evet,çok yaklaştım artık.Aralığın başında diyete başladığımda lastikli hamilelik pantolonlarımı giyerken şu an 36 beden dar geliyor diye üzülüyorum...nerden nereye... hiç duraklama yaşamadım ben.ve toplamda 3 kez kaçamağım oldu,2si birer ısırık niteliğindeydi ama..
size tavsiyem öncelikle kendinize güvenin.şimdiye kadarki hayattaki başarılarınızı düşünün,gerek iş hayatında gerekse özel hayatınızda.. ve bence sınırlı izinlileri çok az tüketin.her tatlı krizine girdiğinizde dukana uygunda olsa tatlı birşeyler yapmayın derim.sonuçta bizler diyet yapıyoruz ve birşekilde nefsimizi de eğitmek zorundayız.hayatımız boyunca tatlandırıcı kullanamayız..diyet bitince de tatlı yemeye devam edersek bukadar çabayla verdiğimiz kiloları tekrar alırız...aynı şey yemekler için de geçerli.. tamam protein yağ yakımını hızlandırıyor ama abartmamak gerek diye düşünüyorum.tabi aç kalmaktan bahsetmiyorum kesinlikle.zaten dukanın en güzel tarafı aç kalmadan zayıflamamız.zaten bir zamandan sonra mide küçülüyor.bunun yanında metobolizmayı hzılandıracak yeşil çay,nar şerbeti içtim.nar şerbeti bazı arkadaşlarda şişkinliğe neden olmuş ama.bende işe yaradı..tabi zemmuf arkadaşımızın önerdiği baharatlı yoğurdunda hakkını yiyemem..
bunlar tabi benim yaptıklarım ve düşüncelerim...
birde ben haftada 2 kez bir merkezde zayıflamaya gidiyorum.ozon sauna,kavitasyon ve power plate.. onunda duraklamamamda etkisi olmuştur muhakkak...