların olayı diye düşündüm.

halimize şükretmek lazım.altı üstü 15-20 kilolarla uğraşıyoruz milet evinden çıkamıyor.vücut kitle endeksi 29 geçtimi yağ hücreleri elastikiyetini kaybetiği için büyüyemiyor bölünüyormuş.yani yağ hücre sayısı 2 katına çıkıyor.zayıflasan dahi artık 2 kat yağ hücresine sahip oluyorsun.birde zayıflamayı beceremezsen yağ hücrelerin genişleyemediği yerde bölünmeye devam ediyor.bu kilo aldıkça devam eden bir süreç haline geliyor.bu yüzden obezler zayıflayamıyor.aç kalmak zayıflamalarına yetmiyor.bu yüzden pes edip yemeye devam ediyor.yağ hücresi gibi midede genişlemeye devam ediyor.artık bu insanlar doymuyor.dünya kadar ekmek.tencerelere yemek yeselerde iştahları bitmiyor.bende 300 kiloluk bir adamın tuvaletinin patladığını televizyonda seyretim.tuvaletin patlama sebebide adamın kendi üretüğü gazdanmış.doğal gazdan deyil.çok acı bir durum.ve o adamıda duvar yıkarak çıkarabilmişler.bebelerin şişman olanı sevilir.ama büyüklerin şişman olanı sevilmez.halbuki o geleceğin şişman adayı.bu yüzden arkadaşlarım kilo veremiyoruz aksine yemediğimiz halde artılardayız diye nüzülmeyin.albet bu kilo gider ben takmıyorum ve diyetide bırakmıyorum.şuan kepek ekmeğimle domates salatalık biber yedim.peynirim ligt olmadığı için 30 gr kadar yedim.bu beni doyurdu.aradada kefirimi içeceğim.akşamada yapabilirsem yuarda tarif etiğim saçkavurmayı yapacağım.bu azimle gidersem düzgün birbeslenme oturtmuş olacağım.tabi sporla beraber.diyete devam.kaçamak olsada pes etmek yok

Herkese merhaba haftasonu ve pazartesi şehir dışındaydım buralara pek uğrayamadım ancak geçmişi okuyabildim. Bu 3 gün epey yorucu geçti ama diyete de dikkat edemedim kaçamak olarak değil ama evdeki gibi yağ oranlarına dikkat edemedim. Neyse artık bu haftayı yok sayarak önümüzdeki haftaya bakacağım.... en azından 3 gündür çok fazla yürüdüğüm için oradan kurtarırım herhalde:)))

kimse evde olmadımı televizyonu açmam.yani televizyon pek seyretmem.sakinken kitap okumak kadar keyif verici birşey olamaz.ama bugün çizgi filim seyretmekten başım döndü.çocukların hasta olup evde kalmaları bu yüzden kötü.ben onubırakıp gidemiyorum.üselik karşı koltuğundada ben hasta yatıyorum.şimdi ağlıyacağım.akşam babası kumandaya el koyar günddüz oğlu.ne anlıyorlar şu televizyondan.hiç seyretmek alıma gelmiyor.kafa şişirmekten başka birşeye yaramıyor.endimi çok yorgun ve yıpranmış hisetiğim günlerde dağbaşında sesiz biryerde olmayı hayal ederim.yemek bile istemem kuru ekme su yeter.sadece sakinlik kuş börtüböcek sesleri.hata ulaşım sadece helikopterle olsun.varmı böyle bildiğiniz biryer.çıkacaksın doğa yürüyüşü yapacaksın yoruldunmu durup bir pınardan su içeceksin.birtaşın üstüne oturacaksın..iki ağacın arasına hamak kuracaksın.sadece doğa ve dinlenme.harika olur.temiz hava ve oksijen insanın yağ yakımını artırıyor.spor yaparken düzgün nefes almasan yağı daha az yakarsın.onun için yürüyüş koşmaktan daha çok yağ yakar.çünkü koşarken kaslarımıza yeterli oksijen gitmediği için kaslarımız daha az enerji harcar.ama yürüyüş öyle deyil kaslara osijen gider ve yağ yakarsın.koşarken enson aldığın kalorileri yakarsın ama yürüyüşde depolara gidilir.ayrıca sporda hafif ağırlığı hızlı hareketlerle çalışırsan kondisyonun artar ama ağırlığı artırır ve yavaş kaldırıp indirirsen kas yapar.araştırdığım ve öğrendiğim şeyler.belki işinize yarar.hep yemek tarifi verecek deyiliz ya.

Yine kıymetli bilgilerinle bizi aydınlattın teşekkür ederiz...

Merhaba dukandaşlarım, hafta sonu misafirlerimi ağırladım ve misafirlerim diyetteyim deyince tatlı yerine armut,kivi ve muz getirmişler :KK53: baktım olacak gibi değil onlar gitmeden güzel bir meyve tabağı yapıp sundum biraz onlar yedi geri kalanını da eşime akşamları çıkarıyorum muzu çok severim eşim benim için ben evde yokken tüketivermiş sağ olsun :KK16: bir de tabi misafirler için yaptığım börek ve kuabiyelerden artmıştı hemen paket yaptım eşimin bekar arkadaşlarına gönderdim :KK52: nefsimi zorlamanın alemi yok değil mi :KK34: sonra benim gibi durakladığını düşünenler ve kabızlıklarına hiçbir çözüm bulamayanlara denenmiş bir öneri sunayım arkadaşlar kesinlikle nar şerbeti için ben bir kupa bardağına 4 kuşburnu+bir yemek kaşığı yeşil çay+bir yemek kaşığı nar çiçeği koyup demliyorum sonra 1lt su ekleyip gün içinde çoğunu tüketiyorum müthiş bir şey kesinlikle karın ağrısı kalmıyor ayrıca ben kendimde bazı hatalar tespit ettim:

1-PS günlerinde neredeyse hiç protein tüketmiyormuşum bilinçli değil çünkü bir ara yumurta ve yoğurttan sıkıldım ve her güne proteini yeterli yaymadığımı fark ettim. :26:

2-Eşim yurt dışı ürünleri satılan bir marketten bana light labne almıştı görünce şok olmuştum 400gr da 3,8 oranında yağ vardı tabi ekmeklerimin içine keyifle sürüp yiyordum sonra altında minik bir karartı gördüm o da ne şokk yağ oranı %27 :KK14: ama tabi neredeyse yarısını yemiştim.

3-Yulaf kepeğini sevmediğim için pek tüketemiyordum bir gün yesem öbür gün bilinçaltı ediyordum ve unutmuş oluyordum; ama şimdi kek ve ekmekler yapıyorum son 1 haftadır :KK56:

4- Veeeeeeeeeeeeee en sevdiğim bölümmmm :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: diyete başlayalı bu gün 29. günüm ve adetime 3 gün varken gelmiş olduğum kilo 78 (86 ile başladım) :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: bu kiloyu diyete eklediğim spora bağlıyorum otobüsle 2 durak önce inip yürüyorum basen sorunum olduğu için de basen eritme hareketleri yapıyorum ve zayıflama kemeri kullanıyorum umarım ulaşmayı istediğim kiloya çok daha önce ulaşırım ve yeni kıyafetler alırım hemencecik :21:

Ne kadar güzel amacına ulaşabilmen.... Biliyorsun ben de senin gibi yulaf kepeğini yiyemiyordum çok şükür aştım bu problemi...
Hafta sonu ben de nar çiçeği ve kuşburnu aldım nar şerbetini yapacağım

Ben artık kaçayım... Okula geç kalmak üzereyim akşama görüşürüz.

diyete başladığımdan beri canımın öyle çok fazla çekmemesine rağmen ordan burdan tarif bulup tatlı, kurabiye falan yapıyorum. {sorunum neyse artık} bu kadar yavaş kilo vermemin sebebi bu biliyorum ama nedense kendimi tutmaya çalışmadım :/ şimdi bi de üstüne adet oldum. bakalım sonum nolucak.:18: artık daha kontorollü olmalıyıııım.

arkedeşim seninle nerdeyse aynı kilolarda başlamışız dukana. bende 70,5 ile başladım. 1,68 boy ve ulaşmak istediğim kilo da 60.en son 67,8 oldum. ama h.sonu iyice şaşrıdım kenidmi :KK43: kaçamaklar dizboyu anlayacağın... şimdi korkudan tartılmıyorum. perşembe gününe kadar tartılmayacağım kararlıyım. ama benim fena halde kabızlık sorunumda var. bitki çayı içince çıkıyorum ama çok kullandım onu da bağırsak tembelliği oldu galiba... ne yapacağım zararsız olarak bu sorunum için bilemiyorum.
neyse takipteyim seni :)

arkedeşim seninle nerdeyse aynı kilolarda başlamışız dukana. bende 70,5 ile başladım. 1,68 boy ve ulaşmak istediğim kilo da 60.en son 67,8 oldum. ama h.sonu iyice şaşrıdım kenidmi :KK43: kaçamaklar dizboyu anlayacağın... şimdi korkudan tartılmıyorum. perşembe gününe kadar tartılmayacağım kararlıyım. ama benim fena halde kabızlık sorunumda var. bitki çayı içince çıkıyorum ama çok kullandım onu da bağırsak tembelliği oldu galiba... ne yapacağım zararsız olarak bu sorunum için bilemiyorum.
neyse takipteyim seni :)

aa bütün ölçülerimiz aynıymış gerçekten canım. birbirimizi takip edip destek olalım. ben daha 67 lere inemedim malesef. 68.2 yi gördüm bu sabah en düşük olarak. kabızlık için ilk günlerde yeşil çay içiyordum ama etkisini görememiştim. bir kereliğe mahsus olarak ilaç içtim. şimdilerde kayısılı form çay içiyorum o iyi geldi. tam düzene oturmadı ama eskiye göre daha iyi. yani bırakmam sanırım form çayı yok çok fena. :KK50:
ben de yemekten sonra atıştırmaya devam ediyorum bişiler o kötü huyum var yani :) dişimizi sıkalım yaza mutlu girelim. :124:

Merhaba Dukancanlar:KK3::KK3:gecmisi bir okuyayim bakayim dun okuyamadim...Hepinize bol - li gunler olsun:KK16:

Kacamak yapmayinnnnnn... Diyettesiniz ya :KK47::KK47:
Hadi agziniza bir parca attiniz diyelm, ama gerisini getirmeyin... Emeginize, vücudunuza yazik!
Yaptiginiz kacamak asla sekerden, karbonhidrattan olmasin.. Bütün emeginiz bosa gider.. !

Ac gezmeyin, ac oldugunuzda kacamak yapmak daha kolay...

Bu arada acaip hastayim.. Grip olmusum :2:
Bol bol cay iciyorum... :KK5:

X