Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar merhaba ben dün süttozu almak istedim aradım ama bulamadım sadece cofeemate marka light bulabildim. bu yapılan ekmeklere eklenen süt tozu bumu. ben başladıgımdan beri kepegi lorlu kurabiye ve krep olarak tükettim ama ekmek falanda yapmak istiyorum. Kuru kayısı bize yask mı? bu kefek galeta unu karışımı diye bahsediyorsunuz ya ben onuda bulamadım.:KK50::KK50: ekmek içine katmak için. bana cevap verirseniz çok sevinirim. sevgilerr

Yok hayir pinarın süt tozunu migroslarda bulabilirsin...cofeemate bize uygun değil..

Selam arkadaşlar...
Bugün Canderel Green Stevia aldım.
Ambalajında "Ocakta ya da fırında pişirebileceğiniz her türlü tatlıda kullanabilirsiniz." yazıyor.
Şimdi kendime güzel bir tatlı yapma zamanı...
Önerilerinize açığım :-)

Son düzenleme:
Kızlar bişey sorcam tartılma sıklığınız ne kdar? Ne zamanlar tartılıyorsunuz? Ben sabah aç karna tartılmıştım tekrar yarın sabah aç karna tartışmayı düşünüyorum ama bi öneriniz var mı? Sizler nasıl yapıyorsunuz?

tavsiye edilen hafdada bir gün, sabah uyanınca hemen tartilmak...yani aç karnına
Ben dayanamiyorum genelde 2,3 günde bir tartiliyorum..hele kilo verdgim hissediyorsam hergün sabah tartiliyorum... durakladigimi düsündügüm zaman tartilmiyorum...

Arkadaşlar merhaba ben dün süttozu almak istedim aradım ama bulamadım sadece cofeemate marka light bulabildim. bu yapılan ekmeklere eklenen süt tozu bumu. ben başladıgımdan beri kepegi lorlu kurabiye ve krep olarak tükettim ama ekmek falanda yapmak istiyorum. Kuru kayısı bize yask mı? bu kefek galeta unu karışımı diye bahsediyorsunuz ya ben onuda bulamadım.:KK50::KK50: ekmek içine katmak için. bana cevap verirseniz çok sevinirim. sevgilerr

Dün Carrefour'dan süt tozu aldım.
Carrefour'a da bakabilirsin.

Kızlar bişey sorcam tartılma sıklığınız ne kdar? Ne zamanlar tartılıyorsunuz? Ben sabah aç karna tartılmıştım tekrar yarın sabah aç karna tartışmayı düşünüyorum ama bi öneriniz var mı? Sizler nasıl yapıyorsunuz?

Canim diyete ilk basladigimizda genelde hergun tartilirdik hatta gun icinde birkac kez tartilanlarda var...ama dukan diyetinde yasanan hergun birbirinden farkli rakamlar olumsuz etkildeginden en iyisi haftada bir gun ayni saatte ayni kiyafetlerle(kiyafetsiz aslinda) tartilman.ben kendimden ornek vereyim hergun Sabah uyanir uyanmaz wc den sonra tartilir ve onlari evdeki tabloya yazardim,ama canimin SIKILDIGI zamanlarda cok oldu o yuzden biraktim sonradan gunluk tartilmayi ve haftalik yapiyorum artik.mesela bu anlamda persembeler bildirim gunu heyecan verici oluyor.sende persembeden persembeye tartil ve bildirime katil:KK34:

ama gunlerdir bakiyorum yazilanlara ozellikle yenilerin ama dayanamadim artik yaaa..yeter dedim.biz ilk basladigimizda gercekten eskiler hata yaptigimizda bizi yerin dibine sokup cikardilar ne oldu inanilmaz ise yaradi.herkes kendine zarari veriyor cunku.banane demek istemiyorum bu tarz kacamaklarda sonucta yolumuz dukan yolu bizi bir araya getiren sebep.elimizden geldigince yardimci olmaya calisiyoruz bizler.kacamak yapmada aglamada gel iradeli yaptigin diyetinde sonuclar karsisinda mutlu olup kahkahalar atalim aglamayalim:KK19:

Atak ya da seyire uygun tatlılar da yapamaz mıyız :-)
Ben hiç kaçamak yapmadım ama canım tatlı istiyor.
Tariflerden birini deneyeyim diyorum.

Atak ya da seyire uygun tatlılar da yapamaz mıyız :-)
Ben hiç kaçamak yapmadım ama canım tatlı istiyor.
Tariflerden birini deneyeyim diyorum.

ya krize girip sonradan tehlikeli uygun olmayan seylere saldirmaktansa onunu kesmek tabiki daha dogru.sadece o tatli yapmanin aliskanliga donusmemesine ve seni duraklatip duraklatmadigina dikkat et..beni duraklatti.ama tatli istegini erteleme yap biseyler.ve seyirin basinda hepimiz yasadik bu tatli krizlerini.helva yap,dukanella yap yada su dukan tarifi yapan sitelerden yardim al..ben cheescake yapmistim bulup ekleyeyim yada tiramusumda vardi onlari yapabilirsiniz..

Son düzenleme:
Herkese merhaba...hafta sonu arkadaslarla izmir gezimiz vardi...sirincede kahvaltiyla basladik gune.konak kemeralti kordon asansor...ve ben yemeklere hayir demedim.+ olarak yeni jaftaya giriyorum. Ne kadar olduguniu soylemiyim...kizarsiniz.neyse hemen telafilere basladim. Umarim biran once toparlayabilirim.

Bu arada winycim,scholarim hastalanmislar. Allahim sifalar versin size de bir an once hedeflere ulasin.

ya krize girip sonradan tehlikeli uygun olmayan seylere saldirmaktansa onunu kesmek tabiki daha dogru.sadece o tatli yapmanin aliskanliga donusmemesine ve seni duraklatip duraklatmadigina dikkat et..beni duraklatti.ama tatli istegini erteleme yap biseyler.ve seyirin basinda hepimiz yasadik bu tatli krizlerini.helva yap,dukanella yap yada su dukan tarifi yapan sitelerden yardim al..ben cheescake yapmistim bulup ekleyeyim yada tiramusumda vardi onlari yapabilirsiniz..

Yoğurda stevia ilave edip yedim.
Şimdilik tatlı isteğim köreldi :-)
Fazla malzemesi olmayan, basit tarifleri seçiyorum zaten.
79'u görene kadar tiramisu, cheesecake vs yok bana :111:

bu gün rahattım kendimi sadece verecegim kilolara adadım ve ilk defa kendim için birşeyler yapıyorum teşekkürler dukan teşekkürler dukandaşlar =) inşallah dünkü gibi zayıf davranıp zırlamam

bu gün rahattım kendimi sadece verecegim kilolara adadım ve ilk defa kendim için birşeyler yapıyorum teşekkürler dukan teşekkürler dukandaşlar =) inşallah dünkü gibi zayıf davranıp zırlamam

Dukan sayesinde kendime hizmet etmeye başladım :-)
Menülerimi önceden belirliyor ve hazırlıyorum.
Önceden yemeklerimi plânlamaz, ani kararlar verip yanlış tercihler yapardım :76:

selam bayanlar:))

akşam yemeği olarak koca bir tabak tavuk göğüslü salata hazırladım:nazar: bu 55i kırmam gerek.sanırım bünyem bana yaş olmuş 38,daha ne istiyorsun bu kadar yeter diyor:KK37: ammavelakin ben hayırrrr yetmez diyorum:KK53: inadımlada meşhurumdur hani,bakalım kim kazanacak:KK76: biryanda benden sürekli oyun isteyen prensesim,biryanda yapmam gereken spor,diyetim.1 ayım kaldı... mayısta iznim bitiyor,4 ay ücretli,6 ay ücretsiz izinden sonra hemde.mevzuata göz gezdirmem gerek birde.işe giderken de 36 beden giymem gerekkkkkk:KK37:başka seçenek yok:KK53:

merhabalar....ben bu diyete başlayalı 16 gün oldu.eşimle birlikte yapıyoruz.kitabı okumadım ama mantığını kavradığımı düşünüyorum.72 kg ile başladım.şu an 69 oldum.daha öncede diyetle 64-65 kg ları görmüştüm ama hiç bu kadar kendimi hafif hissetmemiştim.yemek yapmayı sevdiğim için dukan yemeklerini zevkle yapıyorum.kendimi hiç diyet yapıyor gibi hissetmiyorum.bence zevk alarak yapılan bir diyet.hedefim 62-63 kg.sanırım 7-8 hafta içinde veririm.eşimle birlikte yapmak çok avantajlı ama çocuklar için tabiki ayrıca yemek yapmak zorundayım.çalışıyor olmakta benim açımdan bir avantaj. her kafadan bir ses çıktığı için ben etrafımdakilerle diyet yaptığımı paylaşmamayı tercih ettim.buraya yazmak istedim çünkü motive olurum diye düşündüm...herkese kolay gelsin.

Canim diyete ilk basladigimizda genelde hergun tartilirdik hatta gun icinde birkac kez tartilanlarda var...ama dukan diyetinde yasanan hergun birbirinden farkli rakamlar olumsuz etkildeginden en iyisi haftada bir gun ayni saatte ayni kiyafetlerle(kiyafetsiz aslinda) tartilman.ben kendimden ornek vereyim hergun Sabah uyanir uyanmaz wc den sonra tartilir ve onlari evdeki tabloya yazardim,ama canimin SIKILDIGI zamanlarda cok oldu o yuzden biraktim sonradan gunluk tartilmayi ve haftalik yapiyorum artik.mesela bu anlamda persembeler bildirim gunu heyecan verici oluyor.sende persembeden persembeye tartil ve bildirime katil:KK34:

Teşekkürlerim:) atak döneminde olduğum için birazda heyecanlıyım vereceğim kilolar için inşallah:) perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum:KK66:

Bugünkü menümü baştan sona yazayım ilk günüm ya braz heyecanlıyım:)
Sabah: yulaf kepeğinden krep, 1dilim yağsız peynir, haşlanmış yumurta, şekersiz Yeşilçay
Öğle: haşlanmış yumurta üzerine sarımsaklı yoğurt ve kola Zero
Ara: bir kase yoğurt ve üzerine pul biber döktüm,Light icetea
Akşam: yağsız bol baharatlı hardallı tavuk sote, bir kase yağsız yoğurt ve bol su
Bugün şimdiye kadar toplamda 2,5 litre su içtim yatana kadar sanırım 3,5 olur. 30 dakikada yürüyüş yaptım.
İlk günüm gayet rahat geçti:)

Çok uzun süredir hep kendime uygun bir diyet aradım.Bulduğum diyetlerin bazılarını denedim ama başarısız oldum.Günlerdir sizleri takip ediyorum.Verdiğiniz kilolar,deneyimleriniz,paylaştıklarınız,zaferleriniz,birbirinize verdiğiniz destekleriniz beni çok etkiledi.Periyodik dönemimin son günü bugün.Ben dün tüm alışverişimi yaptım.Kitabı zaten okudum.Sizlerin yazdıklarını uzun süre takip ettim ve bugün başladım.Şu ana kadar acıkmadım.Hafif bir baş ağrısı ve mide bulantısı var.Boyum 165.Şu an 70 kiloyum.Hedefim 60.Dukan testini henüz yapmadım ,birazdan yapıcam onuda.Dilerim benide aranıza alırsınız.Sizlerle bu yolda birlikte yürürüz.Hepinize sevgi dolu günler diliyorum.
merhabalar hoşgeldiniz aramıza.kitabı okumussunuz alışverişinizi de yapmışsınız daha ne olsun süpersiniz valla.testide yapıp ona göre atağınızıda ayarladınızmı tamamdır.gelsin eksiler:KK8:

her hafta sadece perşembe sabahı tartılıcam diyorum ama cogu zaman dayanamayıp gün aşırı tartılıyorum maalesef:KK1:

Benim fazlam 3-4 kilo diye önerilerinize uyup Dukan'a başlamadım ama burada düzenli olarak sizin azim örneklerinizi gıpta ederek okuyorum. Annem de 82 kilo 63 ideal kilosu çıktı. Çektim karşıma konuştum sistemi anlattım sizin kilo tablolarınızı gösterdim, acayip heveslendi. Bende kendimde başlayamadığım diyeti annemde başlattım. 4 gün atak dönemi var 3. günündeyiz şimdiden 1.3 kilo verdi :KK70: Bakalım ağustosa kadar sabredebilecek mi?
çok iyi yapmışsın anneni bu diyete başlatarak.motivesini artırmak için simla hanımın dukan-ing sayfasında başarı öyküleri ve fotoları var mutlaka annene göster onları:KK34:

merhabalar....ben bu diyete başlayalı 16 gün oldu.eşimle birlikte yapıyoruz.kitabı okumadım ama mantığını kavradığımı düşünüyorum.72 kg ile başladım.şu an 69 oldum.daha öncede diyetle 64-65 kg ları görmüştüm ama hiç bu kadar kendimi hafif hissetmemiştim.yemek yapmayı sevdiğim için dukan yemeklerini zevkle yapıyorum.kendimi hiç diyet yapıyor gibi hissetmiyorum.bence zevk alarak yapılan bir diyet.hedefim 62-63 kg.sanırım 7-8 hafta içinde veririm.eşimle birlikte yapmak çok avantajlı ama çocuklar için tabiki ayrıca yemek yapmak zorundayım.çalışıyor olmakta benim açımdan bir avantaj. her kafadan bir ses çıktığı için ben etrafımdakilerle diyet yaptığımı paylaşmamayı tercih ettim.buraya yazmak istedim çünkü motive olurum diye düşündüm...herkese kolay gelsin.
merhabalar aramıza hoşgeldiniz eşinizle birlikte başlamanız sizin için işinizi daha kolaylastırıcı olmustur.fırsatınız olursa kitabıda okumanızı tavsiye ederim çünkü diyetin uygulanışından başka hem neyi neden yapıyoruz insan vücuduna,metabolizmasına nasıl etki ediyor hemde fazlasıyla motive edici kısımlar var

:18::18::18:

Bugün sabah geciiktim, öğlen için yemek almayı unuttum ve iki öğün gidince akşam resmen saçmaladım. 5-6 tane kabak tatlısı, iki tavuk butu kocaman bir kap dukanella ve tammm 3 tane kurabiye yedim ki kurabiyeler dukan usulü değildi. Ama sabah sadece 2 tane akmek alabilmiştim yanıma ve onları kemirerek geçirdim. :KK20:

Şu an başım çatlayacak ağrıdan, midem kısmen rahat ama şu kahrolası vicdan beni mahvedecek.

X